Az EISA 29 ország 61 szakfolyóiratának egyedülálló szövetsége. Az évente kiosztott EISA Awards díjakat azon képalkotó és képmegjelenítő eszközök számára ítélik oda, amelyek a legfejlettebb funkciókat korszerű ergonómiai jellemzőkkel és optimális ár-érték aránnyal ötvözik. A Fényképezés kategóriában a Monitor of the Year (Az év monitorja) díjat idén elhódító EIZO ColorEdge CS2740 modellt a következőképpen méltatták:


„A 27 colos EIZO ColorEdge CS2740 monitor 3840 x 2160 képpontos 4K UHD felbontása a Full HD szabvány szerinti érték négyszeresének felel meg. A különféle kreatív feladatokhoz, mint például a képfeldolgozáshoz és videoszerkesztéshez kifejezetten ideális, kiváló minőségű monitor Adobe RGB színtartományt lefedő színskálája élénk színárnyalatú és különösen pontos képmegjelenítést tesz lehetővé. A kiemelkedő képpontsűrűségnek köszönhetően a képek tűélesen jelennek meg. Az olyan elengedhetetlenül fontos funkciókon, mint például a ColorNavigator 7 szoftverrel elvégezhető színkalibráláson kívül korszerű csatlakozói – így többek között az A típusú USB-csatlakozó, valamint a HDMI- és DisplayPort-aljzatok, és mindenekelőtt a C típusú USB-csatlakozók – sokoldalú csatlakoztatást tesznek lehetővé.”


Az EISA rövid ismertetése
A multimédiás technológiák szakterületén a világ legnagyobb független szakmai szövetségeként számon tartott EISA egyedülállóan megbízható támpontot nyújt az elektronikus fogyasztási cikkek világában eligazodni kívánók számára. A független szervezetként működő EISA által odaítélt díjak közel 40 éve nyújtanak iránymutatást és fogódzót az elektronikus fogyasztási cikkeket vásárlók számára. Az évente kiosztott EISA Awards díjak odaítéléséről döntő szakértői csoportokat 29 ország 61 piacvezető – fotózással, a házimozik képmegjelenítő és hangtechnológiájával, hifi berendezésekkel, autókba szerelt hangrendszerekkel és elektronikus mobileszközökkel foglalkozó – szakfolyóiratának és honlapjának munkatársai alkotják. Bár a szakértői csoportok önállóan működnek, az EISA égisze alatt együttműködnek egymással.

CS2740 CS sorozat
CS2740 ColorEdge

4K-UHD felbontás a filmkészítők, tökéletes élesség a fotósok és egyedülállóan precíz és telített színmegjelenítés valamennyi felhasználó számára A C típusú USB-csatlakozóval is felszerelt CS2740 modellt a CS sorozat különösen sokoldalú tagjaként kifejezetten a nagyfokú színhűséget igénylő digitális munkafolyamatokkal kapcsolatos igények szem előtt tartásával fejlesztették ki.

  • 68,4 cm (26,9 coll)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)
  • IPS (Wide Gamut)
  • Képarány 16:9
1651,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
  • 68,4 cm (26,9 coll)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)
  • IPS (Wide Gamut)
  • Képarány 16:9