A RadiForce MS236WT-A kivetített kapacitív (PCAP) érintéőképernyős technológiával rendelkezik, és akár 10 egyidejű érintést is képes érzékelni, megbízhatóan reagálva a koppintásra és húzásra. A teljesen sík felület akadálymentes érintéses kezelést biztosít egészen a képernyő széléig.

A mellékelt passzív érintőtoll mellett a monitor a kereskedelmi forgalomban kapható aktív tollak bevitelét is elfogadja, és nagy pontossággal felismeri azok mozgását. Az orvosi feljegyzések vagy részletes jelölések írásához az MS236WT-A akár 70 fokban hátrafelé dönthető, így szinte laposan fekszik az asztalon, míg a tenyérfelismerés lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül a képernyőre helyezzék a kezüket anélkül, hogy véletlen érintéses bevitelt okoznának. Ez a hagyományos asztali érintőképernyőkhöz képest természetesebb és kényelmesebb gépelési élményt tesz lehetővé.

Az MS236WT-A rendelkezik egy DICOM® Part 14 móddal, ahol a szürkeárnyalatot az EIZO gyárilag előre beállítja, hogy az orvosi képeket optimálisan fekete-fehérben jelenítse meg a betegdokumentációkkal együtt. Az MS236WT-A LED-es háttérvilágítással és széles betekintési szögekkel rendelkező IPS-panellel rendelkezik, amely minimalizálja a szín- és kontrasztváltozásokat, még akkor is, ha a monitort nem ideális szögből nézi. A monitor beépített hangszórókkal is rendelkezik, így akkor is hallhatja az érintés hangjait, ha közel van a képernyőhöz.

Felelős gyártás

Minden MS236WT-A készüléket társadalmilag felelős módon gyártanak. A termelés mentes a gyermek- és kényszermunkától. A beszállítóinkat az beszállítói lánc mentén gondosan választjuk ki, és ők is elkötelezettek e felelősségvállalás mellett. Ez különösen az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványi anyagokra vonatkozik.

Az MS236WT-A a vállalat saját gyárában készül, az ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező környezetirányítási rendszer szerint. Ez magában foglalja a hulladék, a szennyvíz és a kibocsátások, valamint az erőforrás- és energiafogyasztás csökkentésére irányuló intézkedéseket, valamint a munkavállalók környezettudatos magatartásának előmozdítását.

Az EIZO már több mint egy évtizede nyilvánosan beszámol a társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem területén végzett tevékenységéről egy éves CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésben.

Elérhetőség

Az EIZO RadiForce MS236WT-A már kapható Európában.

Ajánlott tartozékok

 1. Minőségbiztosítási szoftver: EIZO RadiCS
MS236WT-A MX sorozat
MS236WT-A RadiForce

Az egyidejűleg akár 10 különböző érintés felismerésére is alkalmas MS236WT-A folyamatos és pontos írást tesz lehetővé. A hibás, vagy például a kéz pihentetéséből származó, nem kívánt karakterbevitelt figyelmen kívül hagyja.

 • 58 cm (23 coll)
 • 2 Megapixeles (színes),
 • IPS
 • DisplayPort, HDMI, D-sub
 • 58 cm (23 coll)
 • 2 Megapixeles (színes),
 • IPS
 • DisplayPort, HDMI, D-sub
 • ZIP
  Termék kép - MS236WT-A

  ZIP | 5,64 MB