Velikost a rozlišení obrazovky umožňují efektivně nahradit ve vyšetřovnách obvyklou sestavu dvou obrazovek jediným monitorem. Univerzální monitor RX1270 s jemným rastrem obrazových bodů s roztečí 0,155 mm je určen pro zobrazování barevných snímků i snímků ve stupních šedi a zaručuje detailní reprodukci vyžadovanou například v mamografii nebo při studiu mikroskopických struktur. Jelikož umožňuje přehledně zobrazit nejrůznější snímky současně, napomáhá k optimalizaci a vyšší efektivitě při vypracování radiologických nálezů. Velký monitor navíc šetří místo, neboť na stole zabere podstatně méně prostoru než několik menších obrazovek. Samostatně ovládané doplňkové osvětlení na zadní straně monitoru a přední čtecí lampička zvyšuje ergonomii v temných vyšetřovnách.

Efektivitu reprodukce obrazu na monitoru RX1270 optimalizují různé funkce Work-and-Flow vyvinuté společností EIZO. Například funkce Point-and-Focus dovoluje zvýraznit a přesně interpretovat podstatné části obrazu. Funkce Hide-and-Seek nahrazuje obvyklý přídavný monitor s pacientskými záznamy či pracovními rozpiskami. V případě potřeby se virtuální obrazovka s těmito údaji zobrazí pouhým pohybem myši.

Stručný přehled vlastností:

1. Kompaktní a příjemná víceúčelová obrazovka s rozlišením 12 megapixelů pro radiologickou diagnostiku
  2. Zřetelné zobrazení mikroskopických struktur díky vysokému kontrastu a potlačování neostrostí
  3. Barevná paleta s 543 miliardami odstínů pro přesnou reprodukci barev s hloubkou až 10 bitů
  4. Funkce Hybrid Gamma PXL pro správnou volbu jasové křivky v každém pixelu při zobrazování černobílých a barevných snímků
  5. Homogenní zobrazení na celé ploše zajištěné automatickou regulací rozložení jasu (DUE)
  6. Připraven na kalibraci, kontrolu poklesu a stálosti jasu dle normy DIN 6868-157 a QS-RL
  7. Flexibilní zobrazování lékařských zpráv pro nejvyšší pohodlí při diagnostice
  8. Snadné plnění kvalitativních požadavků, vestavěný kalibrační senzor
  9. Doplňkové zadní osvětlení a čtecí lampička pro odpovídající osvětlení při sepisování nálezů

Každý monitor RX1270 je vyroben s důrazem na společenskou odpovědnost. Při výrobě není používána dětská ani nucená práce. Dodavatelé v celém dodavatelském řetězci jsou velmi důkladně vybíráni a zavázali se stejným závazkem. To platí zejména pro takzvané konfliktní minerály.

Monitory RX1270 vyrábíme ve vlastním výrobním provozu v rámci systému správy ochrany životního prostředí certifikovaného dle normy ISO 14001. Zahrnuje opatření ke snižování objemu odpadu, odpadních vod a veškerých emisí, snižování objemu vynakládaných prostředků a energie a podporuje ekologické chování pracovníků.

O svých aktivitách na poli sociální odpovědnosti a ochrany životního prostředí společnost EIZO již více než deset let informuje prostřednictvím své každoroční zprávy CSR (Corporate Social Responsibility).

Dostupnost:

Model EIZO RadiForce RX1270 je v Evropě nabízen od března.

Doporučené příslušenství:

Software pro řízení kvality: EIZO RadiCS a EIZO RadiNET Pro

Ideální grafická karta: EIZO MED-XN91

További információk

RadiCS
RadiCS Kiegészítő tartozékok

A RadiCS szoftver számos vizsgálati és automatikus kiigazítási lehetőség biztosításával segíti elő a RadiForce képernyőkön keresztüli állandó és következetes minőségű képmegjelenítést.

RadiNET Pro
RadiNET Pro Kiegészítő tartozékok

EIZO szoftver nagyobb intézmények hálózatalapú minőségirányításához monitor-távvezérlési funkcióval.

RX1270 G&R sorozat
RX1270 RadiForce

A kompaktméretű és kényelmesen kezelhető, különösen sokoldalú monitoron gyakorlatilag bármilyen méretben és felbontásban megjeleníthetők a színes és fekete-fehér röntgendiagnosztikai felvételek.

• 78,4 cm (30,9 coll)
  • 12 Megapixeles (színes)
  • IPS
  • 2x DisplayPort, HDMI