Az EIZO szervizkoncepciója

  1. Öt éves helyszíni cseregarancia: Az EIZO innovatív szervizkoncepciója mércét állít és előnyös az amortizációs idő növelése szempontjából. Biztonság, ami meggyőző, és amivel Ön mindig számolhat.
  2. Csúcsminőség: Az első osztályú anyagok és a gondos feldolgozás biztosítja a rendkívüli tartósságot, és teszi lehetővé az öt éves garanciát.
  3. Beruházási biztonság: A járulékos költségek – amelyek a garancia nélkül például a karbantartással és a javítással kapcsolatban merülnének fel – elmaradnak, ami optimalizált költség-átláthatósághoz vezet (Total Cost of Ownership).

5 év garancia

5 év garancia

Az EIZO öt éves garanciát nyújt termékeire.* Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív monitortechnológia, prémium alapanyagokból előállítva.

A gyártás és az anyagminőség magas követelményei mellett az EIZO-nál a minőségbiztosítás is rendkívül fontos. Mivel az EIZO monitorok minőségét már gyártás közben folyamatosan ellenőrzik, szükség esetén bármikor módosíthatók az összeszerelés egyes munkaszakaszai. A kiszállítás előtt mindegyik készüléket üzembe helyezik és automatikusan beállítják. Szúrópróba helyett minden egyes készüléket aprólékosan átvizsgálnak.

Az úgynevezett öregítési eljárás (Aging-Process) is a legmagasabb szintű megbízhatóságot szolgálja: az LCD-k a gyártás során átesnek egy tartóssági teszten, így az esetleges problémák már az előállítási folyamat során kivizsgálhatók.

Az öt éves garancia magas fokú beruházási biztonságot, valamint a hiányában például a karbantartással és a javítással kapcsolatban felmerülő járulékos költségek (Total Cost of Ownership) jelentős mértékű megtakarítását eredményezi.

* Egyes készülékekre eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak. Az adott termékre vonatkozó garancia időtartamát illetően, kérjük, hogy tekintse meg a vonatozó adatlapot, vagy látogasson el az EIZO nemzetközi weboldalára:

Tovább a garancia áttekintéséhez