Az szervizkoncepciója

  1. Öt éves helyszíni garancia: Az EIZO innovatív szervizkoncepciója mércét állít és előnyös az amortizációs idő növelése szempontjából. Biztonság, ami meggyőző, és amivel Ön mindig számolhat.
  2. High-End minőség: Az első osztályú anyagok és a gondos feldolgozás gondoskodnak a rendkívüli tartósságról, és teszik lehetővé az öt éves garanciát.
  3. Beruházási biztonság: A járulékos költségek – amelyek a garancia nélkül például a karbantartással és a javítással kapcsolatban merülnének fel – elmaradnak, ami optimalizált költség-átláthatósághoz vezet (Total Cost of Ownership).

Hivatalos szervizpartnerünk

Az EIZO monitorok gyors és professzionális javítását alábbi partnerünk végzi:

Reworks Szerviz Kft.
1151 Budapest, 
Harsányi Kálmán u. 83.
www.display.hu

Javítási igényét az alábbi módokon jelentheti be:

Szerviz Hotline
Tel: +36 1 340 9951
H-P: 9.00H-17:00H

A szervizszolgáltatás

Helyszíni garancia

Magyarországon minden EIZO monitorhoz helyszíni garancia jár. A helyszíni garancia értelmében a hiba bejelentésétől számított 48 órán belül szervizpartnerünk megkezdi a hiba elhárítását az Ön telephelyén (lakásán). Amennyiben a hiba helyszíni elhárítása nem lehetséges, szervizpartnerünk gondoskodik a készülék elszállításáról, illetve a javítás utáni visszaszállításáról.

A garancia terjedelme

Az EIZO garancia minden Magyarországon vásárolt gépre vonatkozik. A garancia időtartama 5 év vagy 30.000 üzemóra, attól függően, hogy melyik következik be előbb. A monitorok azonban normál irodai működtetés esetén 5 év alatt nem érik el a 30.000 üzemórát. (Öt napos munkahéttel, napi 8 órás munkaidővel és egy évben 52 héttel számolva ez elméletben több mint 14 év.) Egyes készülékeknek a fentiektől eltérő lehet a garanciájuk. A termékek garanciájának hosszáról a mindenkori adatlapon vagy ide kattintva informálódhat.

Garancia áttekintése