Grafikai monitorok magas fokú színpontosságot igénylő munkákhoz

Szabadidejében szívesen fotózik, az elkészült felvételeket pedig általában Photoshop alkalmazással szerkeszti meg? Esetleg professzionális tervezéssel, grafikai feladatokkal vagy digitális művészetekkel foglalkozik? A pontos színkezelés érdekében rendkívül fontos, hogy a monitor mindig precízen jelenítse meg a különböző színeket.

A hagyományos irodai monitorokkal szemben az EIZO kifejezetten ilyen célokra kifejlesztett ColorEdge LCD monitorai rendkívül valósághűen jelenítik meg a színeket. Széles színskálájuknak és kivételes képminőségüknek köszönhetően tökéletesen kielégítik a képfeldolgozás, retusálás, nyomdai előkészítés és utómunkálatok által támasztott igényeket. A pontos színkezelésű ColorEdge monitorokkal kiküszöbölhető a próbanyomatok időigényes ellenőrzése, így jelentős időt és költséget takaríthat meg. Hálózatba kapcsolva nagyszerűen együttműködhet munkatársaival, ügyfeleivel és megrendelőivel: A ColorEdge modellek bármilyen magas színpontosságot igénylő munkafolyamat esetén tökéletes választásnak bizonyulnak.

Az EIZO ColorEdge sorozata

A ColorEdge nyomtatók széles választéka a kreatív szakemberek széles körének sokféle igényét fedezi le. Így mindenki megtalálhatja az ideális ColorEdge modellt, amely pontosan megfelel a felszerelési igényeinek, méretének és nem utolsósorban a költségvetésnek.

A ColorEdge modellsorozat két sorozatra oszlik: CS és CG.
A CS sorozat az igényes felhasználók számára tökéletes alapot nyújt a professzionális munkához. A CG sorozatú monitor egy lépéssel tovább megy. Ez egy teljesen professzionális modell, amely a legmagasabb szintű kényelmet, teljesítményt és felszereltséget nyújtja. A legmagasabb követelményeknek is megfelel.

ColorEdge CS

CS sorozat: alap monitorok professzionális igényekhez

Az abszolút pontosságot igénylő kreatívok számára a CS sorozat pontosan a megfelelő megoldás.

ColorEdge CG

CG sorozat: csúcskategóriás monitorok a legmagasabb igényekhez

A legújabb technológia, a leginnovatívabb funkciók, a legjobb felszereltség. A CS sorozat jellemzői mellett a CG sorozatú monitorok további funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a grafikus kijelzők piacának abszolút élvonalába tartoznak.

Az EIZO grafikus monitorok előnyei

A nagy színtér és a legnagyobb pontosság ideális kombinációja

Ahhoz, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektrumát ki tudja használni, olyan monitorra van szüksége, amely a lehető legnagyobb színteret fedi le. Ellenkező esetben a fájlban található telített árnyalatok vizuális értékelése és szerkesztése nem lehetséges. Ezért a ColorEdge monitoraink IPS-panelje olyan nagy fotószíntereket is le fed, mint az AdobeRGB, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színtér. Így a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. A nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Gyors, egyszerű és veszteségmentes kalibrálás kompromisszumok nélkül

Ahhoz, hogy a monitor a teljes élettartama alatt ugyanazt a fájlt ugyanolyan módon jelenítse meg, elengedhetetlen a rendszeres kalibrálás. Minden ColorEdge-monitor a veszteségmentes hardveres kalibrációs módszert használja erre a célra. A szoftveres kalibrációval ellentétben, amely mindig magában hordozza a megjelenítés minőségének romlásának kockázatát, a hardveres kalibráció nemcsak egy korrekciós profilt hoz létre a grafikus kártyához, hanem a monitor LUT-ját (Look-Up-Table) is kalibrálja. Az EIZO könnyen használható, ingyenes ColorNavigator kalibrációs szoftverével együtt a ColorEdge monitor nagyon egyszerűen és veszteség nélkül korrigálható.

Használatra kész a dobozból - Tökéletesen kalibrált, gyártelepi állapotban

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk.

Ez az egyedülálló EIZO gyári kalibráció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a monitort az előre beállított színterekkel használja a dobozból kivéve. Ez a bonyolult gyári kalibrálás az oka annak is, hogy a ColorNavigatorral a felhasználó által végzett újrakalibrálás olyan gyors.

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja.

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez
Nemzetközi partnereink
GDT
GDT

Az EIZO támogató tagja a Society for Nature Photography e.V. (GDT), a világ egyik legnagyobb természetfotós szervezetének.

Bővebben
BFF
BFF

Az EIZO támogatja a BFF Berufsverband Freier Fotografen und Filmgestalter e.V.-t, mint BFF Competence Partner.

Bővebben
ColorEdge Ambassador Program

Az EIZO szorosan együttműködik profi fotósokkal, filmkészítőkkel és más kreatív szakemberekkel, hogy értékes információkat szerezzen a szakmából.

Bővebben
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes ColorEdge monitor
Minden grafikus monitor

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most