Professzionális monitorok irodai és otthoni felhasználásra

Monitorok otthoni dolgozószobák és egyterű irodák számára

Számítógépes tervezés (CAD), hatósági vagy pénzügyi felhasználás? Otthoni dolgozószoba, esetleg egyterű iroda? Azt javasoljuk, hogy az adott felhasználási terület által támasztott igények megfelelő mérlegelése alapján válassza ki a kívánt modellt. A szükségleteknek pontosan megfelelő monitor kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

A kiváló minőségű irodai LCD monitorok a kiemelkedő ergonómiai és méretbeli jellemzőket páratlan képminőséggel és hosszú élettartammal ötvözik. A már számos területen bizonyított, szélesképernyős FlexScan EV monitorok mellett a hagyományos 5:4 vagy 4:3 képformátumú Square modellek is széles választékban elérhetők.

Tökéletes képminőség bármilyen felhasználási módhoz

Képminőség Office Monitor

Ha EIZO irodai monitort választ, mindig biztos lehet a kiválóan éles képmegjelenítésben, a színek és szürkeárnyalatok különösen pontos ábrázolásában, valamint a kiemelkedő színvonalú látószög-stabilitásban.
Ez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat.

További nagyszerű előnyök
Ergonómia

Az egyedülálló ergonómiai funkciók egészségesebb testtartást tesznek lehetővé, és csökkentik a szemfáradtságot.

Az ergonómiai jellemzők részletes ismertetése
Megbízhatóság

Az aprólékos kidolgozás, a kiváló minőségű alkatrészek és a szigorú minőség-ellenőrzés kivételesen hosszú élettartamot és kiemelkedő megbízhatóságát kölcsönöz monitoraink számára.

Átláthatóbb íróasztal

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: csak néhány példa a képernyőink nyújtotta számos hasznos funkció közül, melyekkel rendezettebbé és átláthatóbbá varázsolhatja íróasztalát.

5 év garancia

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva.

Tudjon meg többet
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes FlexScan monitor
Irodai monitorok

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most