Professzionális monitorok irodai és otthoni felhasználásra

Monitorok otthoni dolgozószobák és egyterű irodák számára

Számítógépes tervezés (CAD), hatósági vagy pénzügyi felhasználás? Otthoni dolgozószoba, esetleg egyterű iroda? Azt javasoljuk, hogy az adott felhasználási terület által támasztott igények megfelelő mérlegelése alapján válassza ki a kívánt modellt. A szükségleteknek pontosan megfelelő monitor kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

A kiváló minőségű irodai LCD monitorok a kiemelkedő ergonómiai és méretbeli jellemzőket páratlan képminőséggel és hosszú élettartammal ötvözik. A már számos területen bizonyított, szélesképernyős FlexScan EV monitorok mellett a hagyományos 5:4 vagy 4:3 képformátumú Square modellek is széles választékban elérhetők.

EIZO sustainability

Hosszú távon a legpénztakarékosabb megoldás

Az EIZO monitorok hasznos élettartama garantáltan jóval hosszabb a megszokottnál. Az alacsony szintű beszerzési és üzemeltetési költségeknek (TCO) köszönhetően a készülék megvásárlása biztosan megtérül. Az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest.

A következőkben részletesen kifejtjük ennek okait.

További nagyszerű előnyök
Képminőség

Az EIZO borotvaéles képmegjelenítést nyújtó, innovatív panellel felszerelt LCD monitorain a színes és a szürkeárnyalatos felvételek egyaránt kiemelkedően pontosan jeleníthetők meg.

Tökéletes képminőség bármilyen felhasználási módhoz
Ergonómia

Az egyedülálló ergonómiai funkciók egészségesebb testtartást tesznek lehetővé, és csökkentik a szemfáradtságot.

Az ergonómiai jellemzők részletes ismertetése
Átláthatóbb íróasztal

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: csak néhány példa a képernyőink nyújtotta számos hasznos funkció közül, melyekkel rendezettebbé és átláthatóbbá varázsolhatja íróasztalát.

5 év garancia

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva.

Tudjon meg többet
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes FlexScan monitor
Irodai monitorok

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most