Professzionális monitorok irodai és otthoni felhasználásra

Monitorok otthoni dolgozószobák és egyterű irodák számára

Számítógépes tervezés (CAD), hatósági vagy pénzügyi felhasználás? Otthoni dolgozószoba, esetleg egyterű iroda? Azt javasoljuk, hogy az adott felhasználási terület által támasztott igények megfelelő mérlegelése alapján válassza ki a kívánt modellt. A szükségleteknek pontosan megfelelő monitor kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

A kiváló minőségű irodai LCD monitorok a kiemelkedő ergonómiai és méretbeli jellemzőket páratlan képminőséggel és hosszú élettartammal ötvözik. A már számos területen bizonyított, szélesképernyős FlexScan EV monitorok mellett a hagyományos 5:4 vagy 4:3 képformátumú Square modellek is széles választékban elérhetők.

A megfelelő monitor otthoni munkavégzéshez

A munka világa jelentős átalakuláson ment keresztül a közelmúltban. A munkavégzés módján kívül elsősorban annak megváltozott helye érdemel említést ebből a szempontból. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az otthoni munkavégzés az eddigieknél jelentősen nagyobb szerepet fog majd betölteni a jövőben. Ennélfogva különösen fontos, hogy a felhasználók is tökéletesen felkészüljenek a megváltozott körülményekre. Pontosan ezért véljük úgy, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan kiváló minőségű eszközöket igényel, mint a feladatok irodai ellátása.

A következőkben összefoglaljuk hasznos tanácsainkat és ajánlásainkat az otthoni munkavégzésre is alkalmas monitorok kiválasztásához, és a leglényegesebb műszaki jellemzőkbe is beavatjuk az olvasót.

Tovább az EIZO Vásárlási útmutatójához

A kiváló képminőség, a széles körű csatlakoztathatóság vagy a hasznos ergonómiai termékjellemzők mindössze néhány azon indokok sorában, amelyek alapján a külső munkaállomás-monitorokként használható képernyők bármilyen otthoni munkakörnyezetben nagyszerű társnak bizonyulnak. A következő oldalon az öt legfontosabb indokot foglaltuk össze.

Öt kiváló indok arra, hogy miért is nagyszerű társ egy EIZO készülék az otthoni munkavégzéskor.

Az EIZO irodai monitorok nyújtotta előnyök

Optimális ergonómia a lehető legkiemelkedőbb teljesítmény jegyében

Irodai monitorjaink újszerű ergonómiai funkciói nem csak hogy tökéletesen kielégítik, hanem számos tekintetben túl is szárnyalják a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott egyéni igényeket. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény. Ennek megteremtéséhez készülékeink többek között széles határok között beállítható állvánnyal, antireflexiós bevonatú képernyőfelülettel és egyedülálló Auto-EcoView funkcióval járulnak hozzá. Az említett termékjellemzők jelentős mértékű segítséget nyújtanak a hát- és szemfáradtsággal összefüggő egészségügyi problémák megelőzéséhez.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről

Tökéletes képminőség bármilyen irodai felhasználási módhoz

Minden egyes készülékünket kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség jellemzi – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Ha EIZO irodai monitort választ, mindig biztos lehet a kiválóan éles képmegjelenítésben, a színek és szürkeárnyalatok különösen pontos ábrázolásában, valamint a kiemelkedő színvonalú látószög-stabilitásban. Ez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető.

Tudjon meg többet képernyőink képminőségéről

Hosszú távon megtérülő beruházás

Az EIZO monitorok hasznos élettartama garantáltan jóval hosszabb a megszokottnál. Tekintettel arra, hogy az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest, a készülék megvásárlása biztosan megtérül.

A tartós kivitelezésnek köszönhetően pedig a készülék cseréje is jóval később válik esedékessé. Következésképpen képernyőink hosszú élettartama a környezet és a természeti erőforrások megóvásához is hozzájárul. Monitorjaink különösen alacsony energiafogyasztásáról nagyszámú érzékelő és kifinomult funkciók gondoskodnak. Ha minket választ, a minőséget választja – és ezzel nemcsak az egészségét, hanem a környezetét is megóvhatja.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Dokkolóállomásként is használható monitor

Célunk, hogy ezentúl teljes mértékben az elvégzendő feladataira összpontosíthasson, és hogy minden egyes nap 100%-os teljesítményt nyújthasson a munkahelyén. Ezért a lehető legkorszerűbb megoldást fejlesztettük ki, amely mindezt jelentősen megkönnyíti az Ön számára. Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek.

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében. Egyszóval: válassza a legjobbat, és legyen még hatékonyabb.

Bővebben a dokkolóállomásként is használható monitorokról

Ama jellemző, amelyre különösen büszkék vagyunk: Felelősségvállalás

Fokozatos környezetvédelmi elkötelezettségünket termékeinkben és üzleti tevékenységeinkben egyaránt megvalósítjuk.

Az EIZO monitormegoldásai kifinomult energiatakarékos funkciókkal vannak felszerelve, a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően kímélik az erőforrásokat.

Fenntarthatóan fejlesztve: a gyártástól a működtetésen át az újrahasznosításig

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja. 

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes FlexScan monitor
Irodai monitorok

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most