Auto-EcoView

Auto-EcoView

Sokkal több, mit egy szemkímélő megoldás.

Mivel a nap folyamán a monitor környezetében változnak a fényviszonyok, kifejlesztettük többek között az egyedülálló Auto EcoView funkciót. Ennek segítségével a monitor fényereje tökéletesen igazodik a fényviszonyokhoz. Nemcsak a szemfáradtságot enyhíti, de emellett akár 50 % energiát is megtakarít – mindezt teljesen automatikusan.

Az Auto EcoView gyors áttekintése

  1. A képernyő fényerejének automatikus beállítása változó környezeti fényviszonyok mellett
  2. Az EcoView tényező megmutatja, jelenleg mennyire környezetkímélő a képernyő beállítása
  3. A képernyő fényerejének legalacsonyabb és legmagasabb szintje szabadon meghatározható
  4. Az EcoView automatika be- és kikapcsolható
  5. Ergonomikus és környezetkímélő
  6. Kevesebb szemfáradtság
Automatikus színmód

Automatikus színmód

Mindig a legjobb beállítás.

Az automatikus színmóddal egyedi megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott módra. Az automatikus színmód mindig ideális beállítást biztosít függetlenül attól, hogy Ön az interneten szörfözik, Office grafikonokat tekint meg vagy szövegszerkesztő programot használ.

Ha például Word fájlokkal dolgozik, a képernyő közvetlenül átvált Papír üzemmódra. Ez optimalizálja a kontraszt, a fényerő és s szín beállításait, így szimulálva a valódi papíron végzett olvasást. Ezen kívül a Papír üzemmód csökkenti a kék fény arányát, ezáltal a munkahelyi szemfáradtságot.

EIZO FineContrast Mode

A Papír üzemmód gyors áttekintése

  1. 68 %-al kevesebb kék fény
  2. A fényerő, kontraszt és színhőmérséklet automatikus optimalizálása
  3. A nyomtatott dokumentumokból ismert kellemes olvasási élmény
Tökéletes csapatmunka

A Papír üzemmód és az Auto EcoView fényerőszabályozás kombinációjának köszönhetően a kék fény aránya jelentősen csökken – ez megakadályozza a szem további terhelését.

Hibrid technológia

Hibrid technológia

Teljesen éberen – sötétben is.

Számtalan olyan tényező létezik, ami szemfáradtságot okozhat. Számos LED-es háttérvilágítás a fényerősség beállításakor olyan frekvenciákon villog, amit az arra érzékenyek villódzásként érzékelnek. Ez meglehetősen fárasztó a felhasználó számára. Mivel a villódzó monitorok alkalmatlanok a professzionális használatra, az EIZO kifejlesztett egy különleges hibrid technológiát, amely a fényerőbeállítás két módszerét ötvözi: a PWM eljárást (PWM = impulzusszélesség moduláció) és az egyenáramú fényerőcsökkentést.

EIZO Hibrid technológia
Nagyobb fényerősségnél a villódzásmentes egyenáramú fényerőcsökkentés a meghatározó: a szem nem fárad el olyan gyorsan.
EIZO Hibrid technológia Alacsony fényerő esetén
Alacsonyabb fényerősségnél pedig a magasabb frekvencián működő PWM rendszerű fényerőcsökkentés fejti ki a hatását: így kisebb fényerőségnél is tükröződésmentes megjelenítés érhető el.

Az EIZO által fejlesztett hibrid vezérlés eredménye: a minden körülmény mellett is villódzásmentes és szemkímélő kép.

Előnye:

Szeme lassabban fárad el. A koncentráció elvesztése nélkül hosszú időn keresztül dolgozhat a monitor előtt – még sötétben is. Mivel a képernyő fényerejét gyengén megvilágított helyiségekben is beállíthatja a legmagasabb érték kevesebb mint 1%-ára, a képernyő ilyen körülmények között is tükröződésmentes marad.

Circadian Dimming

Circadian Dimming

Annyira különböző, mint a nappal és az éjszaka.

Circadian Dimming

Az elektromos készülékek által éjszaka kibocsátott kék fény negatív módon befolyásolja az alvás minőségét. Idegrendszerünk ugyanis nagyon érzékenyen reagál rá. Napközben a kék fény gondoskodik arról, hogy éberek és figyelmesek maradjunk.

A ScreenManager Pro és Screen InStyle szoftvereink ezért a napi ritmusnak megfelelő fényerőcsökkentésről („cirkadián elsötétítés”) speciális funkcióval gondoskodik. Használatával könnyedén szabályozhatja a nap folyamán a monitor színhőmérsékletét és hozzáigazíthatja belső órájához.

Napközben magasabb a színhőmérséklet, de este csökken és automatikusan csökken a kék fény aránya is. Mi ebben a legjobb? A hozzáigazítás a felhasználó számára nem érzékelhető és nem is zavaró.

Extra vékony keret

Extra vékony keret

Különösen keskeny. Különösen ergonomikus.

Több képernyőt használó munkahelyeken a képet gyakran megszakítja a széles keret. Ez zavaró a felhasználó számára. Monitorainkat ezért olyan kerettel láttuk el, amelyek annyira keskenyek, hogy alig lehet őket észrevenni. Ez mindenekelőtt fokozza az olvasás örömét, és egyben csökkenti a fej és a szemek mozgatását.

Rugalmas állvány

Rugalmas állvány

Helyezze magát kényelembe.

Szinte minden embernek fájt már élete során legalább egyszer a háta. Különösen érintettek ebben a problémában a munkavállalók, mert ennek kiváltó oka a kényelmetlen testtartásban történő munkavégzés.

Az EIZO megtalálta a megoldást erre a problémára. Monitoraink egyedülállóan rugalmasak és egyedileg igazíthatók az adott felhasználóhoz. Így minden képernyő megfelel az Ön személyes szükségleteinek.

Minden EIZO monitor magassága, dőlésszöge rugalmasan állítható és elforgatható. Mit is jelent ez pontosan? Képernyőink magassága fokozatosan állítható, és modelltől függően akár az állvány talpának legaljáig is süllyeszthető. Ez optimális ergonómiát tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a képernyő előtt állunk vagy ülünk. Ezen kívül a monitorlábat úgy fordíthatja, forgathatja és döntheti, ahogy az ülő helyzethez az a legkényelmesebb.

Így nagyon egyszerűen elkerülheti a kényelmetlen fej- és testtartást, és helyette a fontos dolgokra koncentrálhat.

Kiváló megjelenítés bármilyen látószög esetén

Kiváló megjelenítés bármilyen látószög esetén

Tökéletesen látható. Minden látószögből.

Viewing angle stability

A látószög határozza meg a szín intenzitását, az élességet és a kontrasztot. A látószög helytelen megválasztása ezért rendkívüli mértékben korlátozhatja a láthatóságot és jelentősen torzíthatja a színeket.

Az innovatív paneltechnológia alkalmazásával az irodai monitoraink kitűnő látószög-stabilitást érnek el. A színek és a kontraszt a képernyősarkokban ugyanolyan, mint a képernyő közepén, így a képernyő tartalmát – bármely látószögből – mindig borotvaélesen látja.

Tükröződésmentes monitor

Tükröződésmentes monitor

Koncentráljon.

Semmi sem zavaróbb annál, mint a monitor felületének vakító visszaverődése. Ezért minden monitorunk tükröződésmentes. Ez nemcsak megvédi a szemet a túlterheléstől, hanem azt is megakadályozza, hogy kényelmetlen pozícióban helyezkedjünk el a monitor előtt és elfáradjon a fejünk és az izomzatunk. Az EIZO monitorokkal tehát mindig nyugodtan dolgozhat. Bármilyen megvilágítás esetén.

EIZO monitor: optimális tükröződésmentesség
EIZO monitor: optimális tükröződésmentesség
Hagyományos monitor: nem kívánt visszaverődés
Hagyományos monitor: nem kívánt visszaverődés
Az áttekintő oldalhoz

Minden információ az irodai monitorokról
Tekintse meg most

Tovább a termékáttekintéshez

Az irodai monitorok gyors áttekintése
Az összes irodai monitor