Csúcsminőségű EIZO irodai monitorok

Kimagasló szintű minőség

A legjobb befektetés – több okból is.

Az EIZO csúcskategóriás monitorjainak kivételesen hosszú a hasznos élettartamuk. Miként érhető el monitorjaink egyedülállóan kimagasló szintű minősége? Mi erre a magyarázat?

EIZO monitor összeszerelése a gyárban

Saját fejlesztés és gyártás

Monitorjaink a legkorszerűbb gyártási eljárásokat gondos kézi munkával ötvöző gyártóüzemeinkben készülnek. Ily módon valamennyi készülékünk termék- és képminősége kiemelkedő. Mivel már a fejlesztéshez is az elérhető legkiválóbb részegységeket használjuk fel, termékeink egytől egyig csúcsminőségű anyagokból készülnek.

Szigorú minőség-ellenőrzés

A monitorokat a szigorú, teljes mértékben automatizált ellenőrzési eljárásokon kívül az EIZO szakképzett alkalmazottai által végzett – „Human Eye Test” elnevezésű – szemrevételezéses vizsgálatnak is alávetjük. A megfelelő képminőség elérése érdekében ezenfelül úgynevezett öregedési vizsgálatokat is végzünk, ahol a több ezer órán át folyamatosan működtetett monitorokon keresztül ellenőrizzük a megjelenítés minőségét. Egyedül így garantálhatjuk azt, hogy az EIZO készülékei sokéves használatot követően is tökéletes képmegjelenítést nyújtsanak.

Az EIZO kutatási és fejlesztési részlege

Cégen belüli kutatás és fejlesztés

Az innovatív megoldások kifejlesztésére különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Az egyedülállóan sikeres kutatási és fejlesztési részlegünknek köszönhetően kifejlesztett, jövőbemutató technológiákat sorozatgyártású termékeinkben is felhasználjuk. Kivételesen fejlett monitorjaink így hosszú idő elteltével is tökéletesen megfelelnek a kor műszaki kihívásainak.

Üzembe helyezési költségek

EIZO – időtakarékos és költséghatékony megoldás már az üzembe helyezés pillanatától.

Az EIZO Monitor Configurator lerövidíti és egyszerűbbé teszi az üzembe helyezést, ha az adott vállalat több vagy akár valamennyi monitorját azonos beállításokkal kívánják használni.

Tudjon meg többet a Monitor Configuratorról

A számos különböző interfésznek köszönhetően az EIZO monitorok széles körben kompatibilisek a meglévő informatikai rendszerekkel: csatlakoztatásukat követően azonnal munkára foghatók.

Tudjon meg többet az interfészekről
Gyárilag beállított Auto-EcoView funkció

Az egyedülállóan energiatakarékos Auto-EcoView funkció bekapcsolását már a gyárban elvégzik, így a kicsomagolást követően azonnal aktiválódik, és később sem szükséges azt beállítania.

Garancia és szerviz

Egyedülálló szervizszolgáltatások – kivételesen biztonságos beruházás.

EIZO: 5 year warranty

5 év garancia

A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk.

Beruházása így biztosan megtérül. Mivel készülékeink hasznos élettartama jelentősen hosszabb a megszokottnál, a használat első öt évében pedig garantáltan nem merülnek fel javítással és egyéb, hasonló szolgáltatásokkal kapcsolatos költségek, az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest.

Tovább a garancia áttekintéséhez

Jótékony hatású termékjellemzők

Előnyös megoldások vállalkozása számára.

Az egészséges munkakörnyezet kialakítását lehetővé tevő ergonomikus beállításoknak köszönhetően az alkalmazottak elégedettebbé válnak, és ritkábban kényszerülnek betegszabadságra.

Az ergonómiai jellemzők részletes ismertetése
Széles körű támogatás

A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen megakadályozhatják a monitor beállításait érintő felhasználói módosításokat, így ritkábban válik szükségessé az informatikai részleg támogatásának igénybevétele. További előny: Mivel a készülékek kezelése gyakorlatilag alig tér el egymástól, kiküszöbölhető a különböző modellek szakszerű használatához szükséges betanítási folyamat.

Elérhetőség

Mivel az egyes modellek meglehetősen hosszú ideig gyártásban maradnak, a vállalkozások későbbi bővítésekor egyszerűen lebonyolítható a szükséges modellváltozatok utánrendelése.

Jövőbemutató csatlakoztathatóság

A számítógépek, laptopok és egyéb külső eszközök gondmentes csatlakoztatásáról a készülékeken található számos – többek között C típusú USB – csatlakozó gondoskodik. A korszerű csatlakoztatási lehetőségek ezenkívül a monitor értékállóságát is jelentős mértékben elősegítik.

Energiatakarékos irodai monitorok az EIZO-tól

Energiatakarékosság

Energiatakarékos és költséghatékony készülékek.

Az energiahatékonyság javítása és az üzemeltetési költségek csökkentése a vállalatok korszerűsítési folyamatainak legfontosabb szempontjai közé tartoznak napjainkban. E tekintetben az informatikai rendszer energiatakarékos elemeinek kiválasztása is különös jelentőséggel bír. A monitorok esetében azonban meglehetősen nehéz az energiafogyasztás pontos összevetése, mivel az számos tényező figyelembevételét igényli. A fényerősség beállításain és a jelcsatlakozók használatán kívül többek között az audio- és USB-aljzatok terhelése is fontos szerepet tölt be.

Az EIZO monitorok energiatakarékosságot szolgáló egyedülálló, automatikus működésű funkciói azonban lehetővé teszik, hogy a felhasználó mindig a leginkább energiatakarékos és költséghatékony beállításokat alkalmazza munka közben.

Energiatakarékos funkciók

Amire semmiképp ne számítson, ha monitorunkat választja: jelentős mértékű energiafogyasztás.

Akár 30%-kal alacsonyabb mértékű energiafogyasztás

Az EcoView-Optimizer funkció a képtartalom felismerése alapján a képminőség romlása nélkül, teljes mértékben automatikusan csökkenti le a háttérvilágítás intenzitását. Ezzel az energiafogyasztást is jelentős mértékben lecsökkenti.

Akár 30%-kal alacsonyabb mértékű energiafogyasztás
Energiatakarékosság a készülék kikapcsolásával

Valamennyi FlexScan monitor mechanikus főkapcsolóval rendelkezik. Ha a főkapcsolóval kapcsolja ki a monitort, a készülék egyáltalán nem fogyaszt áramot. Az energiafogyasztás azonban még készenléti üzemmódban is – modelltől függően – mindössze 0,5 W vagy annál kevesebb.

Energiatakarékosság a készülék kikapcsolásával
Több, mint egy egyszerű ergonomikus funkció

Az Auto EcoView funkció mindig a környezeti megvilágításhoz igazítja hozzá a képernyő fényerejét, így a készülék energiafogyasztása a teljes mértékű fényerővel működtetett monitornak akár a felére is lecsökkenthető.

Több, mint egy egyszerű ergonomikus funkció
Többképernyős felhasználás céljára is tökéletes

Az EIZO Screen InStyle szoftverével akár többképernyős felhasználásnál is elvégezhetők az áramfogyasztással kapcsolatos és egyéb beállítások. A Screen InStyle Server kiszolgáló-alkalmazás pedig ezen felül a számítógéphez csatlakoztatott összes monitor vezérlését is lehetővé teszi a rendszergazdák számára. Ily módon a hálózathoz tartozó valamennyi EIZO monitor központilag kezelhető.

Többképernyős felhasználás céljára is tökéletes
A vonatkozó szabványok és irányelvek követelményeinek teljes körű teljesítése

Több, mint tökéletes funkciók.

A vonatkozó szabványok és irányelvek követelményeinek teljes körű teljesítése

Tanúsítottan kiemelkedő minőség

A FlexScan modellek többsége a TCO-Displays-8.0 szabvány követelményein kívül az energiatakarékosságot és ergonómiát szabályozó EPA Energy Star, EPEAT és TÜV nemzetközi irányelvek szigorú előírásainak is megfelel.

Tovább az irodai megoldások áttekintő oldalára

Számítógépes monitorjainkkal kapcsolatos információk
Tekintse meg most

Tovább a termékáttekintéshez

Az irodai monitorok gyors áttekintése
Az összes irodai monitor