Meggyőződésünk, hogy csakis a lehető legkiválóbb eszközökkel érhető el kiemelkedő munkateljesítmény – az EIZO pedig tökéletes társ ebben. A kiváló képminőség, a széles körű csatlakoztathatóság vagy a hasznos ergonómiai termékjellemzők mindössze néhány azon indokok sorában, amelyek alapján a külső munkaállomás-monitorokként használható képernyők bármilyen otthoni munkakörnyezetben nagyszerű társnak bizonyulnak. A következő oldalon az öt legfontosabb indokot foglaltuk össze.

Öt kiváló indok arra, hogy miért is nagyszerű társ egy EIZO készülék az otthoni munkavégzéskor.


1. Képminőség

Az EIZO monitorok a lehető legkiválóbb képminőséget nyújtják.

A felhasználók az otthoni munkakörnyezetükben is az irodaival azonos minőségű megjelenítést várnak el a képernyőiktől. FlexScan monitorjaink több szempontból is tökéletesen megfelelnek e célra. Egyrészt a több alkalmazásablak zavartalan egyidejű megnyitására is alkalmas, kifejezetten nagyméretű kijelzőiknek köszönhetően. Másrészt pedig a kívánt tartalmak éles és szemkímélő megjelenítését lehetővé tevő kiváló felbontásuk okán. Monitorjaink kiemelkedő képminősége elsősorban a kifinomult elektronikai megoldásoknak és a panelek modellek szerinti gondos kiválasztásának köszönhető. Többet is megtudna monitorjaink különleges minőségéről? Mindössze kattintson a hivatkozásra.

További információk a képminőségről


2. Ergonómia

Az EIZO monitorok a hátat és a szemet egyaránt kímélik.

Tág határok között állítható állványaikkal az EIZO készülékei az otthoni íróasztal melletti helyes testtartást is nagyban elősegítik. Ezen túlmenően FlexScan modelljeink antireflexiós felülete a villódzásmentes képmegjelenítésnek köszönhetően kifejezetten szemkímélő hatású, így az otthonában is hatékonyan és szemfáradtság nélkül dolgozhat. De ez még nem minden. További ergonómiai termékjellemzőkért tekintse meg a következő oldalt.

További információk az ergonómiáról


3. Sokoldalú csatlakoztathatóság

EIZO monitorral mindig rendben tarthatja az íróasztalát.

Az EIZO készülékei maradéktalanul megfelelnek a professzionális színvonalú otthoni munkavégzés követelményeinek. Többek között a különböző számítógépek – például az otthoni és a céges számítógép, vagy üzletfele notebookja – egyetlen billentyűzettel és egérrel történő használatát is lehetővé teszik. Mivel így semmilyen egyéb eszköz nem szükséges a használathoz, több hely marad az íróasztalán, Ön pedig a valóban lényeges teendőire összpontosíthat.

További információk a sokoldalú csatlakoztathatóságról


4. Rugalmas felhasználhatóság

Az EIZO monitorokkal egyszerűen és kényelmesen dokkolhatja a különböző eszközeit.

A különböző helyeken történő munkavégzés egyre gyakoribbá válik a jövőben. Éppen ezért fontos, hogy bárhol és bármikor gyorsan és egyszerűen kialakíthassa a munkakörnyezetét. A lehető legszélesebb körű csatlakoztathatóságot kínáló EIZO monitorokkal mindez gyerekjáték. Legfrissebb modelljeinket C típusú USB-csatlakozóval is felszereltük, így az összes szükséges eszköz (egér, billentyűzet, webkamera stb.) egyszerűen, mindössze egy C típusú USB-kábelen keresztül csatlakoztatható. Immáron a laptop feltöltéséhez sem szükséges külön tápegység. A C típusú USB-csatlakozón keresztül a grafikus és hálózati jelek továbbításával egyidejűleg a notebook is feltölthető. Ennek előnye: Egyszerűen és kényelmesen válthat át az irodai és az otthoni munkakörnyezet között.

További információk a rugalmas felhasználhatóságról


5. Értékállóság

Az EIZO monitorok biztos megtérülést kínálnak.

Függetlenül attól, hogy az irodában vagy az otthonában dolgozik-e majd gyakrabban a jövőben, az EIZO készülékeivel hosszú távon is tökéletesen felkészülhet a „Munka új világára”. A kiváló minőségű alapanyagok és alkatrészek felhasználásénak, valamint az EIZO speciális gyártási és minőségbiztosítási eljárásainak köszönhetően monitorjaink hasznos élettartama lényegesen hosszabb a megszokottnál. A FlexScan modelljeinkre vállalt 5 éves helyszíni cseregarancia mindenekelőtt a magas fokú befektetési biztonságot bizonyítja.

További információk az értékállóságról

Monitorok otthoni munkavégzéshez – mit kell figyelembe venni?

A következőkben összefoglaljuk hasznos tanácsainkat és ajánlásainkat az otthoni munkavégzésre is alkalmas monitorok kiválasztásához, és a leglényegesebb műszaki jellemzőkbe is beavatjuk az olvasót.

Tovább az EIZO Vásárlási útmutatójához