RadiForce Lineup

Az EIZO a G&R és az MR sorozattal 2002-ben, RadiForce márkanév alatt bemutatott orvosi monitorai a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek a diagnosztikával és képmegjelenítéssel szemben támasztott követelményeknek. 2005-ben, DICOM®-beállítások elnevezéssel az EIZO elsőként dolgozott ki önálló szabványt a megtekintő monitorok számára. Az intelligens technológiákkal, úgymint a Digital Uniformity Equalizer (DUE) vagy a Work-and-Flow rendszer a RadiForce monitorok a diagnosztika során pontosabb képmegjelenítést biztosítják és a legnagyobb hatékonyságot nyújtják. Az EIZO diagnosztikai és megtekintő monitorai megfelelnek a szigorú orvosi biztonsági vagy elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó szabványnak és az európai gyógyászati termékekről szóló (EU) 2017/745. sz. rendeletnek.

A RadiForce monitorokon az állandó és következetes képmegjelenítés biztosításához az EIZO a RadiCS és RadiNET Pro segítségével könnyen érthető és egyszerűen kezelhető szoftvermegoldásokat kínál a minőségirányítási teendők ellátásához. Emellett a pontos diagnosztikához szükséges felbontás és teljesítmény tekintetében az EIZO által javasolt és ellenőrzött grafikus kártyák optimálisan segítik a RadiForce monitormegoldásokat.

RadiForce terméksorozatok

A nagy felbontású G és R monitorok széles választéka bármilyen gyógyászati célra ideális megoldást kínál. A kivételesen nagy fényerejű, hosszú élettartamú készülékek tökéletesen kielégítik a hosszú távú gyógyászati diagnosztikai – többek között mammográfiai és projekciós vagy hagyományos radiográfiai – felhasználással szemben támasztott orvosi követelményeket. 2-12 megapixel felbontású, fekete-fehér és színes monitorok a különböző testrészekről készített felvételek pontos megtekintéséhez.

  • Egyenletes megjelenítés a képernyő teljes felületén a DUE (Digital Uniformity Equalizer) funkciónak köszönhetően
  • A legfinomabb szürkeárnyalatokat is tökéletesen megjeleníti
  • Fényerő garancia
  • Helyszíni cseregarancia a meghibásodott készülék javítást követő visszaszállításával
A G és R sorozathoz

A kiváló ár-érték arányú MX monitorok tökéletesen alkalmasak a szekcionált (MRT és CT) képalkotáshoz és fogászati diagnosztikához. Tökéletesen kielégítik a kórházak és orvosi rendelők különböző igényeit.

  • Magas fokú költséghatékonyság
  • Gombnyomással aktiválható DICOM® fényerősségi jellemzők
  • 1-től 8 megapixel felbontásig terjedő átfogó termékválaszték, széles- és érintőképernyős változatokban is
  • Helyszíni cseregarancia készülékcsere szolgáltatással
Az MX sorozathoz
Korábbi RadiForce modellek

A RadiForce sorozat korábbi modelleire vonatkozó információkat az EIZO Global weboldalon találja.

Tovább az EIZO Global weboldalra

Szoftvermegoldások a képminőség biztosításához

Képalkotó rendszerek optimális minőségbiztosítása röntgenalkalmazásoknál

Kalibrációra, valamint ingadozási és állandósági mérésekre is alkalmas program a monitorokkal kapcsolatos minőségirányítási teendők ellátásához. A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftverrel teljes mértékben automatizálhatók az állandósági mérések. A RadiCS a RadiNET Pro szoftverrel együttműködve az egyszerű archiválástól egészen a hálózatalapú minőségbiztosítási feladatokig a monitorok teljes körű minőségirányítását lehetővé teszi. A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftver nem csak RadiForce monitoroknál használható. A RadiCS ezenkívül a kényelmesebb munkavégzés érdekében az EIZO Work-and-Flow funkcióinak vezérlésére is lehetőséget nyújt. Ez többek között a megtekinteni kívánt képrészletek egérrel vagy billentyűzettel történő gyors kijelölésére szolgáló Point-and-Focus funkcióra is kiterjed.

Bővebben a RadiCS szoftverről

Kalibráló és kezelő szoftverek a RadiForce monitorok számára

A RadiCS LE szoftver az EIZO RadiForce monitorok kalibrálására és a kalibrációs adatok kezelésére szolgál. Ezen kívül a RadiCS LE szoftver képernyőadatai többek között a leltári és az üzemóra számok meghatározásához és kezeléséhez is segítséget nyújtanak. A RadiCS LE szoftvert beépített háttérvilágítás-kímélő funkcióval is ellátták. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó energiát és üzemórát takarítson meg, ha éppen nem használja a monitort. A RadiCS LE szoftver ezen túlmenően egéraktiváló Warp funkcióval is rendelkezik. A funkció osztott képernyős felhasználás esetén megakadályozza, hogy a különböző felbontású képernyőfelületek szélei mentén lefagyjon az egérkurzor. A RadiCS LE szoftver az EIZO RadiForce monitorok alapfelszereltségéhez tartozik.

Bővebben a RadiCS LE szoftverről

Kórházi monitorok egységes minőségirányítása

A hálózatba kapcsolt kórházi monitorok központi kezelését lehetővé tevő EIZO RadiNET Pro szoftverrel hatékonyabbá válik a minőségirányítási teendők ellátása. A böngészőalapú alkalmazással gyorsan és egyszerűen elérhetők a szükséges információk. A rendszergazda a kórház bármely pontjáról pillanatokon belül és zökkenőmentesen elvégezheti vagy beütemezheti a minőségbiztosítási eljárásokat. A készletgazdálkodási adatoknak, mint például a monitorok modellneveinek és üzemóraszámainak kezelése a RadiNET Pro használatával is elvégezhető. Ezenkívül a különböző információk, így többek között a csatlakoztatott számítógépekkel és a felhasznált grafikus kártyákkal, valamint az egészségügyi intézménnyel és a telepítési hellyel kapcsolatos adatok menthetők is. Az egyes monitorokra vonatkozó részletes információkról igény esetén összefoglaló jelentések készíthetők.

Bővebben a RadiNET Pro szoftverről
Tartozékok

Kényelmes lámpák a diagnosztikai terekhez - praktikus lámpák a gyógyászatban használt RadiForce monitorokhoz.

Bővebben a RadiLight szoftverről

Az EIZO által javasolt és ellenőrzött grafikus kártyák a pontos diagnosztikához szükséges felbontást és teljesítményt nyújtanak.

A gyógyászati grafikus kártyákhoz
További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget a leginkább megfelelő modell kiválasztásához.
Forduljon hozzánk bizalommal

Orvosi EIZO termékek referenciái

Az EIZO RadiForce készülékei már számos felhasználó bizalmát elnyerték.
Tovább a referenciákhoz