EVS1VS DuraVision

A DuraVision EVS1VS egy olyan képjavító rendszer, amely valós időben elemzi és dolgozza fel a videofelvételeket.

Termékkép EVS1VS DuraVision

Képoptimalizáló rendszer

A jobb láthatóságért

Számos alkalmazási terület

Az EIZO képjavító rendszerei számos olyan helyzetben javítják a láthatóságot, amikor a videótartalom pontos felülvizsgálatára van szükség, legyen szó akár emberek általi vizuális ellenőrzésről, akár gépi értékelésről, beleértve a mesterséges intelligenciát is.

Többek között a biztonság (pl. gyanús tevékenységek és tárgyak láthatósága), a felügyelet (szabálytalanságok és hibák észlelése), az infrastruktúra karbantartása (karbantartás és a veszélyek korai észlelése) és a képelemzés területén is hasznos  a videofelvételek optimalizált észlelhetősége.

Improved-visibility_Application-areas.jpg

Jobb láthatóság valós időben

Az EVS1VS az EIZO szabadalmaztatott Visibility Optimizer technológiájával van felszerelve, amely valós időben elemzi és pixelről pixelre módosítja a képeket.

Javítja a láthatóságot gyenge fényviszonyok között

Az EVS1VS felismeri és korrigálja a kép azon területeit, amelyek a rossz fényviszonyok miatt nehezen láthatóak. A megoldás minden egyes képpont fényerejét beállítja, biztosítva, hogy a sötét területek optimálisan korrigálva legyenek, míg a világosabb területek nem mosódnak el . Ez akkor hasznos, ha éjszaka vagy gyenge vagy nagyon gyenge megvilágítású területeken készít megfigyelési videót.

A képfeldolgozás a Retinex-elméleten alapul, ahol a pixeleket egyenként optimalizálják.

Improved-visibility_VO_LowLightConditions_after.jpg

Képjavítással

Improved-visibility_VO_LowLightConditions_before.jpg

Képjavítás nélkül

A köd vizuális hatásának csökkentése

Az EVS1VS érzékeli és korrigálja a kép azon területeit, amelyek köd, füst, hó vagy más környezeti körülmények miatt fókuszálatlanul jelennek meg, így javítva a láthatóságot. Ez ideális a videofelvételek kültéri területeken történő megtekintéséhez.

Improved-visibility_VO_ImpactOfHaze_after.jpg

Jobb láthatóság

Improved-visibility_VO_ImpactOfHaze_before.jpg

A kép elmosódottnak tűnő területei

Csökkentse a blokkzajt

Az EVS1VS 2D zajcsökkentést alkalmaz, hogy kiszűrje a képeken a természetellenes elmosódottságot és a tárgyakat jobban megkülönböztethetővé tegye. A feldolgozás intenzitása automatikusan beállítódik a természetes kontúrok és élek megőrzése érdekében. Ez a funkció nagyon hasznos a zajos, tömörített képek vizsgálatakor.

Improved-visibility_Block-noise.jpg

1. Eredeti kép | 2. Képinformáció | 3. A szűrő erősségének automatikus beállítása | 4. Nincs természetellenes blokkképződés

Kényelmes kezelhetőség

Jellemzők a kényelmes munkavégzéshez

Megjelenítési módok és képélesség beállítása

Az EVS képoptimalizáló vezérlővel a megjelenítési módok finomhangolhatók és a kép élessége maximalizálható a kontúrok, a kontraszt és a fényerő javításával.

Az EVS képoptimalizáló vezérlés ingyenes. A használathoz Windows PC-hez USB-n keresztül történő csatlakozás szükséges (kábel nem tartozék).

Rugalmas csatlakoztathatóság

Az EVS1VS két HDMI bemenettel és egy HDMI kimenettel rendelkezik, továbbá egy Ethernet-porttal van felszerelve a firmware böngészőn keresztüli frissítéséhez.

Operation_EVS-connectivity.jpg

* Perifériás csatlakozások csak az EVS1VX esetében

Tartósság

És megbízhatóság

2 év garancia

Az EIZO 2 év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

24/7 használat

A [[[Modell]] 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az EVS1VS készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EVS1VS készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A EVS1VS hosszú élettartamra van tervezve - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még hosszú évekig elérhetők maradnak. Mivel a termék kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették, a hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló EVS1VS előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Műszaki adatok

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Adatlap - EVS1VS

PDF | 399 KB

Termék kép EVS1VX, EVS1VS

ZIP | 5 MB

Image Optimisation Systems

(Angol)

PDF | 478 KB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Angol)

PDF | 9 MB

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei