Képoptimalizáló rendszer a jobb láthatóságért

Az EIZO innovatív technológiájának köszönhetően a képek elemzése és feldolgozása valós időben, a forrásadatok megváltoztatása nélkül történik.

Számos alkalmazási terület

Az EIZO képjavító rendszerei számos olyan helyzetben javítják a láthatóságot, amikor a videótartalom pontos felülvizsgálatára van szükség, legyen szó akár emberek általi vizuális ellenőrzésről, akár gépi értékelésről, beleértve a mesterséges intelligenciát is.

Többek között a biztonság (pl. gyanús tevékenységek és tárgyak láthatósága), a felügyelet (szabálytalanságok és hibák észlelése), az infrastruktúra karbantartása (karbantartás és a veszélyek korai észlelése) és a képelemzés területén is hasznos  a videofelvételek optimalizált észlelhetősége.

Jobb láthatóság valós időben

Az EVS1VS az EIZO szabadalmaztatott Visibility Optimizer technológiájával van felszerelve, amely valós időben elemzi és pixelről pixelre módosítja a képeket.

Javítja a láthatóságot gyenge fényviszonyok között

Az EVS1VS felismeri és korrigálja a kép azon területeit, amelyek a rossz fényviszonyok miatt nehezen láthatóak. A megoldás minden egyes képpont fényerejét beállítja, biztosítva, hogy a sötét területek optimálisan korrigálva legyenek, míg a világosabb területek nem mosódnak el . Ez akkor hasznos, ha éjszaka vagy gyenge vagy nagyon gyenge megvilágítású területeken készít megfigyelési videót.

A képfeldolgozás a Retinex-elméleten alapul, ahol a pixeleket egyenként optimalizálják.

A köd vizuális hatásának csökkentése

Az EVS1VS érzékeli és korrigálja a kép azon területeit, amelyek köd, füst, hó vagy más környezeti körülmények miatt fókuszálatlanul jelennek meg, így javítva a láthatóságot. Ez ideális a videofelvételek kültéri területeken történő megtekintéséhez.

Blockrauschen reduzieren
1. Eredeti kép | 2. Képinformáció | 3. A szűrő erősségének automatikus beállítása | 4. Nincs természetellenes blokkképződés

Csökkentse a blokkzajt

Az EVS1VS 2D zajcsökkentést alkalmaz, hogy kiszűrje a képeken a természetellenes elmosódottságot és a tárgyakat jobban megkülönböztethetővé tegye. A feldolgozás intenzitása automatikusan beállítódik a természetes kontúrok és élek megőrzése érdekében. Ez a funkció nagyon hasznos a zajos, tömörített képek vizsgálatakor.

Művelet

Az intelligens és intuitív kezelési funkciókkal a beállítás, a vezérlés és a működtetés kényelmes és egyszerű.

EIZO Image Optimization Utility
Megjelenítési módok és képélesség beállítása

Az EVS képoptimalizáló vezérlővel a megjelenítési módok finomhangolhatók és a kép élessége maximalizálható a kontúrok, a kontraszt és a fényerő javításával.

Az EVS képoptimalizáló vezérlés ingyenes. A használathoz Windows PC-hez USB-n keresztül történő csatlakozás szükséges (kábel nem tartozék).

Rugalmas csatlakoztathatóság

Az EVS1VS két HDMI bemenettel és egy HDMI kimenettel rendelkezik, továbbá egy Ethernet-porttal van felszerelve a firmware böngészőn keresztüli frissítéséhez.

Ports DuraVision EVS1VS/EVS1VX
* Perifériás csatlakozások csak az EVS1VX esetében

Tartósság és megbízhatóság

A folyamatos kutatásnak, valamint a kiváló minőségű alkatrészek és gyártási technológiák kifejlesztésének köszönhetően az EIZO meggyőző minőségű és kivételes megbízhatóságú monitormegoldásokat kínál ügyfelei számára.

EIZO DuraVision: 24/7
24/7 használat garantált

A megoldás 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi. A garancia időtartama 2 év (24/7).

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamat és a környezetbarát jelleg központi szerepet tölt be az EIZO termékpolitikájában. Ennélfogva termékeinket a nemzetközi környezetvédelmi előírások szigorú figyelembevételével állítjuk elő, készülékeink hosszú élettartama pedig az erőforrások megőrzéséhez is jelentősen hozzájárul.

Környezet- és társadalomtudatos termelés

Az EVS1VS készülékkel az EIZO bebizonyítja, hogy a kép és a termékminőség kéz a kézben jár a felelős tervezéssel, anyagbeszerzéssel és gyártással. Ez az érték lehetővé teszi, hogy biztonságosan fektessen be egy modern és megbízható megoldásba.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok az EIZO-nál

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az EVS1VS készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Tudjon meg többet az EIZO felelős vállalati magatartásáról itt.

Környezet- és klímavédelem

Az EVS1VS készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. CSR (Vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről. 

Környezet- és klímabarát monitorok az EIZO-tól
Nachhaltiges und langlebiges Produkt

Fenntartható és tartós

Az EVS1VS készüléket hosszú élettartamra tervezték - általában jóval a garanciaidőn túl. A cserealkatrészek még sok évvel a gyártás befejezése után is rendelkezésre állnak. A teljes használati ciklus figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, mivel a tartósság és a javíthatóság kíméli az erőforrásokat és az éghajlatot. Az EVS1VS tervezésekor figyelmet fordítottunk az alacsony erőforrás-felhasználásra, a kiváló minőségű alkatrészekre és anyagokra, valamint a gondos gyártásra.

További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget az adott munkahelyi felhasználáshoz leginkább megfelelő modell kiválasztásához. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel most