FlexScan

Irodai monitorok

Az EIZO üzleti monitorai professzionális csúcskategóriás LCD monitorok a modern irodák vagy otthoni irodák számára - első osztályú képminőséggel, csatlakoztathatósággal és ergonómiával, kivételes gazdaságossággal és fenntarthatósággal, valamint átlagon felüli garanciával.

Minden irodai monitor
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_Sideshot_DSF3411_sRGB_3000x2000.jpg

A digitalizáció előrehaladtával a képernyős munkaállomások száma folyamatosan növekszik. És a modern munkahelyekkel szemben támasztott követelmények is egyre nagyobbak. Mi együtt növekszünk ezekkel az igényekkel, és a FlexScan termékcsalád innovatív üzleti monitoraival megbízható berendezéseket kínálunk Önnek a jövő munkahelyéhez.

Optimális ergonómia a legjobb teljesítmény érdekében

Irodai monitoraink innovatív ergonómiai funkciókkal vannak felszerelve, amelyek több mint megfelelnek a modern munkahelyi igényeknek. Elvégre, ha a legtöbbet szeretné kihozni a munkájából, mindenhol kényelmesen kell éreznie magát. Használja ki többek között a rugalmasan állítható állványt, a tükröződésmentes képernyőfelületet és az egyedülálló Auto-EcoView funkciót. Ezek a funkciók mind-mind segítenek megelőzni a hát- és szempanaszokat.

Tudjon meg többet az ergonómiai jellemzőkről

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF2300_sRGB_3000x2000.jpg
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_34291_V4_sRGB_3000x2250.jpg

Tökéletes képminőség minden irodai alkalmazáshoz

A kompromisszumok nélküli kiváló képminőség számunkra elengedhetetlen - akár a munkahelyen, akár a játékok közötti szórakozás közben. Az EIZO irodai monitorával mindig számíthat a kiváló képreprodukcióra - borotvaéles képekkel, pontos szín- és szürkeárnyalatokkal, valamint kiemelkedő betekintési szögstabilitással. Ennek elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük monitortechnológiánkat, kizárólag csúcskategóriás anyagokat használunk, és minden egyes monitor gondos gyári beállítására támaszkodunk.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat

Hosszú távon megtérülő gazdasági befektetés

Az EIZO monitorok a szokásosnál lényegesen hosszabb üzemidőt garantálnak Önnek. Ez az Ön számára a legnagyobb beruházásbiztonságot és alacsonyabb TCO-t (Total Cost of Ownership) jelent, hiszen még magasabb beszerzési ár mellett is alacsonyabbak a beruházási és üzemeltetési költségek hosszú távon egy EIZO monitor esetében.

Ami hosszú ideig tart, azt nem kell gyorsan lecserélni. Így monitoraink hosszú élettartama a környezetvédelemhez és az erőforrások megőrzéséhez is hozzájárul. A számos érzékelőnek és a kifinomult funkcióknak köszönhetően monitoraink az energiafogyasztást is rendkívül alacsonyan tartják. A minőségbe való befektetés tehát kiváló döntés - az Ön és a környezet számára is.

 

EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg
usb-c_stage.jpg

A monitor mint dokkolóállomás a legjobb csatlakoztathatóságnak köszönhetően

Az EIZO FlexScan monitorok kiemelkedő csatlakoztathatóságukkal, valamint az ebből adódó számtalan clean-desk opcióval minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és jövőállóbbá tesznek. Legyen szó dokkolófunkciókról, többképernyős megoldásokról, vékonykliens-rögzítőkről vagy a praktikus kábelkezelésről: minden opció biztosítja, hogy semmi olyan ne legyen az asztalon, amire nincs igazán szükség. A nagyobb hatékonyságért és a modern munkavégzésért.

Tudjon meg többet a csatlakozási funkciókról

Fenntartható monitorok

Következetes környezetvédelmi elkötelezettségünket termékeinkben és üzleti tevékenységeinkben egyaránt megvalósítjuk.

AzEIZO monitormegoldásai kifinomult energiatakarékos funkciókkal vannak felszerelve, a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően kímélik az erőforrásokat.

Tudjon meg többet a fenntartható monitorokról itt

EIZO_FlexScan_CSR_sRGB_3000x2250.jpg
Warranty_5Y_EN.jpg

5 év garancia - Sokáig éljen a monitor

Garanciánk egy egyszerű sikerelvre épül: innovatív monitortechnológia, első osztályú anyagok felhasználásával. Saját gyártásunk, a kiváló minőségű anyagok, a folyamatos kutatás és továbbfejlesztés, valamint az aprólékos minőségellenőrzés lehetővé teszi, hogy öt év garanciát adjunk monitorainkra, beleértve a helyszíni csereszervizt is.

Az első öt évben tehát garantáltan nem kell javítási költségeket fizetnie.

 

Hivatkozások

Minden hivatkozás
kddi_content_image_06.jpg

Felügyeleti helyiségek és irodák

A japán KDDI távközlési vállalat DuraVision IP dekóderdobozokkal és FlexScan monitorokkal szereli fel egy új hálózati műveleti központ felügyeleti helyiségeit és irodáit.

Bővebben
RAA_teaser.jpg

Fenntarthatóság és hosszú távú megtérülés

A fenntarthatóság és a hosszú távú megtérülés döntő jelentőséggel bírt a Royal Automobile Association (Királyi Automobil Szövetség) számára az EIZO FlexScan monitorok kiválasztásakor.

Bővebben
NEW-stage.jpg

Modern munka világa

A NEW 2000 óta kizárólag EIZO monitorokat használ. A vállalat most a FlexScan EV2795-re támaszkodik az újonnan felszerelendő munkaállomásoknál.

Bővebben
Vontobel_-_Image_06.jpg

Minőség, bizalom és ügyfélkedvezmény

Termelékenység, ergonómia és fenntarthatóság a Vontobel befektetési ház számára az EIZO FlexScan EV3895 Curved monitorral.

Bővebben
Minden hivatkozás

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg