5 év garancia

Az EIZO öt év garanciát vállal.* Ezt egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, csúcskategóriás anyagokból.

A gyártással és az anyagokkal szemben támasztott magas követelmények mellett az EIZO nagy hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra is. Ezért az EIZO monitorok minőségét már a gyártás során is folyamatosan ellenőrzik az egyes összeszerelési lépések után, és szükség esetén azonnal optimalizálják a gyártási lépéseket. Kiszállítás előtt minden egyes készüléket üzembe helyeznek és automatikusan beállítanak. A szúrópróbaszerű mintavételek helyett minden egyes monitor pontos ellenőrzésre kerül.

Az úgynevezett öregedési folyamat biztosítja továbbá a maximális megbízhatóságot: az LCD-ket a gyártás során hosszú távú tesztelésnek vetik alá, ami azt jelenti, hogy az esetleges problémák már a helyszínen, és nem később, az üzemeltetés során derülnek ki.

Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás

Warranty_5Y_EN.jpg

Az EIZO szolgáltatási koncepciója

  • Öt év garancia*
    Az EIZO innovatív szolgáltatási koncepciója mércét állít és megfelel a hosszabb értékcsökkenési időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz, és amelyre számíthat.
  • Magas színvonalú minőség
    Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így teszik lehetővé az ötéves garanciát.
  • Befektetési biztonság
    A későbbi költségek, amelyek garancia nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, elkerülhetők, és optimális költségátláthatóságot (Total Cost of Ownership (TCO)) eredményeznek.

Általános garanciális áttekintés

* Egyes termékekre eltérő garancia vonatkozik. Kérjük, olvassa el az EIZO nemzetközi weboldalán a termékekre vonatkozó garanciális időszakokat.

Részletes jótállási feltételek

Az adott termékre vonatkozó jótállási feltételek a termékek letöltési területén vagy a termék részletes oldalain a "Letöltések" menüpont alatt találhatók.

Garanciális igénye van?

A javításokat Németországon belül gyorsan és megbízhatóan végzi javítószerviz partnerünk, az UNISERV. Ha valaha is felmerülne egy garanciális igény, további információkat itt talál:

Az EIZO javítószolgálathoz