Az EIZO javítási szolgáltatások

A javításokat és a garanciális igényeket gyorsan és megbízhatóan kezeli hosszú ideje fennálló és felhatalmazott javítószerviz partnerünk, az Reworks Szerviz Kft.

  • Gyors: Ha készülékét ki kell cserélnie, egy egyenértékű csereegység két munkanapon belül készen áll az Ön számára.
  • Szállítás: A logisztikai feldolgozást az Reworks Szerviz Kft. végzi. Az egyes lépéseket egyénileg egyeztetjük Önnel.
  • Helyszíni garancia: Magyarországon minden EIZO monitorhoz helyszíni garancia jár. A helyszíni garancia értelmében a hiba bejelentésétől számított 48 órán belül szervizpartnerünk megkezdi a hiba elhárítását az Ön telephelyén (lakásán). Amennyiben a hiba helyszíni elhárítása nem lehetséges, szervizpartnerünk gondoskodik a készülék elszállításáról, illetve a javítás utáni visszaszállításáról.
  • Az EIZO garancia minden Magyarországon vásárolt gépre vonatkozik. A garancia időtartama 5 év vagy 30.000 üzemóra, attól függően, hogy melyik következik be előbb. A monitorok azonban normál irodai működtetés esetén 5 év alatt nem érik el a 30.000 üzemórát. (Öt napos munkahéttel, napi 8 órás munkaidővel és egy évben 52 héttel számolva ez elméletben több mint 14 év.) Egyes készülékeknek a fentiektől eltérő lehet a garanciájuk. A termékek garanciájának hosszáról a mindenkori adatlapon vagy ide kattintva informálódhat.*.

Javítás és helyszíni csere szolgáltatás

A garanciális és garancián kívüli javítási szolgáltatást szervizpartnerünk, az Reworks Szerviz Kft. gyorsan és megbízhatóan végzi. Barátságos munkatársaink tisztázzák Önnel a javítási igényeket, a logisztikai részleteket és a felmerülő költségeket. A csere- és pótalkatrészek is beszerezhetők ezen a szolgáltatáson keresztül.

 

Termékinformációk és vásárlási bizonylatok keresése

A modellmegjelölés és a sorozatszám a monitor hátoldalán, az állványtól balra található típustáblán található. Alternatívaként mindkét információt megtalálhatja az OSD menüben.

Garanciális feltételek ellenőrzése

A legtöbb monitorra és sérülésre vonatkozik a garancia, de ellenőrizze, hogy érvényesek-e külön garanciális feltételek.

Töltse ki a szolgáltatási űrlapot

A jótállási ügy bejelentéséhez a jótállási űrlapot használhatja. Kérjük, a hibaelhárítás felgyorsítása érdekében dokumentálja és írja le az esetet a lehető legpontosabban.

Reworks Szerviz Kft. szolgáltatási forródrót

Szervizpartnerünket hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra között a +36 1 340 9951-es ingyenes telefonszámon érheti el.

Reworks Szerviz Kft.
1151 Budapest,
Harsányi Kálmán u. 83.
www.display.hu