Erőforrások megtakarítása

Gazdaságos az Ön számára, fenntartható a környezet számára

Tartós minőségi monitorok az EIZO-tól

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset1.jpg

Gazdaságosan és fenntarthatóan cselekedni az új hardver kiválasztásakor - lehetséges ez egyáltalán? Még szép, hogy lehetséges! Mi még egy lépéssel tovább megyünk, mert az EIZO-nál a gazdaságosság és a fenntarthatóság mindig is szorosan kapcsolódott egymáshoz, sőt, még kedveznek is egymásnak. Mindkét szempontnak ugyanaz a célja: a megtakarítás.

Több mint 50 éve bevált

Egyedülálló teljes csomag

Amikor az EIZO minőségi monitorai mellett dönt, a gazdaságosság és a fenntarthatóság mellett dönt. Tartós termékminőségünk minden tekintetben kíméli az ökológiai és gazdasági erőforrásokat - és évtizedek óta biztosítja a vásárlók maximális elégedettségét. Monitorjaink kiváló képminősége és ergonómiája teszik teljessé az EIZO összcsomagot.

A következőkben bemutatjuk, hogy az új EIZO FlexScan monitorok beszerzése mennyire kifizetődő az Ön vállalata számára mind gazdaságilag, mind pedig fenntarthatóságot illetően - egy szóval: minden szinten. Mert a megfelelő informatikai hardverrel a monitorok teljes életciklusa alatt megtakaríthatók az olyan erőforrások, mint az anyagok, a költségvetés, a villamos energia és még sok más. Ez a termeléssel kezdődik, a beszerzéssel folytatódik, és a tényleges használattal, valamint a karbantartással, valamint a megsemmisítéssel ér véget.

Mindig a középpontban: az Ön ideje, mint további lényeges, értékes erőforrás. Az EIZO-val az Ön oldalán rengeteg időt takaríthat meg a beszerzési döntés, a beszerzési folyamat megtervezése és végrehajtása, a bevezetés, valamint a hiba esetén történő zökkenőmentes kezelés során.

Gazdaságos és fenntartható

Optimalizált beszerzési folyamat

A monitor beszerzési ára kétségtelenül fontos döntési szempont, amikor egy vállalat felszereléséről van szó. A kiváló képminőség és ergonómia mellett van egy egyszerű oka annak, hogy a magasabb vételár ellenére miért választja oly sok felhasználó újra és újra az EIZO FlexScan monitorait: a Total Cost of Ownership (TCO azaz teljes birtoklási költség).

Az összes (költség) tényező áttekintése

A puszta beszerzési költségeken kívül más tényezők is meghatározzák a monitor tényleges teljes árát. A Total Cost of Ownership (TCO) szakkifejezés a beszerzési ár, az energiaköltségek, a bevezetési, javítási és karbantartási költségek, valamint az ártalmatlanítási költségek összegére utal. Ebből a szempontból az EIZO költséghatékonysága páratlannak mondható - sőt, monitoraink összességükben nézve akár a legolcsóbbak lehetnek.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset4.jpg

Támogatjuk Önt a teljes vásárlási folyamat során, tanácsot adunk már a vásárlás előtt is, és mindig minimálisra csökkentjük az Ön személyes erőfeszítéseit. Az EIZO értékesítési csapatainak személyes kapcsolattartói készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítséget és tanácsot nyújtsanak Önnek.

Eladóink szívesen tartanak Önnek élő bemutatót az átfogó FlexScan portfólió összes potenciálisan megfelelő monitor modelljéről. Kérésre tesztkészülékeket is biztosítunk Önnek az osztálya számára, hogy Ön és kollégái saját szemükkel is meggyőződhessenek az EIZO minőségéről. Szakértői, személyre szabott tanácsadásunk egyrészt, másrészt pedig a hosszú, kiszámítható termékciklusokkal rendelkező, világos termékstratégia lehetővé teszi, hogy hosszú távon tervezze meg eszközkészletét.

Mihelyt megtalálta a projektjéhez megfelelő modelleket, csapatunk biztosítja a zökkenőmentes bevezetési folyamatot - szoros együttműködésben a szakosodott kiskereskedőkkel, rendszerházakkal és forgalmazókkal. Természetesen ezt követően is az Ön rendelkezésére állunk kompetens műszaki támogatásunkkal együtt.

További előnye: sok időt takaríthat meg a bevezetés során, ha a rendszergazdák az EIZO Monitor Configurator szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatják az összes monitort az Ön által megadott beállításokra.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset2.jpg

A folyamat teljes körű értékelése

A célunk nem csak az, hogy az Ön vállalatát a legjobb monitorokkal szereljük fel. Az EIZO értékesítési csapata a lehető legjobb támogatást is szeretné nyújtani Önnek a vásárlási folyamat során, minimalizálni az Ön munkaterhelését, valamint értékes időt és pénzt megtakarítani Önnek.

Gazdaságos és fenntartható

Hatékony felhasználás

A beszerzési folyamat sikeres, idő- és költséghatékony lezárása után Ön továbbra is profitálhat belőle. Az EIZO minőségi monitorai ugyanis az üzemeltetés során is különösen gazdaságosak és fenntarthatóak.

A monitor használata során a legnyilvánvalóbb költségtényező az energiafogyasztás. FlexScan monitoraink általában nagyon energiatakarékosak, és rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal, mint pl. EPEAT Gold és Energy Star tanúsítványokkal. Az olyan funkciók, mint az intelligens Auto EcoView fényerőszabályozás és az EcoView Optimizer tovább csökkentik az energiafogyasztást és ezáltal a CO2-kibocsátást - jó a költségvetésnek és jó a környezetnek.

A hatékony üzemmód mellett a FlexScan monitoraink várható élettartama is kifizetődő. Hosszú élettartamú minőségük megbízható, hosszú távú működést biztosít, mindezt minimális meghibásodási arány mellett.

Az 5 éves garanciánk biztosítja, hogy öt éven keresztül nem merülnek fel javítási költségek a monitorok esetében. Műszaki szakértői támogatásunk segít Önnek minden probléma megoldásában - és ha mégis meghibásodás történne, a csereszerviz biztosítja, hogy a garanciális igénylés minimális erőfeszítéssel járjon az Ön számára.

nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset3.jpg

A hosszú élettartam fenntarthatóságot jelent

Semmi sem olyan fenntartható, mint egy hosszú élettartamú minőségi monitor. Ennek különféle okai vannak: nem kell erőforrásokat költeni új monitorra, és kevesebb elektronikai hulladék keletkezik. Az EIZO irodai monitorait a hosszú évekig tartó megbízható működés jellemzi, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy öt évnél lényegesen hosszabb ideig használják őket. Ezt azzal is támogatjuk, hogy egy modell gyártásának befejezése után öt évvel egy adott termékre általában még mindig kaphatók pótalkatrészek. Ez a javítás lehetőségét és végső soron a hosszú távú használatot nagyon hosszú ideig garantálja.

Gazdaságos és fenntartható

Gondos gyártás

Az erőforrások nem csak a FlexScan monitorok megvásárlásával és használatával takaríthatók meg. Már jóval előtte is vannak különböző befolyásoló tényezők, amelyek gazdaságossá és fenntarthatóvá teszik a gyártási folyamatot.

EJP_23_FlexScan_01.JPG

Minden EIZO monitort a házon belüli kutatási és fejlesztési részlegünkben hozunk létre, és már ebben a korai szakaszban igényes hosszú távú teszteknek vetjük alá. A legjobb anyagok és alkatrészek gondos kiválasztása nemcsak követhető újrahasznosító láncot, hanem mindenekelőtt a legjobb minőségi eredményt teszi lehetővé.

Célunk, hogy folyamatosan növeljük az újrahasznosított anyagok arányát. Számos FlexScan monitor műanyag háza mára már legfeljebb 80%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Ezenkívül nem alkalmazunk semmilyen további felületi bevonatot.

Az egyes monitorok ökológiai hátizsákjának - a gyártáshoz, használathoz és ártalmatlanításhoz felhasznált erőforrások összegének - minimalizálása érdekében az átgondolt csomagolás is fontos szerepet játszik. Termékeink magas szintű védelmére összpontosítunk, miközben minimalizáljuk az erőforrás felhasználást. Ahol csak lehetséges, kerüljük a műanyagok használatát, és számos modellnél speciálisan formázott kartonból készült belső csomagolást használunk párnázatként. A kábeleket is papírba csomagoljuk műanyag zacskók helyett. Folyamatosan optimalizáljuk a csomagolási térfogatot is: a fő feltétel a szállítási biztonság és a szállítási térfogat ideális aránya, hogy a készülékek sértetlenül érkezzenek meg, de ne legyen felesleges súlyuk.

EJP_23_anechoic_chamber_06.JPG

Kutatási és fejlesztési részleg Japánban (EMC mérőkamra)

Sustainability_Plastic_FS.jpg

Nyilatkozott cél: az újrahasznosított műanyag alkatrészek lehető legmagasabb aránya

EJP_23_FlexScan_17.JPG

Biztonságos és erőforrás-takarékos: kartonpapír kárpitozás

A japán EIZO üzemekben 100%-ban megújuló energiaforrásokból származó villamos energiát használunk. Ennek egy részét már saját magunk állítjuk elő a helyszínen, nagyméretű napelemek segítségével. Ez jelentősen csökkenti a monitorok gyártásával kapcsolatos CO2-kibocsátást.

Solar-neu.jpg

EIZO főhadiszállása és gyártása Hakusanban, Japánban

Kompromisszumok nélküli végső ellenőrzés

Nem véletlenszerű minőségellenőrzéseket végzünk, hanem minden egyes monitort részletesen ellenőrzünk. Egyetlen termék sem hagyja el az EIZO gyárakat anélkül, hogy ne menne át sikeresen egy műszaki teszten és egy még szigorúbb minőségellenőrzésen, amelyet munkatársaink végeznek el. Csak így tudjuk biztosítani a különleges 5 éves garanciánkat, és egyúttal teljesíteni azokat a minőségi szabványokat, amelyekről az EIZO ismert.

EJP_23_FlexScan_25.JPG

Konklúzió

Erőteljes duó: gazdasági hatékonyság és fenntarthatóság

Az EIZO-nál a költséghatékonyság és a fenntarthatóság csak két különböző nézőpontja ugyanannak a célnak: az erőforrások gondos felhasználásának. És ezt minden tekintetben megtesszük, a gyártástól a garanciális igényekig, hogy Ön mint felhasználó vagy vállalat éppúgy profitáljon belőle, mint a környezet.

Beszéljen velünk!

Együtt szívesen kidolgozzuk azt a stratégiát, amellyel vállalatát az EIZO FlexScan sorozatának tartós, minőségi monitoraival felszerelheti.

Lépjen kapcsolatba velünk
nachhaltige_Wirtschaftlichkeit_Asset6.jpg