ColorEdge

Grafikus monitorok

Abszolút pontosság, színhűség és megbízhatóság. Ezt jelenti az EIZO ColorEdge grafikus monitora. A kreatívok világszerte nap mint nap támaszkodnak rá a digitális munkák létrehozásában, megtekintésében, optimalizálásában és életre keltésében.

Minden grafikus monitor
EIZO_ColorEdge_Fotografin_0513_v5_sRGB_3000x2250.jpg

Bármennyire is eltérőek a kreatív igények és alkalmazási területek, egy dolog közös bennük: megbízható monitorra van szükség, amely garantálja a digitális fájl abszolút pontos és torzításmentes megjelenítését. Más szóval: az EIZO ColorEdge monitorára van szükség.

farbmanagementsysteme_farbraum_vergleich.jpg_retina.jpg

Széles színskála és a legnagyobb pontosság

A modern fényképezőgépek teljes színspektrumának kihasználásához olyan monitorra van szükség, amely a lehető legnagyobb színteret fedi le. Ellenkező esetben a fájlban található telített színtónusok vizuális értékelése és szerkesztése nem lehetséges. Ezért a ColorEdge monitoraink IPS-panelje olyan nagy fotószíntereket fed le, mint az AdobeRGB, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színteret. Ez azt jelenti, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. És a nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Kompromisszumok nélküli veszteségmentes kalibrálás

Ahhoz, hogy a monitor a teljes élettartama alatt ugyanazt a fájlt ugyanolyan módon jelenítse meg, elengedhetetlen a rendszeres kalibrálás. Minden ColorEdge-monitor a veszteségmentes hardveres kalibrációs módszert használja erre a célra. A szoftveres kalibrációval ellentétben, amely mindig magában hordozza a megjelenítés minőségének romlásának kockázatát, a hardveres kalibráció nemcsak egy korrekciós profilt hoz létre a grafikus kártyához, hanem a monitor LUT-ját (Look-Up-Table) is kalibrálja. Az EIZO könnyen használható, ingyenes ColorNavigator kalibrációs szoftverével együtt a ColorEdge monitor nagyon egyszerűen és veszteség nélkül korrigálható.

EIZO_ColorEdge_Sideshot_DSF2026_V2_sRGB_3000x2000.jpg
Graphics_Calibration.JPG

Tökéletesen kalibrált ex works

Azért, hogy a ColorEdge a dobozból kivéve azonnal használatra kész legyen, minden egyes ColorEdge-monitort egyedileg mérnek és optimálisan beállítanak a gyárban. Ennek érdekében a vörös, zöld és kék csatornák gammagörbéjét alaposan ellenőrzik, és szükség esetén korrigálják. Ez az egyedülálló EIZO gyári kalibrálás lehetővé teszi, hogy a felhasználó a monitort a dobozból kivéve azonnal az előre beállított színterekkel használja. Ez a kidolgozott gyári kalibráció az oka annak is, hogy a felhasználó által a ColorNavigatorral történő újrakalibrálás olyan gyors.

5 év garancia

Garanciánk egy egyszerű sikerelvre épül: innovatív monitortechnológia, első osztályú anyagok felhasználásával. Saját gyártásunk, a kiváló minőségű anyagok, a folyamatos kutatás és továbbfejlesztés, valamint az aprólékos minőségellenőrzés lehetővé teszi, hogy öt év garanciát adjunk monitorainkra, beleértve a helyszíni csereszervizt is - a szokásosnál akár három évvel többet. Ez azt jelenti, hogy az első öt évben garantáltan nincsenek javítási költségek és az ezzel járó utókövetési költségek. 5 év garancia - nulla gond.

Warranty_5Y_EN.jpg

Hivatkozások

Minden hivatkozás
Marvin_Dreblow_image_1.jpg

Marvin Dreblow

A "Naturzustand" (Természet állapota) című művével Dreblow az erdő átformált érzékelését dekonstruálja. Ezzel második helyezést ért el az új BFF Promotion Award 2022 versenyen, és egy EIZO ColorEdge CG2700S-t nyert.

Tudjon meg többet
Edisen_image_1.jpg

Edisen

Az Edisen egy globális, teljes körű szolgáltatást nyújtó partner a kommunikáció, a szórakoztatás, az utómunka és a MarTech területén, és az EIZO CG3146 referencia-monitort választotta az osztályozási minőség biztosítása érdekében.

Tudjon meg többet
City_River_867x1300_pic4.jpg

Christin Necker

Christin Necker fotós és filmes célja, hogy a vizuális történetmesélés erejével inspirálja nézőit, és a time-lapse, a hyperlapse és a drónvideózás a specialitásai közé tartozik.

Tudjon meg többet
Architecture_2048x800_Bild11.jpg

ColorEdge nagykövet Pascal Vandecasteele

A ColorEdge CG319X Pascal Vandecasteele építészeti és portréfotós megbízható társa. A fotós a termékfotózás során is számíthat a monitor ragyogó színvisszaadására.

Tudjon meg többet
Minden hivatkozás

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg