Képernyő átló

27 hüvelykes monitorok

A 27 hüvelykes képátló az egyik legnépszerűbb monitorméret. Ideális kombinációját nyújtja a kis helyigénynek az asztalon és a nagy kijelzőfelületnek a hatékony munkavégzéshez.

Az EIZO összes 27 hüvelykes monitora
EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_Sideshot_DSF4291_sRGB_3000x2000.jpg

Melyik 27 hüvelykes monitor a megfelelő számomra? Legfőképpen a felbontás és a méret játszik döntő szerepet a megfelelő monitor kiválasztásakor. Itt néhány tippet adunk, hogy mire érdemes odafigyelni, és egyben bemutatjuk aktuális termék ajánlatainkat.

Mi a legjobb felbontás 27 hüvelykes monitoroknál?

Melyik felbontás az ideális az igényeimnek? Ez a követelményektől és az alkalmazástól is függ. Általános irodai vagy grafikai munkákhoz és internetezéshez WQHD felbontás (2560 x 1440 képpont) ajánlott. Grafikai tervezéshez, fotó- és videószerkesztéshez vagy igényes irodai alkalmazásokhoz azonban érdemes egy 27 hüvelykes, 4K felbontású (3840 x 2160 képpont) monitor mellett dönteni a részletesebb és élesebb megjelenítés érdekében.

Pixeldichte_Image_01.jpg

27 hüvelykes monitor WQHD felbontással

A 27 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles WQHD felbontású monitorok a méret és a megjelenítési minőség széles körben elterjedt kombinációját jelentik. Minél nagyobb a felbontás, annál élesebb a szövegek és képek megjelenítése. Ez jelentősen növeli az olvashatóságot, ami különösen fontos az egésznapos képernyős munka folyamán. Sok irodai felhasználó számára a WQHD monitorok ezért jobb ár-érték-arányt kínálnak, mint a Full HD felbontású képernyők. A kreatív szakemberek is profitálnak az élességből és a részletességből a grafika, a kép- és videószerkesztés során.

ImageQuality_EffectiveWork4KScreen.jpg

27 hüvelykes monitor 4K felbontással

A legmagasabb szintű részletességet a 3840 x 2160 pixeles, 4K felbontású, 27 hüvelykes monitorok kínálják. Egy 4K monitor négyszer több információt képes megjeleníteni, mint egy Full HD monitor, és több mint kétszer annyit, mint egy WQHD monitor. A grafikusok és kreatív szakemberek számára az ultraéles és részletgazdag kijelző garantálja a képek, grafikák avagy videók optimális szerkesztését. Irodai használat esetén a nagy felbontás lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazás is megjelenjen a kijelzőn. Ez nagyobb hatékonyságot jelent, mivel több alkalmazás nyitható meg egymás mellett anélkül, hogy az ablakok között váltogatni kellene.

A 27 hüvelykes monitorok mérete

A 27 hüvelykes méret a 24 és 32 hüvelyk közötti népszerű középső méretként honosodott meg. Ennek oka, hogy a 27 hüvelykes monitorok igazi digitális helytakarékoskodók. Csak egy kicsivel több helyet igényelnek az asztalon, mint a kisebb hüvelykosztály, ugyanakkor kellemesen nagy kijelzőt és ezáltal munkafelületet kínálnak a hatékony munkavégzéshez.

CEM_Visual.png

Nagy munkafelület

A 27 hüvelykes monitor képernyőfelülete kényelmes helyet kínál. Különösen a nagy felbontással kombinálva az alkalmazások görgetés nélkül kezelhetők. Szükség esetén a képernyőn egyszerre több alkalmazás is elfér. Így kényelmesen és produktívan dolgozhat.

EIZO_ColorEdge_Fotografin_Sideshot_DSF1485_V3_sRGB_3000x2000.jpg

Szerény helyigény

A 27 hüvelykes monitor magassága a kisebb modellekhez hasonló. Az egyetlen különbség a szélességben van. A 24 hüvelykesről 27 hüvelykes monitorra való átálláskor figyelembe kell venni az íróasztal mélységét és a monitor elhelyezését is, mivel a nagyobb szélesség miatt a monitortól körülbelül 50-60 cm-es távolságot kell biztosítani.

Jelenlegi 27 hüvelykes monitor ajánlások

Az összes 27 hüvelykes modell áttekintése

Látogasson el termékkatalógusunkba, és tekintse meg az EIZO 27 hüvelykes monitorainak teljes portfólióját.