Videófelügyelet

Professzionális monitorok és megoldások folyamatos használatra

Minden videómegfigyelési megoldás
Videoueberwachung_stage2.jpg

A videofelügyeleti célokra szolgáló monitorokkal és egyéb készülékekkel szemben alapvető elvárás, hogy hosszú időn keresztül is megbízhatóan üzemeljenek, akár 24 órás felhasználás esetén is. Kivételes képminőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhetően az EIZO megoldásai tökéletesen alkalmasak arra, hogy (zárt láncú és egyéb) videofelügyeleti rendszerek részeiként használják fel azokat.

Az EIZO termékkínálatában bármilyen felhasználási módhoz megtalálható az ideális megoldás: az integrált hardveres dekódolással rendelkező IP dekóderes monitoroktól kezdve az IP dekóderes dobozokkal történő rugalmas telepítéseken át az érintésérzékeny és videomonitorokig. Sötét környezetben vagy rossz időjárási körülmények között is tisztább képet biztosítanak az EIZO képoptimalizáló rendszerei.

Az előnyök áttekintése:

EIZO megoldások videofelügyeleti célokra

  • 24 órás használatra is alkalmas
  • Magas fokú megbízhatóság és hosszú élettartam
  • Az üzletekben, irodaházakban, mélygarázsokban, szabadtéri területeken és beléptető rendszereknél történő felhasználáson kívül még számos egyéb alkalmazáshoz ideális megoldás
  • IP monitorok és IP-alapú dekóderdobozok térfigyelő kamerák és videofelügyeleti rendszerek számítógép nélküli csatlakoztatásához
  • Hatékonyabb azonosítást lehetővé tevő optimális képmegjelenítés

EIZO megoldások használatban

Salzgitter_Content_Firma.jpg

Salzgitter AG

Az acél- és technológiai csoport az EIZO-ra támaszkodik a videofelügyelet terén. Az EIZO IP dekóder megoldásának köszönhetően az analóg videóbiztonsági rendszerek gyorsan és egyszerűen átállíthatók az új digitális szabványra.

Bővebben
Edmonton_start_1536.jpg

Edmonton Transit Service

A kanadai Edmonton Transit Service EIZO IP dekóderes monitorokat használ Genetec VMS-szel együtt.

Bővebben
Klaerwerk_Nuernberg_Galery3.jpg

Városi vízelvezetés és környezeti elemzés Nürnberg

A DuraVision FDF2711W-IP-vel ellátott gereblyéző rendszer közvetlen nézete.

Bővebben
KDDI_Stage_1536.jpg

KDDI

A japán KDDI távközlési vállalat DuraVision IP dekóderdobozokkal és FlexScan monitorokkal szereli fel az új hálózati szolgáltatási központ felügyeleti helyiségeit és irodáit.

Bővebben

Személyre szabott megoldások

Mivel a különböző biztonságtechnológiai és felügyeleti felhasználások egymástól jelentősen eltérő, gyakran egyedi jellegű alkalmazásokat igényelnek, cégünk speciális monitormegoldásai pontosan az Ön által támasztott igények alapján készülnek.