ColorEdge

Grafikus monitorok fényképezéshez, képszerkesztéshez és retusáláshoz

A grafikus monitorokhoz
all_monitors_header_1024@2x.jpg

A ColorEdge az abszolút pontosságot, színhűséget és megbízhatóságot jelenti. Világszerte számtalan alkotó hagyatkozik nap mint nap az EIZO ColorEdge grafikus monitorra digitális munkáik létrehozásában, megtekintésében, javításában és életre keltésében.

Az EIZO grafikus monitorok legmagasabb színvonala

Különböző megközelítések - egy cél: megbízhatóság

Abszolút természetesség, tökéletes bőrtónusok, fekete-fehér képek, kreatív elidegenítés, kompozíciók a teljes egészében számítógépen létrehozott képi világokhoz - a fotográfiai tartalom megközelítései éppoly sokfélék, mint a fotográfiai témák. Ugyanez vonatkozik a felhasználókra is: egyesek hivatásszerűen, mások szabadidejükben fotóznak. Ez kevéssé árulkodik a kreativitásról és a szakmai színvonalról.

Bármennyire is eltérőek a fényképezés, a képfeldolgozás és a retusálás alkalmazásai, felhasználói és monitorkövetelményei, az elvárás végső soron ugyanaz: a képek monitoron történő megjelenítésének abszolút pontossága.

 

Maximális pontosság: tökéletes képfájl-megjelenítés

"Amit látsz, azt kapod" - ennek a követelménynek kell megfelelnie az igényes kreatívok számára készült grafikus monitornak. A monitornak garantálnia kell a képfájl teljesen pontos megjelenítését. Az EIZO nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a monitor a lehető legkissebb feltűnéssel de pontosan teljesítse szolgálatát, hogy így a felhasználók teljes mértékben a kreatív munkájukra koncentrálhassanak.

Az EIZO ColorEdge grafikus monitorok számos tulajdonságuknak köszönhetően megfelelnek ezeknek a követelményeknek: kiváló minőségű panelek nagy színtérrel, nagy pontosságú gyári kalibráció, homogén képmegjelenítés a teljes kijelzőfelületen és a veszteségmentes hardveres kalibráció. Ezek csak a legfontosabb jellemzők, amelyek a ColorEdge monitorokat számtalan fotós, képszerkesztő és retusáló számára a digitális sötétkamra értékes központi elemévé teszik.

EIZO_ColorEdge_Fotografin_Sideshot_DSF1609_V1_sRGB_3000x2000.jpg

A többfunkciósból sokoldalúvá

A ColorEdge monitorok széles választéka a kreatív szakemberek széles körének sokféle igényét fedezi le. Így mindenki megtalálhatja az ideális ColorEdge modellt, amely pontosan megfelel a felszerelési igényeinek, méretének és nem utolsósorban a költségvetésnek.
A ColorEdge modellsorozat két sorozatra oszlik: CS és CG.

A CS sorozat az igényes felhasználók számára tökéletes alapot nyújt a professzionális munkához. A CG sorozatú monitor egy lépéssel tovább megy. Ez egy teljesen professzionális modell, amely a legmagasabb szintű kényelmet, teljesítményt és felszereltséget nyújtja. A legmagasabb követelményeknek is megfelel.

CS sorozat: alap monitorok professzionális igényekhez

Az abszolút pontosságot igénylő kreatívok számára a CS sorozat pontosan a megfelelő megoldás.

 • Széles színskála
 • 16 bites LUT táblázat a maximális színmélységhez
 • 10 bites színmegjelenítés
 • Homogén képmegjelenítés a digitális egyenletes kiegyenlítőnek (DUE) köszönhetően
 • EIZO gyári kalibrálás
 • ColorNavigator kalibrációs szoftver
 • Választható fényburkolat
Datenblatt_CS2400S_1080x720.png
Datenblatt_CG2700S_1080x720.png

CG sorozat: csúcskategóriás monitorok a legmagasabb igényekhez

A legújabb technológia, a leginnovatívabb funkciók, a legjobb felszereltség. A CS sorozat jellemzői mellett a CG sorozatú monitorok további funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a grafikus kijelzők piacának abszolút élvonalába tartoznak.

 • A CS sorozat összes jellemzője
 • Beépített érzékelő az automatikus önkalibráláshoz
 • Gazdagabb mélységek és nagyobb kontrasztok a True Black kijelzővel
 • Fényvédő csuklya mellékelve

Kövesse a képek készítésére, szerkesztésére és retusálására vonatkozó ajánlásokat.

Használatban lévő grafikus monitorok

Pascal-Vandecasteele-stage.jpg

ColorEdge Ambassador Pascal Vandecasteele

A ColorEdge CG319X Pascal Vandecasteele építészeti és portréfotós megbízható társa. A fotós a termékfotózás során is számíthat a monitor ragyogó színvisszaadására.

Tudjon meg többet
Tanja_Brandt_stage2.jpg

Tanja Brandt

Tanja Brandt természetfotós és széles körben elterjedt közösségi médiajelenség. Az EIZO bemutatja munkáit, Brandt pedig megosztja tapasztalatait a CG2700X és CS2740 4K ColorEdge monitorokkal.

Tudjon meg többet
Marvin_Dreblow_image_1.jpg

Marvin Dreblow

Dreblow "Természet állapota" című művével az erdő átformált érzékelését dekonstruálja. Ezzel második helyezést ért el az új BFF Promotion Award 2022 versenyen, és nyert egy EIZO ColorEdge CG2700S készüléket.

Tudjon meg többet
Diana-Mehner_Teaser.jpg

Diana Mehner

Diana Mehner profi kutyafotós egy interjúban tippeket ad a négylábúakról készült szokatlan képekhez, és elmagyarázza, mennyire fontos számára, hogy az EIZO ColorEdge CG2700S monitorával színhűen dolgozzon.

Tudjon meg többet

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk
H07_Kontakt.jpg