FlexScan

Üzleti monitorok pénzügyi szektor

Monitorok pénzügyi szektor
Finanzwesen_Header.jpg

Az EIZO FlexScan monitorai tökéletesen alkalmasak bankok, biztosítótársaságok és tőzsdék számára. Kiváló képminőségben, egyértelműen jelenítik meg az adatokat és diagramokat, és abszolút megbízhatóságukkal is lenyűgöznek. Alacsony energiafogyasztásuk, alacsony hőleadásuk és extra vékony házkeretük ideális többképernyős munkaállomások használatához. Egyképernyős megoldásként, a back office-ban is kiváló munkát végeznek.

Mire van szüksége a felhasználóknak a pénzügyi szektorban:

  • Nagyszerű képminőség a tiszta és egyértelmű megjelenítésért
  • Egyaránt alkalmas monitorok a többképernyős megoldásokhoz
  • Fail-safe - az adatok mindig láthatóak
  • Finomult ergonómia a hatékony munkavégzéshez
  • Flexibilis munkavégzés az irodában és az otthoni irodában
Weytec_Julius_Baer_04.jpg

Lenyűgöző képminőség

Az EIZO monitorok borotvaéles részletességgel mutatják be a részvényárfolyamokat, táblázatokat és diagramokat. Az innovatív paneltechnológiák alkalmazásának köszönhetően kiemelkedő betekintési szögstabilitást érnek el, így Ön bármilyen szögből tisztán láthatja az adatokat. Az EIZO üzleti LCD-monitorok teljesen villódzásmentesek, ezen felül tükröződésmentes felülettel rendelkeznek, amely a reflexiókat megakadályozza, így érezhetően könnyebbé teszi a szemnek a munkát.

Átláthatóság

A pénzügyekben való használathoz nagy képernyőátlójú monitorok ajánlottak, hogy sok adatot lehessen párhuzamosan egymástól megjeleníteni. Ahol egy képernyő önmagában nem elegendő, ott a többképernyős installációk még több helyet kínálnak a sok tartalom számára.

A többképernyős munkaállomásoknál a képet gyakran széles szegélyek szakítják meg. Ez zavaró a felhasználó számára. A banki szektorban használt EIZO monitorok ezért olyan keskeny keretekkel vannak felszerelve, amelyek alig észrevehetők. Ez mindenekelőtt az olvashatóságot és a átláthatóságot növeli.

Multi-Monitor_Screeninhalt_lizensiert_1440x1440.jpg
5_years_garantie_Square_new_HU.jpg

Megbízhatóság

A megbízhatóság természetesen az egyik legfontosabb tényező a bankok, biztosítótársaságok és tőzsdék monitorai számára. Ennek oka, hogy a kudarcok jelentős pénzügyi következményekkel járhatnak, különösen a brókertevékenységben. Ha bekövetkezik a legrosszabb, az eszközöket gyorsan ki kell cserélni. Az EIZO monitorok ezt gyorsan és egyszerűen lehetővé teszik a beépített tápegységnek és a kényelmes hordozófogantyúnak köszönhetően.

Az EIZO LCD monitorok kivételes tartósságukat és megbízhatóságukat az összes alkatrész legmagasabb minőségének és a gyártás során alkalmazott legszigorúbb ellenőrzési eljárásoknak köszönhetik. És ami a legjobb, hogy az EIZO-val mindig kiváló támogatásban részesülhet, beleértve az egyszerű szerviz szolgáltatást - a páratlan öt év garanciát.

Optimális ergonómia

Ha naponta sok órát tölt egy monitor előtt, a képernyőnek ergonomikus funkciókkal kell rendelkeznie. Ez megelőzi a szem- és nyakproblémákat.

A kifinomult funkciókkal az EIZO modellek gondoskodnak arról, hogy szemei kevésbé gyorsan fáradjanak el munka közben. A villódzásmentes kép és a képernyő fényerejének automatikus beállítása például különösen kellemessé teszi a monitoron való munkát. Csakúgy, mint a rugalmas állvány, amely számos lehetőséget kínál a magasság, a dőlés és az elforgatás beállítására. Így egyénileg választhatja ki a szemének és nyakának legkényelmesebb képernyőpozíciót.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
HomeOffice_-_Rohm_Flexibility.jpg

Rugalmas munkavégzés

A különböző helyszíneken történő munkavégzés egyre inkább mindennapossá válik. Ezért még fontosabb, hogy munkahelyét bármikor gyorsan és kényelmesen be tudja rendezni. A maximális csatlakoztathatóságnak köszönhetően az EIZO monitorok pontosan ezt teszik lehetővé. Legújabb modelljeink USB-C porttal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy minden eszközét (egér, billentyűzet, webkamera stb.) könnyedén csatlakoztathassa egy USB-C kábelen keresztül. Többé nincs szükséged külön tápegységre a laptopodhoz. A grafikus jel, a hálózati jel és a notebook áramellátása egyszerre jön létre az USB-C-n keresztül. Az Ön előnye: Könnyen és kényelmesen válthat az iroda és az otthoni munka között.

Termékjavaslatok a pénzügyi szektor számára

Használatban lévő irodai monitorok

Vontobel_-_Image_06.jpg

Minőség, bizalom és ügyfélelőnyök

Termelékenység, ergonómia és fenntarthatóság a Vontobel bankház számára az EIZO FlexScan EV3895 ívelt monitorral.

Tudjon meg többet
Hauck_Aufhaeuser_Image_1_3000x2000.jpg

A Hauck & Aufhäuser az EIZO-ra támaszkodik a bankban és az otthoni irodában is

Az EIZO monitorok a Hauck & Aufhäuser hardverfelszerelésének szerves részét képezik a bankokban és az otthoni irodákban.

Tudjon meg többet
GLS_Bank_Header_neu.jpg

Fenntarthatóság - a GLS Bank legfőbb prioritása

A GLS Bank 2016 óta használ EIZO monitorokat, és azóta folyamatosan cseréli az összes "régi monitort" a FlexScan EV2460 modellre.

Tudjon meg többet

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen támogatjuk Önt a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk
H07_Kontakt.jpg