FlexScan referencia

Vontobel bankház

Minőség, bizalom és ügyfélelőny

Vontobel_-_Header.jpg

A vállalati felelősségvállalás a Vontobel bankház identitásának része. Ez a monitorok kiválasztásában is tükröződik. Az EIZO monitorokkal a Vontobel a fenntarthatóság szempontjából jól teljesít. És nem csak ez. Tudja meg az esettanulmányból, hogyan használja a monitorokat előnyére a tradicionális svájci ház.

Vontobel_-_Image_01.jpg

Nagyobb tér, keretmentes kilátás

A FlexScan EV3895 ívelt monitort a back office-ban használják a különböző zürichi helyszíneken. A nagy képernyőfelületnek és a finoman ívelt képernyőnek köszönhetően több alkalmazás is kényelmesen megjeleníthető, így garantálva az optimális átláthatóságot és fókuszt.

A felhasználók lelkesek: a monitor ergonómikus beállíthatóságának és a szembarát funkcióknak köszönhetően a megfeszült nyakizmok és a fáradt szemek nem jelentenek problémát.

Az ultraszéles, 37,5 hüvelykes képátló ellenére a képernyő harmonikusan illeszkedik az irodai környezetbe; a karcsú kialakításnak köszönhetően szinte kecsesnek tűnik, és keskeny házkeretével is meggyőzően hat.

Kényelmes csatlakoztathatóság

Az ívelt FlexScan EV3895 négy könnyen hozzáférhető porttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a különböző perifériák csatlakoztatását külön USB hub nélkül. A beépített LAN-port lehetővé teszi a teljes hálózati infrastruktúrához való hozzáférést internet, hálózati nyomtató vagy szerver használatával.

Ez hasznos a share-desking munkaállomásokon, de otthoni irodában történő munkavégzés esetén is. Egyértelmű, hogy az ívelt monitor a kiváló csatlakoztathatóságával és az ebből adódó számtalan clean-desk lehetőséggel minden munkahelyet rendezettebbé és rugalmasabbá tesz.

Vontobel_-_Image_02.jpg
Vontobel_-_Image_03.jpg

Megbízhatóság, még hektikus helyzetekben is

A kereskedési helyiségekben a kereskedők a többképernyős berendezéseken mindig szem előtt tartják a tőzsdei árfolyamokat világszerte. Még hektikus helyzetekben is, amikor a piacok mozgalmasak, minden tökéletesen megjelenik a tükröződésmentes panelen.

A FlexScan EV2416 modellt 2013 óta használják itt. Különösen jó példa az EIZO monitorokra jellemző hosszú élettartamra. Ugyanis a meghibásodási arány nagyon alacsony, és a speciális 5 éves garanciát már majdnem kétszeresen túllépték.

Minőség, amely kifizetődik

A Vontobel mottója: "Mesterek vagyunk abban, amit csinálunk - és csak azt csináljuk, aminek mesterei vagyunk. Így juttatjuk előre ügyfeleinket" - ez akár az EIZO-ra is vonatkozhatna. Termékeinkkel szeretnénk megkönnyíteni ügyfeleink életét, hogy ne kelljen aggódniuk, legalábbis ha a monitorokról van szó.

A saját gyártásnak, a folyamatos kutatásnak és továbbfejlesztésnek, valamint az aprólékos minőségellenőrzésnek köszönhetően az EIZO monitorokra öt év garanciát tudunk vállalni. A vásárlók számára ez a legmagasabb szintű beruházásbiztonságot jelenti.

Vontobel_-_Image_04.jpg

Vontobel - elkötelezett a társadalom iránt

A Vontobel egy eredetileg svájci, globálisan aktív bankház, amely magán- és intézményi befektetők számára nyújtott vagyonkezelésre, valamint befektetési megoldásokra szakosodott. A Vontobel Holding AG részvényeit a SIX Swiss Exchange-en jegyzik, és az alapító család többségi tulajdonában vannak. A Vontobelhez való szoros kötődésük garantálja a vállalkozói függetlenséget, és az ebből fakadó szabadság társadalmi felelősségvállalásra kötelezi őket.

A Vontobel bankház a termelékenység, az ergonómia és a fenntarthatóság szempontjából tökéletes megoldást talált az EIZO FlexScan EV3895 Curved Monitorral.

Az EIZO monitorok a fenntarthatóság szempontjából is meggyőznek minket. Az alacsony energiafogyasztás, az alacsony meghibásodási arány és nem utolsósorban a hosszú üzemidő is plusz pontok számunkra az EIZO mellett való döntésünkben.

Markus Schneider

Operatív szolgáltatások vezetője, Bank Vontobel

Vontobel_-_Image_06.jpg
Vontobel_-_Image_07.jpg
Vontobel_-_Image_05.jpg