Nem mindenki tud multitaskingolni

Ezzel a monitorral már

Tervezés

Ha sok helyed van, sokat mozoghatsz.

Ultrawide_FlexScan.jpg
A két különálló monitorhoz hasonló hatalmas munkafelület zökkenőmentes átmenetet biztosít a maximális téren való munkálkodáshoz. A kijelző diszkrét görbületének köszönhetően ez semmiképpen sem esik nehezen, hanem kényelmes a fej és a szem számára.
Tudjon meg többet

Csatlakozási kényelem

Egyszer dokkoljon, kérem.

Connectivity_FlexScan2.jpg
Legyen szó egérről, billentyűzetről, webkameráról vagy headset-ről. Csak egy kábelre van szükség, és máris minden készen áll - LAN-csatlakozás és töltőáram is jár hozzá. Az összegabalyodott kábelek és a fárasztó ki- és bedugaszkodás a múlté. És a KVM-kapcsolónak köszönhetően ez akár három számítógépre is vonatkozik.
Tudjon meg többet

Ergonómia

Egyszerűen nyugodt munka

Ergonomics_FlexScan2.jpg
Nyakproblémák? Túl sötét a kép? Bosszantó tükröződések? Kizárt dolog! A rugalmasan állítható állvány és számos más hasznos funkció lehetővé teszi, hogy a monitort egyéni igényeihez igazítsa. A nyugodt, fáradtságtól mentes munkavégzéshez - bárhol és bármikor.
Tudjon meg többet

Fenntartható befektetés

Amikor a monitor áll a hátad mögött

Sustainability_FlexScan.jpg
A tartósság, a fenntarthatóság és a költséghatékonyság kéz a kézben járnak. A monitor hosszú élettartama kíméli az erőforrásokat és az éghajlatot. De a pénztárcát is kíméli, mivel a fárasztó javítások vagy cserék a múlté - nem utolsósorban az 5 éves garanciának köszönhetően.
Tudjon meg többet

Egy remekmű - minden szögből

Szkennelje be a QR-kódot okostelefonjával vagy táblagépével, hogy az EIZO-monitort "virtuálisan" felállítsa az asztalán a kiterjesztett valóság segítségével.

AR_Modul_FlexScan.png

EV3895 FlexScan

A 37,5 colos, ívelt kivitelű ultraszéles monitor szinte korlátlan helyet kínál a munkához. A képernyő 3840 x 1600 képpontos felbontása csaknem a háromszorosa annak, mint amit a Full HD monitorok kínálnak.

 • 95,3 cm (37,5")
 • 3840 x 1600
 • 24:10 (Ultrawide) Formátum
  Válasszon színt:
Termékkép EV3895-BK FlexScan
Termékkép EV3895-WT FlexScan

Formaterv

Egy jó figura minden íróasztalon

Rengeteg hely, kényelmes kilátás

Az EV3895 monitor 37,5 col képátlója ultraszéles, 24:10 képaránnyal párosul. A képernyő 3840 x 1600 képpontos (UWQHD+) felbontása csaknem a háromszorosa annak, mint amit a Full HD monitorok kínálnak. A hatalmas felületű képernyőn egyidejűleg többféle alkalmazás is egyszerűen megjeleníthető, szükségtelenné téve ezzel további monitorok használatát.

Az ívelt kialakítás kényelmessé teszi a megtekintést. A szem és a képernyő közötti távolság a kijelző széle felé haladva megnő. Ez akkor válik egyértelművé, ha közelebb ülnek a monitorhoz. A teljes mértékben sík felülettel szemben a monitor görbülete a képernyőfelület oldalsó részeit is láthatóvá teszi.

Elegáns formaterv

A monitor külső megjelenése jelentősen hozzájárulhat a kellemes munkakörnyezet megteremtéséhez. Minimalista formatervének és nagyszerű ergonómiai funkcióinak köszönhetően a monitor természetesen illeszkedik a munkakörnyezethez, akár otthon, akár az irodában.

A gyakorlatilag keret nélküli készülékháznak, valamint a keskeny és stabil állványnak köszönhetően nagy képernyőátlója ellenére kis helyet igényel a monitor elhelyezése. Az EV3895 még a kisebb méretű íróasztalokon is elegendő helyet hagy a kényelmes munkavégzéshez.

Az elegáns feketén kívül a készülékház fehérben is elérhető, színben hozzáillő fehér kábelekkel.

Rendezett kábelelvezetés

A széles körű csatlakoztathatóság hasznosítása általában sok kábel használatát teszi szükségessé. A kábelcsatornával és levehető hátlappal rendelkező EV3895 használatakor azonban elfelejtheti a zavaró kábelrengeteget. Az átgondolt formatervezés jegyében megalkotott részletek különösen rendezett külsőt kölcsönöznek a készülék hátlapja számára.

Design_CableManagement_EV3895.jpg

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A legjobb kapcsolódás

Egy monitor, sokféle csatlakozó

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne: a legtöbb végeszközt, például számítógépet, laptopot, egeret, billentyűzetet vagy fejhallgatót közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatja. Mivel a EV3895 különböző jelcsatlakozókkal és csatlakozókkal rendelkezik. Ez megkönnyíti a mindennapi munkát, és rendben tartja az íróasztalát.

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat

A video- és audiofájlok lejátszásához, a adatátvitelhez, a hálózati jelek továbbításához, valamint a csatlakoztatott eszközök tápellátásához és még számos egyéb funkcióhoz mindössze egyetlen, C típusú USB-kábel is elegendő. A központi dokkolóállomásként is használható EV3895 monitorhoz gyorsan és kényelmesen hozzácsatlakoztathatja notebookját. A különböző munkahelyek, vagy az irodai és az otthoni munkavégzés közötti átváltáskor ez különösen hasznos.

A 85 W teljesítményű tápellátást nyújtó C típusú USB-csatlakozón keresztül megbízhatóan feltölthetők a kisebb számítógépek és a notebookok. Mivel így nincs szükség további számítógépes tápegységekre, több hely marad az íróasztalon.

Különböző készülékek választékát, valamint a monitor és a számítógép közötti kompatibilitást teszteltük az Ön számára, és összefoglaltuk őket a nemzetközi EIZO weboldalon.

A megbízható hálózati kapcsolat érdekében

LAN-csatlakozó

A megbízható vezetékes hálózati kapcsolatot a monitor LAN-csatlakozója garantálja. A notebookok vagy számítógépek és a EV3895 USB-kábellel történő egymáshoz csatlakoztatását követően a monitoron keresztül válik hozzáférhetővé a hálózati jel. Ez különösen az olyan, újabb notebookoknál előnyös, amelyek már nem rendelkeznek LAN-csatlakozóval. Ez lehetővé teszi a többek között a videokonferenciákhoz is elengedhetetlenül fontos stabil adatátvitelt. Hálózati eszközként a monitor saját MAC-címmel rendelkezik.

Opcionálisan az "EIZO MAC Address Clone Utility" szoftver Windowshoz ideiglenesen hozzárendelheti a csatlakoztatott számítógép MAC-címét a monitorhoz. Ez az átláthatóság biztosítja a hitelesített számítógépek hálózati hozzáférését a monitoron keresztül.

Connectivity_LAN.jpg

Legfeljebb három PC, egyetlen kezelőfelület

KVM kapcsoló

Soha nem volt még ilyen egyszerű a különböző PC-ket egyetlen egérrel és billentyűzettel kezelni. Az USB upstream portoknak köszönhetően a EV3895 integrált KVM (Keyboard Video Mouse) kapcsolóval rendelkezik. A monitor automatikusan összekapcsolja a webkamerát, a mikrofont, a hangszórókat, az egeret és a billentyűzetet az éppen aktív forrásszámítógéppel. Ez azt jelenti, hogy például egy asztali számítógép és egy laptop vagy akár egy üzleti és egy magán PC is működtethető ugyanazon a monitor USB-eszköz kombináción. Ez biztosítja a megszakítás nélküli munkavégzést és a rendezett munkaterületet.

Connectivity_KVM-Switch_3PCs.gif

Szoftverek és kezelési kényelem

Kényelmes munkavégzést lehetővé tevő felszereltség

Kép-és-kép: minden egyetlen pillanat alatt áttekinthető

A Kép a kép mellett funkcióval akár három jelforrás is önállóan megtekinthető a képernyőn, ha több számítógépet is hozzácsatlakoztatnak a monitorhoz. Így megtakarítható a különböző video- és hangforrások közötti időigényes és nehézkes átváltás.

A mindössze egyetlen gombnyomással elérhető hat, előre meghatározott Kép a kép mellett elrendezésnek köszönhetően egyidejűleg több alkalmazás is megjeleníthető, különböző méretekben.

A monitor USB-választó funkciója (KVM kapcsoló) pedig több számítógép azonos egérrel és billentyűzettel történő kezelését is lehetővé teszi a képernyő adott részén keresztül.

Mindössze egyetlen gombnyomással átválthat a különböző képterületek között

Picture Swap

Ha a felhasználó a Picture-by-Picture mellett funkcióval egyidejűleg három különböző jelbemenetet jelenít meg, egyetlen gombnyomással rugalmasan megváltoztathatja a képterületeket és a főablakot, hogy az adott pillanatban legfontosabbnak tartott képrészletre összpontosíthasson.

Software-operation_Picture-Swap.gif

Optimalizált színmegjelenítés egy gombnyomással

Az előre beállított színmódok optimalizálják a képek, szövegek és videók megjelenítését. Mert nem mindegy, hogy videót néz, képet néz, netezik vagy szöveget ír. Egy gombnyomással beállíthatja a megfelelő előbeállítást a fényerőre, a gammakorrekcióra és a színhőmérsékletre. Egy példa: A Papír üzemmód a nyomtatott papír kellemes kontrasztját szimulálja, megkönnyítve a szem számára az olvasást és megelőzve a fáradtságot.

Software-Operation_Color_modes.jpg

Könnyű kezelhetőség

Az EV3895 elülső oldalán mechanikus gombok helyett egyszerűen használható, elektrosztatikus kezelőszerveket helyeztek el, különösen elegáns megjelenést kölcsönözve ezzel a készülék számára.

A Button Guide segítségével minden funkciót egy pillantással áttekinthet. Elég a kezelőpanel egyetlen érintése, és megjelenik a gombok funkciókiosztása. Az Ön előnye: egyértelmű működés és letisztult, letisztult dizájn.

Mivel a hangszórók szintén a keretben nyertek elhelyezést, azok előrefelé, vagyis a felhasználó irányába néznek. A kifejezetten felhasználóbarát kivitel tökéletes egységet alkot a monitor sík, gyakorlatilag keretnélküli formavilágával.

Monitor vezérlés és adminisztráció

Screen InStyle

A képernyőn megjelenő menü mellett a EV3895 kényelmesen vezérelhető a PC-ről a Screen InStyle szoftverrel. A beállítási lehetőségek közé tartozik például a színvisszaadás, az energiatakarékossági lehetőségek és az ergonómiai funkciók. Több képernyős rendszerekben a Screen InStyle segítségével a beállítások szinkronban alkalmazhatók az összes csatlakoztatott képernyőn.

Tudjon meg többet a Screen InStyle-ról itt.

Monitor vezérlés és adminisztráció a hálózatban

Screen InStyle Server

A rendszergazdák a Screen InStyle Server alkalmazás segítségével központilag kezelhetik és vezérelhetik a hálózatba telepített Screen InStyle-tel összekapcsolt monitorokat. Ez optimalizálja az energiafogyasztást és egyszerűsíti a monitorok eszközgazdálkodását.

Tudjon meg többet a Screen InStyle Serverről itt.

Vállalati szintű alapbeállítás

Monitor Configurator

A rendszergazdák munkaterhelésének csökkentése: A szoftver lehetővé teszi, hogy alapértelmezett beállításokat hozzon létre az összes releváns monitorbeállításhoz. Ez a beállítás a helyi hálózaton keresztül szétosztható a csatlakoztatott monitorokra, megkönnyítve a bevezetési folyamatot.

Software-operation_MonitorConfigurator.jpg

Képminőség

Pontosság, fényerő, kontraszt és élesség

imagasló képminőség IPS panel alkalmazásával

A monitor rendelkezik a kiváló képminőséghez szükséges három kulcstényezővel: a 3840 x 1600 képpontos, tökéletes felbontásával, a legjobb kontraszttal 1000:1 és stabil fényerővel akár 300 cd/m² értékig. Ez az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára: tűéles szövegkontúrt, briliáns grafikát, és kristálytiszta képeket. A LED háttérvilágítással rendelkező kiváló minőségű IPS panelnek köszönhetően a kontrasztok és a színek minden szögből stabilak maradnak.

ImageQuality_FlexScan_IPS-Panel.jpg

Pontos színvezérlés

A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO monitorokat a hagyományos, 8 bites LUT keresőtáblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, legalább 10 bites Look-Up-Table (LUT) egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont értékek például 4000 és 10 000 K (Kelvin) között, 500 K pontossággal és veszteségmentes módon határozhatók meg.

Overdrive a villámgyors képváltásért

A túlhajtás funkció felgyorsítja a kapcsolási időt, így a szürke-szürke váltások átlagosan mindössze 5 ms (azaz miliszekundum) alatt történnek. Bosszantó utófény nélkül nézhet filmeket és gyors képváltásokat. Az ablakok vagy képek görgetésekor és pozícionálásakor a kijelző egy pillantás alatt olvasható - gyorsabban, mint ahogyan azt érzékelni lehetne. Az energiafogyasztás és az energiahatékonyság mindig szem előtt van.

Ergonómia

Pihentető munka

Energiamegtakarítás és szemkímélés az Auto EcoView funkcióval

Nappal vagy éjszaka, világosban vagy sötétben: Mindegy mikor és hogyan dolgozik, az Auto EcoView funkció folyamatosan méri a környezeti fény változását és a képernyőt az ideális fényerőnek megfelelően állítja be. Teljesen automatikusan, saját érzékelők használatával. Az előnyök: Csökken a zavaró vakítás, a szeme nem fárad el olyan hamar. A speciális kétpontos vezérlésnek köszönhetően a legvilágosabb és a legsötétebb környezet esetén is egyaránt ideális fényerőt biztosít. Még egy hasznos funkció: A megvilágításhoz történő automatikus alkalmazkodásnak köszönhetően az állandóan maximális fényerőn működő monitorokhoz képes akár 50 százalékos energiamegtakarítást is elérhet.

Természetesen a monitor paramétereinek kézi beállítása továbbra is lehetséges. Az EcoView-Index azt mutatja meg, hogy mennyire környezetkímélő és takarékos az aktuális beállítás.

A szemkímélő használat jegyében

Flicker-mentes

A szem védelme érdekében az EIZO hibrid technológiát fejlesztett ki a háttérvilágítás szabályozására. Ez egyesíti a szokásos PWM-vezérlés (impulzusszélesség-moduláció) és az egyenáramú vezérlés (egyenáram) előnyeit. A PWM vezérlés sokkal magasabb frekvenciákat használ, mint a standard PWM módszerek. Az eredmény: villogásmentes nézési élmény a képminőség és a színstabilitás megőrzése mellett. Ezenkívül a tiszta egyenáramú vezérléshez képest sötét megvilágítású helyiségekben a fényerő maximális értéke kevesebb mint 1%-ára állítható. Ennek előnye: a képernyő még ilyen körülmények között is villódzás- és tükröződésmentes marad.

Az EIZO FlexScan monitorok villogásmentességét és alacsony kékfény-tartalmát a TÜV Rheinland tanúsítja.

Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés

A EV3895 monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. A visszaverődő fény szétszórásával minimális szintűre mérséklődik a visszatükröződés, így a EV3895 hatékonyan megelőzi a tükröződést és a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.

Ergonomikus állvány

Ergonomikus és stabil: az állítható állvány az ergonómiát tartja szem előtt. A monitort a hátának, nyakának és ülőhelyzetének leginkább megfelelő módon elforgathatja és megdöntheti. A magassága fokozatmentesen állítható, és szinte az asztalra azaz az állvány aljára süllyeszthető. Ez lehetővé teszi, hogy a kép felső sorát ergonomikusan a szemmagasság alatt helyezze el.

foot_height.png
Magasságállítás

192.7 mm

foot_tilt_FlexScan.png
Dőlésszög

5° előre és 35° hátrafelé

foot_swivel_FlexScan.png
Elfordítás

70°

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

EcoView Optimizer

Akár 30%-os energiamegtakarítás

Energiatakarékosság minőségromlás nélkül: Az EcoView Optimizer sötét képek esetén automatikusan csökkenti a háttérvilágítást. Ezáltal az áramfelhasználás akár 30 %-al is csökkenhet. Ezzel egy időben felerősíti a jelet, és hozzáigazítja a színtónusokhoz. Az eredmény: Azonos képminőség, alacsonyabb energiafelhasználás mellett.

Sustainability_EnergySaving.jpg

Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával

A monitorok beépített, mechanikus üzemi kapcsolóval rendelkeznek. Ez rendkívül praktikus és takarékos: Ha az üzemi kapcsoló segítségével kapcsolja ki a monitort, a készülék egyáltalán nem fogyaszt áramot. Készenléti üzemmódban a készülék energiafogyasztása legfeljebb 0.5 Watt.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az EV3895 készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EIZO EV3895 készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 és ISO 50001 szabvány szerinti környezet- és energiagazdálkodási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A kifejezetten hosszú hasznos élettartamú EV3895 kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették. Ennek köszönhetően az öt év garancia lejártát követően még hosszú ideig megbízható és környezetbarát módon használható. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még további 5 évig elérhetők maradnak. A hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló EV3895 előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainabilty_Durable_FlexScan.jpg

Egy természetes szépség

Globális érdek az alapanyag-gyártás illékony szerves összetevőinek, pl. bizonyos festékek használatának csökkentése.

Az EIZO-nak többéves kutatással sikerült elérnie, hogy a monitorok háza lakk használata nélkül is sima, szinte homogén színű és textúrájú legyen.

Sustainability_Plastic_FS.jpg

A vonatkozó szabványok és irányelvek követelményeinek teljes körű teljesítése

A monitor olyan fontos és átfogó fenntarthatósági szabványok szerint tanúsított, mint a TCO Certified Generation 9 és az ENERGY STAR®. A szigorú fenntarthatósági szabványoknak való megfelelésért EPEAT Silver regisztrációval is rendelkezik, amelyet még a tudományosan megalapozott éghajlatvédelmi szabványokra vonatkozó Climate + díj is kiegészít.

A EV3895 biztonságos befektetést jelent, ha az olyan szempontokat, mint az ESG (Environment, Social, and Governance azaz Környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) vagy az ENSZ fenntartható fejlődési céljai (SDG azaz Sustainable Development Goal), figyelembe kell venni, és be kell tartani az előírt irányelveket.

EnvironmentalStandards_epeat-silver-climate.jpg

Garancia

Legmagasabb befektetési biztonság

5 év garancia

Az EIZO öt év garanciát biztosít helyszíni csereszervizzel. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

5_years_garantie_across_HU.jpg

Műszaki adatok

Általános
Termékszám
EV3895-BK
EV3895-WT
Burkolatszín
Fekete
Fehér
Felhasználási terület Iroda
Termékcsalád FlexScan
Felhasználási terület Nagy és közepes méretű vállalkozások, Otthoni és kisirodai felhasználás, Otthoni munkavégzéshez, CAD, Pénzügyi szektor, Vezérlő helyiségek, Kórházi adminisztráció
Speciális rendszerkövetelmények Nincs, kompatibilis a legtöbb számítógéppel és operációs rendszerrel, beleértve a macOS-t és a Windows-t is.
EAN
4995047056737
4995047056744
Képernyő
Képátló [col] 37,5
Képátló [cm] 95,3
Képarány 24:10 (Ultrawide)
Hajlítási sugár [mm-ben] 2300
Látható felület (szélesség x magasság) [mm-ben] 879,7 x 366,5
Ideális/ajánlott felbontás 3840 x 1600
Képpont távolság [v mm] 0,229 x 0,229
Pixelsűrűség [v ppi] 111
Támogatott felbontás 3840 x 1600, 3440 x 1440, 2560 x 1600, 2560 x 1440, 1920 x 1200, 1920 x 1080 (Full HD), 1680 x 1050, 1600 x 1200, 1280 x 1024, 1024 x 768, 800 x 600, 720 x 400, 640 x 480
Paneltechnológia IPS
Max. látószög (vízszintes) 178
Max. látószög (függőleges) 178
Megjeleníthető színek vagy szürkeszintek 16,7 millió szín (DisplayPort, 8 bit), 16,7 millió szín (HDMI, 8 bit), 16,7 millió szín (USB-C, 8 Bit)
Színskála/keresőtábla Több mint 1,06 milliárd színárnyalat/14 bit
Max. színtér (jellemző) sRGB
Max. fényerő (jellemző ) [cd/m²] 300
Max. sötétkamrás kontraszt 1000:1
Reakció idő szürke-szürke váltás (jellemző) [ms] 5
Háttérvilágítás LED
Jellemzők és működés
USB-C docking
KVM switch
Előre beállított szín-/szürkeszint mód 2x manuális memóriahely, sRGB, Paper, Movie, DICOM
DICOM színárnyalat karakterisztika
Auto EcoView
EcoView Index
EcoView Optimizer
Overdrive
A hibridvezérlésnek köszönhetően villódzásmentes
HDCP dekóder
Automatikus jelbemenet felismerés
Képenként
Beépített hangszóró
Beállítási lehetőségek Szín mód, Fényerő, Kontraszt, Színhőmérséklet/Fehérpont, Gamma, Overdrive, Színárnyalat, Színtelítettség, Picture-by-Picture, Felbontás, Méretezés, OSD nyelv, Bemeneti jel, Minden EcoView funkció, Hangerő
Button Guide
Beépített tápegység
Csatlakozások
LAN/RJ-45
Jelbemenetek 2x HDMI (HDCP 1.4/2.2), USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3)
USB-csatlakozókkal kapcsolatos termékjellemzők USB 5Gbps (USB 3)
USB upstream csatlakozó 2 x B típusú, 1 x C típusú (DisplayPort Alt Mode, max. 85 W tápellátással)
USB downstream csatlakozó 4 x A típusú
Hálózati csatlakoztatás RJ-45
Grafikus jel USB-C, DisplayPort, HDMI (RGB, YUV)
Audio bemenet USB-C, DisplayPort, HDMI
Audio-/fejhallgató kimenet 3,5 mm sztereó jack csatlakozó
Elektromos adatok
Vízszintes/függőleges frekvenciák USB-C: 31-99 kHz/ 29-31 Hz, 59-61 Hz; DisplayPort: 31-99 kHz/ 29-31 Hz, 59-61 Hz; HDMI: 31-99 kHz/29-31 Hz, 49-51 Hz, 59-61
Energiafogyasztás (tipikus) [wattban] 28
Teljesítményfogyasztás (maximális) [wattban] 194 (maximális fényerőnél, valamint az összes jelbemenet és USB csatlakozó üzemelésekor)
Max. Spotřeba energie v pohotovostním režimu [ve wattech] 0.5
Spotřeba energie při vypnutém napájení [ve wattech] 0
Energiahatékonysági osztály E
Energiafogyasztás/1000h [kWh-ban] 29
Tápegység AC 100-120 V / 200-240 V, 50/60 Hz
Max. USB-C Power Delivery [Watt-ban] 85
Power management
Méretek és súly
Méretek (állvánnyal együtt) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 893,9 x (411 - 603,7) x 240
Súly (állvánnyal együtt) [kg-ban] 13.2
Méretek (állvány nélkül) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 893,9 x 398,2 x 109,8
Súly (állvány nélkül) [kg-ban] 9.5
Műszaki rajz (PDF) Műszaki rajz (PDF)
Az állvány elforgathatósága [°-ban] 70
Dönthetőség előre/hátrafelé [°-ban] 5 / 35
Magasságbeállítási tartomány [mm-ben] 192.7
VESA furatok távolsága 100 x 100
Tanúsítás és szabványok
Certification CE, UKCA, CB, TÜV/GS, TÜV/Ergonomics (beleértve az ISO 9241-307), TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TÜV/Blue Low Light Content, TÜV/Flicker Free, RCM, cTÜVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TÜV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
EPEAT EPEAT 2018 Silver (US), EPEAT Climate +
Szoftver és tartozékok
Kapcsolódó szoftverek és egyéb tartozékok letöltése való elérhetősége Screen InStyle
További szállítási terjedelem 2x USB kábel (típusú A - típusú B), Jelkábel HDMI - HDMI, USB/jelkábel (USB-C - USB-C), Jelkábel DisplayPort - DisplayPort, Kézikönyv via download, Tápkábel
Választható tartozékok PM200-K, CP200, CC100, PP100-K, PCSK-03
Garancia
Garanciaidőszak 5 év a készülékre és az LCD-modulra, legfeljebb 30 000 üzemórára, attól függően, hogy melyik következik be előbb.
Tartalmazott garancia Nulla pixelhiba garancia; nincs teljesen megvilágított alpixel (alpixelek ISO 9241-307) a vásárlástól számított hat hónapig.

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Kézikönyv - EV3895

Adatlap - EV3895

PDF | 5 MB

Életciklus-értékelési jelentés - EV3895

(Angol)

Termék kép EV3895-BK

ZIP | 8 MB

Termék kép EV3895-WT

ZIP | 8 MB

EIZO DuraVision and FlexScan solutions for control rooms

(Angol)

PDF | 928 KB

FlexScan termékáttekintés

(Angol)

PDF | 808 KB

Szoftver

Eszközmeghajtók - EV3895

Monitor Configurator

Szoftver a hálózaton keresztüli, távoli beállításhoz.

Monitor teszt

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

Screen InStyle / Server

A Screen InStyle segítségével az energiafogyasztás, a szín, a fényerő és egyéb beállítások egyszerűen kezelhetők. A Screen InStyle Server segítségével a rendszergazdák vezérelhetik a monitorokat és a hálózatba kapcsolt PC-ket.

GYIK

Igen, ez lehetséges a notebook nyitott és zárt állapotában a monitor tápellátási funkcióján keresztül. Ehhez deaktiválja a notebook USB-C tápellátását üresjárati üzemmódban a monitor Administrator menüjében.

Kompatibilitási mód bekapcsolva = tápellátás aktív üresjáratban
Kompatibilitási mód kikapcsolva = tápellátás csak bekapcsolt állapotban

A notebook bekapcsolt monitorral történő indításához aktiválja a BIOS/UEFI-ben a "Power On with AC attach" funkciót.
A számítógéptől függően a funkció neve némileg eltérő lehet.

Ahhoz, hogy a monitor mindig újnak nézzen ki és megnöveljük az élettartamát, javasolt azt rendszeresen tisztítani. A burkolatot és a képernyő felületet az alább leírtaknak megfelelően tisztítsa:

FONTOS: Soha ne használjon hígítót, benzolt, alkoholt (etanolt, metanolt vagy izopropil-alkoholt), súrolókrémet vagy más erős oldószert, mivel ezek roncsolhatják a burkolatot és az LCD kijelzőt.

Burkolat
A foltokat a burkolatról puha textília segítségével távolítsa el, melyet előtte kímélő tisztítószerrel nedvesítsen be. Semmi esetre se permetezzen fényesítőszert vagy tisztítószert közvetlenül a burkolatra. (A pontos részleteket megtalálja a kézikönyvben.)

LCD képernyő
Szükség esetén a képernyő felületét puha textíliával (pl. pamut vagy szemüvegtisztító kendő) tisztíthatja meg. A makacs foltok rendszerint enyhén megnedvesített ruhával egyszerűen eltávolíthatók.

Az integrált KVM kapcsolónak köszönhetően modelltől függően egyidejűleg akár három számítógép is hozzácsatlakoztatható a monitorhoz. A monitor USB-aljzataihoz csatlakoztatott különböző eszközök, mint például a billentyűzet és az egér felváltva használhatók.

Ehhez végezze el a következő csatlakoztatásokat:

 • Csatlakoztasson hozzá egy számítógépet a monitor hátlapján található (videobemenetet jelző címkével ellátott) C típusú USB-aljzathoz.
 • A második (esetleg harmadik) számítógépet a HDMI- vagy DisplayPort-aljzathoz, és a monitor hátlapján található B típusú USB-aljzathoz csatlakoztassa hozzá.
 • A különféle egyéb eszközöket, mint például az egeret és a billentyűzetet a monitor oldalán elhelyezett kimeneti (Downstream) USB-aljzathoz csatlakoztathatja hozzá.

A KVM funkció aktiválása esetén a monitor automatikusan átkapcsolja a vezérlést az aktív videobemenetnek megfelelően. A C típusú USB-csatlakozóval rendelkező eszköz a C típusú USB-kábelen keresztül csatlakozik hozzá a perifériákhoz. A HDMI/DisplayPort-csatlakozóval rendelkező eszköz pedig a B típusú USB-csatlakozáson keresztül lép kapcsoltba a perifériákkal.

A monitor és a számítógép egy szaknyelven kézfogásnak nevezett eljárás keretében teljes mértékben önállóan kezelik a tápellátást. Ennélfogva a tápellátás túlterhelésbiztos, a kábel csatlakoztatásán kívül pedig semmilyen egyéb műveletet nem igényel a felhasználó részéről. Javaslat: használja a mellékelt C típusú USB-kábelt, mivel az 5 amperes töltőáram használatát is támogatja.

Az EIZO monitorok USB-C interfészükkel támogatják a DisplayPort Alternate Mode-ot. E tekintetben képesek a Thunderbolt 3 vagy Thunderbolt 4 csatlakozásokról származó képjelek USB-C kapcsolaton keresztüli helyes megjelenítésére. Az EIZO által a monitorhoz mellékelt USB-C jelkábel optimálisan alkalmas.

Alternatívaként DisplayPort aljzattal rendelkező monitorok is csatlakoztathatók egy megfelelő kábel segítségével. Az EIZO által kínált CP200 jelkábel (USB-C (TB3/TB4) - DisplayPort) ideális erre a célra.
 
A Thunderbolt 3 vagy Thunderbolt 4 portok és a monitor HDMI-csatlakozója közötti kapcsolat megfelelő aktív adapterekkel/kábelekkel működhet. Javasoljuk azonban a monitor USB-C vagy DisplayPort interfészének használatát.

Igen, az EIZO monitorok USB LAN-csatlakozója általában alkalmas a használatra. A szoftver telepítése és az ügyfélgépek rendszerkarbantartása során történő hitelesítéshez a MAC-címek helyett a biztonságos és egyedi GUID/UUID (Universally Unique Identifier) használatát javasoljuk. 

Megjegyzés: A MAC-címek használata hiányos lehet, mivel az olyan hálózati kártyák, mint az USB LAN-adapterek, dokkolók vagy monitorok saját MAC-címmel rendelkeznek, és a LAN-porttal nem rendelkező számítógépek nem rendelkeznek a hálózati kártya MAC-címével. Ezenkívül - nem ritkán - előfordulhatnak inkompatibilitások a különböző gyártók hardverei között. A GUID/UUID használata gyártótól független.

A GUID/UUID hitelesítés a PXE által kezdeményezett telepítésekhez elég egyszerűen beállítható a System Center Configuration Managerben.

Az alábbi fórumon olvasható, hogyan működik:
Reusing the same NIC for multiple PXE initiated deployments in System Center Configuration Manager OSD - Microsoft Community Hub

Igen, az EIZO monitorok USB LAN-csatlakozója alkalmas erre. Minden hálózati adapter saját MAC-címmel rendelkezik, ezért számítógépes hitelesítési eljárásokra van szükség ahhoz, hogy a monitor MAC-címét a számítógép címével helyettesítsük.

Az úgynevezett MAC-cím áthaladására vonatkozó eljárások azonban védettek, és a PC-gyártók befolyási körébe tartoznak. A különböző gyártóktól származó hardverek nem feltétlenül kompatibilisek egymással. E tekintetben a tényleges működést a számítógép gyártójának kell ellenőriznie vagy megerősítenie.

Ha a számítógép vagy annak BIOS-a nem támogatja az EIZO-kompatibilitást, a számítógép MAC-címe klónozható az EIZO-monitorba. Erre a célra az "EIZO MAC Address Clone Utility" ingyenes szoftvert kínáljuk Windowshoz. Ez a megoldás gyártófüggetlen.

Az ismert módszerekkel általában a monitoroknak továbbított MAC-cím a számítógép leállítása vagy eltávolítása után nem változik. Ez vonatkozik az "EIZO MAC Address Clone Utility" segédprogramra is.

Megjegyzés: A LAN-csatlakozóval rendelkező EIZO monitorok támogatják a PXE-t. A PXE-hez és a hitelesítéshez a szoftver telepítése és az ügyfélgépek rendszerkarbantartása során a MAC-címek és azok klónjai helyett a biztonságos és egyedi GUID/UUID (Universally Unique Identifier) használatát javasoljuk (lásd még a PXE-ről szóló GYIK-et).

Az USB-C kapcsolat nem jön létre, instabil vagy szórványosan meghibásodik.
Hogyan tudom ezt megelőzni/gyógyítani?

Eseti alapon az alábbi intézkedések közül egy vagy több is segíthet.

10 a 43 GYIK-ekből jelenik meg

Garancia

Garanciális feltételek - EV2485 | EV2781 | EV3895 | EV2495 | EV2795 | EV2480 | EV2490

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

 • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
 • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
 • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei

Tesztjelentések

Reviews International

Tesztjelentések

12/2020

PRAD – 24:10 ultraszéles monitor tökéletességben

Az EIZO első ultraszéles ívelt monitora kiváló képminőségével és átfogó funkcióival szerez pontot a tesztben.

Bővebben

Angol nyelvű tesztjelentések

10/2021

Nikktech.com Platin Award

“That being said I’m very happy with the EIZO FlexScan EV3895, both image and build quality are superb, the features-list is not something we see with most monitors out there […] I really can’t find anything wrong with the FlexScan EV3895 by EIZO and that’s why it gets the Platinum Award.”

Read more
12/2020

PRAD – 24:10 ultrawide monitor in perfection

The first ultrawide curved monitor from EIZO scores points in the test with excellent picture quality and a comprehensive range of features.

Read more