FlexScan

Moniteurs pour Conception assistée par ordinateur (CAO)

A CAD monitorokhoz
EIZO_FlexScan_Sideshot_CAD_35368_sRGB_3000x2000.jpg

A számítógépes tervezés (CAD) különösen magas igényeket támaszt a monitorokkal szemben. Ilyen jellegű alkalmazásokhoz a nagy képátlójú, különösen magas színhűségű, felbontású és kontrasztú EIZO monitorok az ideális választás.

Nagy felbontású, professzionális monitorok CAD alkalmazásokhoz

CAD-felhasználók igényei alapján kifejlesztve:
  • Kiemelkedő képminőség a kiváló LCD paneleknek és elektronikus alkatrészeknek köszönhetően
  • Kiváló megjelenítés bármilyen látószög esetén
  • A színek, színátmenetek és fehérpont értékek pontos megjelenítése
  • Nagy felbontás és képátló
  • Fáradtságmentes, hatékony munkavégzés
CAD_Image_2_1_Hoechste_Anzeigequalitaet_grau.jpg

Kiemelkedő megjelenítési minőség a tökéletes CAD-képalkotásért

Az összetett CAD képek legapróbb részletekre is kiterjedő és pontos ábrázolása nagy felbontású, valamint pontos és stabil megjelenítésű monitort igényel. Éppen ezért ezen a területen kizárólag kiváló minőségű panelek és kiforrott elektronika jöhet szóba.

Az EIZO monitorokat különösen magas színhűségük és kontrasztjuk, valamint a feldolgozási folyamatok során is állandó szintű képminőségük emeli ki versenytársaik közül. A magas, akár 4K felbontású kijelzők a legnagyobb pontosságot igénylő munkafolyamatokat is jelentősen megkönnyítik. A kimagasló színhűségű és kalibrálható EIZO ColorEdge monitorok a színeknek kiemelt jelentőséget tulajdonító CAD alkalmazásokhoz is ideálisak.

Több hely a munkavégzéshez

Akár építészettel, általános tervezéssel, csomagolástervezéssel vagy fogászati tervezéssel foglalkozik, akár más, CAD-alkalmazást igénylő területen tevékenykedik: A monitor központi szerepet tölt be munkája során, így elengedhetetlenül fontos, hogy nagy képátlóval és felbontással rendelkezzen. Az EIZO CAD alkalmazásokhoz szánt modelljei különböző méretű és képarányú változatokban érhetők el.

CAD_Image_Size-Resolution_1500x1500.jpg
5_years_garantie_Square_new_HU.jpg

Megbízhatóság

A megbízhatóság elsődleges szempont a CAD alkalmazásokhoz kifejlesztett monitorok esetében. Az esetleges leállások azon kívül, hogy bosszantók és időrablók, jelentős bevételkieséssel is járhatnak.

Az EIZO CAD monitoraiban bármikor feltétel nélkül megbízhat. A készülékek kivételesen hosszú élettartama a kiváló minőségű alkatrészeknek és a szigorú gyári ellenőrzéseknek köszönhető. A legfontosabb pedig: Az EIZO-val mindig jól jár a kiváló támogatás miatt, beleértve az egyszerű szervizszolgáltatást is. Valamint a soha nem látott öt éves garanciát.

Ergonómia

Mivel Ön naponta több órán át a monitor előtt ül, az ergonómiai funkcióknak feltétlenül gondoskodniuk kell arról, hogy sokáig tudjon koncentrálni és a szemei frissek maradjanak.

Az EIZO CAD monitorok ennek érdekében kifinomult megoldásokkal rendelkeznek, többek között antireflexiós felülettel, villódzásmentes kijelzővel és automatikus fényerő-szabályozással. Mindez azonban csak három az innovatív, ergonomikus funkciók közül, amelyek különösen kényelmessé teszik a munkavégzést az Ön számára. Ezáltal hosszan tud összpontosítva a monitor előtt dolgozni és a szemei is frissek maradnak. 

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg

Monitorajánlások a számítógéppel segített tervezéshez

CAD monitorok a gyakorlatban

Hemling_Stage_2048.jpg

Hemling GmbH

FlexScan monitorok számítógépes tervezés és irodai alkalmazások céljára: A Hemling GmbH belsőépítészeti iroda kizárólag EIZO monitorokat használ.

Tudjon meg többet

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítünk Önnek a munkakörnyezetének megfelelő modell kiválasztásában.

Lépjen kapcsolatba velünk
H07_Kontakt.jpg