FlexScan Referencia

Hemling GmbH

Hemling_Stage_2048.jpg

12 évvel ezelőtt a Hemling GmbH úgy döntött, hogy EIZO monitorokat használ a szakmai feladatok elvégzéséhez. Az azóta eltelt időben a vállalat valamennyi képernyőjét EIZO monitorra cserélte le. A készülékeket számítógépes tervezéssel összefüggő szakmai és irodai feladatok ellátására használják.

A megbízhatóság elsődleges szempont a számunkra

A mintegy 240 alkalmazottat foglalkoztató Hemling GmbH belsőépítészeti iroda a münsterlandi Ahausban működik. A családi tulajdonban álló vállalat immáron több mint 50 éve üzletek, irodák, céges laboratóriumok és iskolák, valamint oktatási intézmények és korszerű kutatóintézetek belső tereinek kiváló minőségű és személyre szabott megtervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az üzletberendezések tekintetében kiemelendő, hogy a látszerészeti iparág egyik legjelentősebb – Németországban és a szomszédos országokban több mint 600 egységet üzemeltető – szereplője szintén a vállalat munkatársait bízta meg üzletei belső tereinek kialakításával.

A Hemling GmbH 12 évvel ezelőtt állította üzembe első EIZO monitorját. Az azóta eltelt időben a vállalat valamennyi képernyőjét EIZO monitorra cserélte le. Nem véletlenül: Az EIZO termékeit magas szintű megbízhatóság és kompromisszummentes minőség jellemzi.

Hemling_Buelthoff.jpg

„Tekintettel arra, hogy az ügyfelek igényeinek tökéletes minőségben történő kielégítése mindennél fontosabb a számunkra, különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a piacon elérhető legmegbízhatóbb eszközökkel dolgozzunk. Ennélfogva 2008 óta EIZO kijelzőket rendszeresítettünk a számítógépes tervezéssel foglalkozó részlegeinken, ezenek monitoroknak egy nagy része még mindig üzemben van. A készülékek meghibásodási aránya jóval alacsonyabb a versenytársakéhoz képest. Ma már cégünk valamennyi részlegén azt vallják: ha képernyőről van szó, kizárólag az EIZO jöhet számításba” – mondja Jan Bülthoff. Arra a kérdésre, hogy miként szerzett tudomást az EIZO márkáról, a Hemling vállalat informatikai szakértője a következőt válaszolja: „Már korábban is ismert volt számomra a prémiumminőségű képernyőiről híres márka az orvosi és grafikai alkalmazások kapcsán.”

Jan Bülthoff

A Hemling vállalat informatikai szakértője

A Hemling vállalat munkatársai az EIZO különböző típusú, 22 és 24 colos FlexScan monitorjait használják munkájukhoz. Ezeket különféle irodai és számítógépes tervezéssel (CAD – Computer Aided Design) összefüggő feladatokhoz használják, akár többképernyős alkalmazási móddal (CAD R+Z feladatoknál három, az AutoCAD Architecture számítógépes tervezést segítő eszközkészlet használatakor pedig két képernyővel).

Hemling_Multi-Monitoring.jpg

EIZO monitorok többképernyős felhasználása számítógépes tervezés céljára

Hemling_AutoCAD.jpg

Laboratórium belső tereinek megtervezése AutoCAD eszközkészlet használatával EIZO FlexScan EV2456 monitoron

Hemling_RZ.jpg

R+Z ipari tervezőprogram használata FlexScan EV2456 képernyőn üzletberendezési feladatokhoz

Hemling GmbH az EIZO-ról

A megbízhatóságon kívül más szempontok is szerepet játszottak abban, hogy Bülthoff az EIZO márka mellett döntött: „Valódi japán minőség. Mert egy dolog biztos: Az állásidő okozta veszteségek jelentősen meghaladják az alacsonyabb árfekvésű képernyőkkel elérhető megtakarítások szintjét. Abban a rendkívül valószínűtlen esetben pedig, ha egy EIZO monitorunk meghibásodna, az EIZO csereszolgáltatásának köszönhetően hihetetlenül gyorsan és egyszerűen rendelkezésre áll a helyettesítés céljára szolgáló készülék. A készülékek gyakorlati felhasználást elősegítő kialakítását – így többek között a zongoralakk használatának mellőzését – szintén különösen előnyös jellemzőnek tartjuk.”

Monitorajánlások a számítógéppel segített tervezéshez