FlexScan / DuraVision

Monitorok vezérlőhelyiségek számára

Minden monitor vezérlőhelyiségek számára
SBB_Images_1_1728x1152.png

A forgalomirányító központoktól és biztonsági vezérlőhelyiségektől kezdve az ipari üzemekig, a beléptetést ellenőrző és hálózati vezérlőközpontokig - az EIZO termékek minden olyan területen támogatást nyújtanak, ahol professzionális felügyeletre, vészhelyzet-kezelésre és folyamatirányításra van szükség. Ezek az alkalmazások tartósan megbízható megoldásokat igényelnek, hogy a kritikus infrastruktúrákban is optimálisan, hatékonyan és üzembiztosan használhatók legyenek. A megbízhatóság és a képminőség mellett az ergonómiai jellemzők is elsőbbséget élveznek.

Az előnyök áttekintése

  • A legmagasabb minőség a csúcskategóriás alkatrészeknek és az innovatív gyártási technikáknak köszönhetően
  • Maximális megbízhatóság és hosszú élettartam
  • Hosszú garanciális időszakok és 24/7 garancia (modelltől függően)
  • Testre szabott megoldások a különleges igényekhez
  • Személyre szabott és közvetlen támogatás a vásárlás előtt és után
  • Hozzáértő és gyors támogatás szervizeltetés esetén
SBB_Images_2_1728x1152.png

Meggyőző képminőség

A felügyeleti monitorok kiemelkedő látószög-stabilitását innovatív paneltechnológiák alkalmazásával érik el. Ez biztosítja a tiszta képet bármely nézési szögből. Az EIZO LCD kijelzői tükröződésmentesített felületet kínálnak, amely csökkenti a reflexiókat, így érezhetően könnyebb a szemnek.

Optimális ergonómia

A FlexScan modellek Auto EcoView funkciója folyamatosan méri a környezeti fény változását, és a kijelzőt az ideális fényerőértékekhez optimalizálja. Teljesen automatikusan, egy érzékelő segítségével. Az előnyök: csökken a zavaró tükröződés, és a néző szeme nem fárad el olyan gyorsan.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
SAFE_Kapo_Aargau_WEYTEC_5731.JPG

Tartósság, ami kifizetődik

Az összes alkatrész kivételes minősége és az EIZO magas szintű gyártási, tesztelési és ellenőrzési szabványai garantálják a monitorok kivételesen magas megbízhatóságát. Ez hosszú garanciaidőben és élettartamban tükröződik, így Ön abszolút beruházásbiztonságot élvezhet. Az EIZO szinte minden FlexScan monitorra 5 év, a DuraVision monitorokra pedig 2 év gyártói garanciát vállal. Különösen a DuraVision modelleket 24 órás használatra tervezték.

A fenntarthatóság mint a legkiemelkedőbb jellemző

Az EIZO monitorok fenntartható és felelősségteljes módon, a legújabb környezetvédelmi és legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és kifinomult energiafunkciókkal vannak felszerelve. Ez nem csak áramot takarít meg, ezáltal kíméli az erőforrásokat és a környezetet, hanem hosszú élettartamot is garantál.

Sustainability_Stage_CSR_Motiv_.jpg
Control_room_-_Image_Fernvisualisierung_1500x1500.jpg

Megoldások a távoli megjelenítéshez

Az EIZO IP dekóder megoldásai lehetővé teszik több IP kamera számítógép nélküli csatlakoztatását a biztonsági és felügyeleti környezetek hatékony videókezeléséhez.

EIZO monitorok használatban

Referenciák

SBB_Stage_2_2256x1128.png

Minden ellenőrzés alatt az SBB-nél

Vegyünk 350 vonatforgalmi szakembert és 100 operatív munkaállomást, mindegyikben nyolc darab EIZO FlexScan EV2456 monitorral - és máris naponta több mint 10.000 személy- és tehervonatot lehet biztonságosan irányítani, éjjel és nappal.

Tudjon meg többet
KDDI_stage.jpg

EIZO IP dekóderdobozok és irodai monitorok a KDDI-nél

KDDI japán távközlési vállalat DuraVision IP dekóderdobozokkal és FlexScan monitorokkal szereli fel felügyeleti helyiségeit és irodai környezetét.

Tudjon meg többet
Stadtpolizei_Zuerich_Stage_Content_2256x1270.jpg

Empátia, a legújabb technológiával támogatva

A zürichi városi rendőrség műveleti központja az EIZO monitorok segítségével teljes áttekintést kap Zürich városának összes vészjelzéséről.

Tudjon meg többet
Edmonton_teaser.jpg

Edmonton Transit Service

A kanadai Edmonton Transit Service közlekedési vállalat EIZO IP-dekóder monitorokkal és Genetec videokezelő rendszerrel kibővített integrált videofelügyeleti hálózatot használ a vasútállomások megfigyelésére.

Tudjon meg többet

Az Önt támogató ügyfélszolgálat

Az irodában és a terepen is szakképzett kapcsolattartók állnak az Ön rendelkezésére. Az EIZO emellett egyéni helyszíni projekt-támogatást, valamint technikai kérdésekben, üzemeltetésben és telepítésben nyújtott segítséget is kínál. Amennyiben az EIZO monitora valaha is javításra szorulna, természetesen gyors és hozzáértő támogatást kap, és modelltől függően akár helyszíni csereszolgáltatást is.

Lépjen kapcsolatba velünk
Kontakt_teaser.jpg