Belügyminisztérium

Ahol az EIZO, ott az iroda

A munka világa jelentős átalakuláson ment keresztül a közelmúltban. A munkavégzés módján kívül elsősorban annak megváltozott helye érdemel említést ebből a szempontból.

EIZO_FlexScan_HomeOffice_576_V6_sRGB_3000x3000.jpg

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az otthoni munkavégzés az eddigieknél jelentősen nagyobb szerepet fog majd betölteni a jövőben. Ennélfogva különösen fontos, hogy a felhasználók is tökéletesen felkészüljenek a megváltozott körülményekre. Mert függetlenül attól, hogy az irodában vagy otthon dolgozik-e, a teljesítményével szemben támasztott követelmények ugyanazok maradnak. Pontosan ezért véljük úgy, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan kiváló minőségű eszközöket igényel, mint a feladatok irodai ellátása.

Öt kiváló indok arra, hogy miért is nagyszerű társ egy EIZO készülék az otthoni munkavégzéskor.

Meggyőződésünk, hogy csakis a lehető legkiválóbb eszközökkel érhető el kiemelkedő munkateljesítmény – az EIZO pedig tökéletes társ ebben. A kiváló képminőség, a széles körű csatlakoztathatóság vagy a hasznos ergonómiai termékjellemzők mindössze néhány azon indokok sorában, amelyek alapján a külső munkaállomás-monitorokként használható képernyők bármilyen otthoni munkakörnyezetben nagyszerű társnak bizonyulnak. A következő oldalon az öt legfontosabb indokot foglaltuk össze.

HomeOffice_-_Rohm_ImageQuality.jpg

Képminőség: Az EIZO monitorok a lehető legkiválóbb képminőséget nyújtják.

A felhasználók az otthoni munkakörnyezetükben is az irodaival azonos minőségű megjelenítést várnak el a képernyőiktől. FlexScan monitorjaink több szempontból is tökéletesen megfelelnek e célra. Egyrészt a több alkalmazásablak zavartalan egyidejű megnyitására is alkalmas, kifejezetten nagyméretű kijelzőiknek köszönhetően. Másrészt pedig a kívánt tartalmak éles és szemkímélő megjelenítését lehetővé tevő kiváló felbontásuk okán. Monitorjaink kiemelkedő képminősége elsősorban a kifinomult elektronikai megoldásoknak és a panelek modellek szerinti gondos kiválasztásának köszönhető. Többet is megtudna monitorjaink különleges minőségéről? Mindössze kattintson a hivatkozásra.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat.

Ergonómia: Az EIZO monitorok a hátat és a szemet egyaránt kímélik.

Tág határok között állítható állványaikkal az EIZO készülékei az otthoni íróasztal melletti helyes testtartást is nagyban elősegítik. Ezen túlmenően FlexScan modelljeink antireflexiós felülete a villódzásmentes képmegjelenítésnek köszönhetően kifejezetten szemkímélő hatású, így az otthonában is hatékonyan és szemfáradtság nélkül dolgozhat. De ez még nem minden. További ergonómiai termékjellemzőkért tekintse meg a következő oldalt.

További információk az ergonómiáról

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg
HomeOffice_-_Rohm_Connectivity.jpg

Sokoldalú csatlakoztathatóság: EIZO monitorral mindig rendben tarthatja az íróasztalát.

Az EIZO készülékei maradéktalanul megfelelnek a professzionális színvonalú otthoni munkavégzés követelményeinek. Többek között a különböző számítógépek – például az otthoni és a céges számítógép, vagy üzletfele notebookja – egyetlen billentyűzettel és egérrel történő használatát is lehetővé teszik. Mivel így semmilyen egyéb eszköz nem szükséges a használathoz, több hely marad az íróasztalán, Ön pedig a valóban lényeges teendőire összpontosíthat.

További információk a sokoldalú csatlakoztathatóságról

Rugalmas felhasználhatóság: Az EIZO monitorokkal egyszerűen és kényelmesen dokkolhatja a különböző eszközeit.

A különböző helyeken történő munkavégzés egyre gyakoribbá válik a jövőben. Éppen ezért fontos, hogy bárhol és bármikor gyorsan és egyszerűen kialakíthassa a munkakörnyezetét. A lehető legszélesebb körű csatlakoztathatóságot kínáló EIZO monitorokkal mindez gyerekjáték. Legfrissebb modelljeinket C típusú USB-csatlakozóval is felszereltük, így az összes szükséges eszköz (egér, billentyűzet, webkamera stb.) egyszerűen, mindössze egy C típusú USB-kábelen keresztül csatlakoztatható. Immáron a laptop feltöltéséhez sem szükséges külön tápegység. A C típusú USB-csatlakozón keresztül a grafikus és hálózati jelek továbbításával egyidejűleg a notebook is feltölthető. Ennek előnye: Egyszerűen és kényelmesen válthat át az irodai és az otthoni munkakörnyezet között.

Kiváló csatlakoztathatóság a nagyobb hatékonyságért és a modern munkavégzésért - tudjon meg többet most.

HomeOffice_-_Rohm_Flexibility.jpg
HomeOffice_-_Rohm_CostEffective.jpg

Értékállóság: Az EIZO monitorok biztos megtérülést kínálnak.

Függetlenül attól, hogy az irodában vagy az otthonában dolgozik-e majd gyakrabban a jövőben, az EIZO készülékeivel hosszú távon is tökéletesen felkészülhet a „Munka új világára”. A kiváló minőségű alapanyagok és alkatrészek felhasználásénak, valamint az EIZO speciális gyártási és minőségbiztosítási eljárásainak köszönhetően monitorjaink hasznos élettartama lényegesen hosszabb a megszokottnál. A FlexScan modelljeinkre vállalt 5 éves helyszíni cseregarancia mindenekelőtt a magas fokú befektetési biztonságot bizonyítja.

Home office a gyakorlatban

NEW-stage.jpg

NEW AG a jövő felé vezető úton az EIZO FlexScan EV2795-tel

A "Modern munkahely" szabványosított képernyőmegoldásokat igényel. A megfelelő modell keresése során a NEW az EIZO FlexScan EV2795 mellett döntött. A mobil munkavégzéshez és az asztalmegosztáshoz szükséges monitor minden kritériumnak megfelel.

Tudjon meg többet
960x540_case_003.jpg

Az Attiva SpA átáll a hibrid munkavégzésre

Az elmúlt két évben a munka világa sokat változott, és egyre inkább a rugalmas munkavégzés irányába mozdul el, az iroda és az otthoni munkavégzés közötti gyakori váltásokkal. Hogyan garantálható a munkavállalók számára a magas termelékenység? A válasz: a vállalat monitorparkjának teljes megújításával, mind az irodai, mind az otthoni irodai monitorok esetében.

Tudjon meg többet
AEDES-3.jpg

A monitor helyettesíti a dokkolóállomást

Az Aedes ismét az EIZO monitorokat választja, és megszünteti a dokkolóállomás szükségességét.

Tudjon meg többet

Még mindig vannak kérdései?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel
H07_Kontakt.jpg