Tudás monitorozása

Hatékonyabb munkavégzés a notebookon külső monitorral

EIZO_FlexScan_Konnektivitaet_35150_sRGB_3000x3000.jpg

Az üzleti világ már elképzelhetetlen notebookok nélkül, mivel lehetővé teszik a rugalmas munkavégzést - akár az irodában, akár az otthoni irodában, akár útközben. Kétségtelen, hogy rendkívül praktikusak, ha útközben szeretne dolgozni. A kijelző méretét és a munkafelületet tekintve azonban egyszerűen nem vehetik fel a versenyt a monitorokkal. Egy modern FlexScan monitor csatlakoztatásával mindkét világból a legjobbat kapja.

Nagyobb képernyő, több hely a hatékony munkához!

Egy átlagos notebook felbontása 1366 × 768 képpont. Ha viszont a notebookot egy keret nélküli FlexScan monitorhoz csatlakoztatja, a megnövelt munkafelületnek köszönhetően gyakran több mint háromszor annyi információt jeleníthet meg.
A nagy felbontású (HiDPI) noteszgépek, például a 4K felbontású 15 hüvelykes noteszgépek több pixellel rendelkeznek, de fizikai méreteiket tekintve még mindig kicsik. Ha egy ilyen notebookon több alkalmazást is megjelenítene, a szöveg elég kicsi lenne olvasható. Így előfordulhat, hogy egyszerre csak egy vagy két alkalmazást jelenít meg. Ha külső monitorral bővíti munkaterületét, több hely áll rendelkezésére, és így hatékonyabban dolgozhat.

Externer_Monitor_USB-C_alternate-modes.jpg
Több munkaterület további képernyőkkel

Szabad megállapodás

A szinte keret nélküli FlexScan monitorok tetszés szerint különböző pozíciókban helyezhetők el. A képernyők elhelyezhetők a notebook mellett, táj- vagy álló formátumban, vagy akár fölötte is. Kényelmesen és hatékonyan dolgozhat egyszerre monitor és notebook kijelzővel.

Externer_MonitorGrafik_Nahtlose_Bilddarstellung_3000x2000.jpg
Zökkenőmentes képmegjelenítés

A keret nélküli kialakításnak köszönhetően a monitort a laptop mellé helyezheti, és nem zavarják a bosszantó, széles házkeretek, amikor tekintetét a két képernyő között váltogatja.

Externer_Monitor_Grafik_Hochformat_Bilddarstellung_3000x2000.jpg
Portré formátum

A hosszú weboldalak és dokumentumok kevesebb görgetéssel történő olvasásához fordítsa függőlegesen a monitort.

Externer_MonitorGrafik_Hoehenverstellbar_Bilddarstellung_3000x2000.jpg
Állítható magasságú

A képernyőt és a notebookot egymás fölé rendezheti, ha a notebookot a monitor alá helyezi.

Könnyű a szemnek

Externer_Monitor_Auto_Ecoview.jpg
Externer_Monitor_Entspiegelung.jpg
Externer_Monitor_Flimmerfrei.jpg

Automatikus fényerőszabályozás

A notebookok és a hagyományos monitorok gyakran csak meglehetősen egyszerű fényerőszabályozással rendelkeznek. Az EIZO FlexScan monitorok fényereje az AutoEcoView funkció segítségével kívánságra automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodik. A fényerő akár 1 cd/m2 körüli értékre is csökkenthető, így sötét képernyőkörnyezetben vakításmentes beállítást biztosít. Az Auto EcoView funkció szinte bármilyen fényviszonyok között optimális fényerőt és olvashatóságot biztosít.

Csökkentett káprázás

A notebookok tükröződésmentes bevonata figyelembe veszi a fényerőre és a kontrasztra gyakorolt hatást az akkumulátor élettartamára. Szélsőséges esetekben ez akár teljesen tükröződő kijelzőfelületeket is eredményez. Ezzel szemben az összes FlexScan monitor hatékonyan tükröződésmentesített, így lehetővé teszi a képernyőn való fáradtságmentes, több órás munkát. Ugyanakkor éles, ragyogó és nagy kontrasztú képmegjelenítést érünk el. A jó antireflexiós bevonat segít megelőzni a tükröződéseket és a képernyő előtti önkéntelen rossz testtartást is.

Villogásmentes kijelző

Néha a notebookok fényerejét illetően a tompítási módszerek sok kívánnivalót hagynak maguk után. A kiválasztott dimmelési módszertől függően a LED-es háttérvilágítás miatt tudatalatti villódzás léphet fel, vagy a dimmelés csak korlátozottan hatékony. Ez számunkra tudatosan alig érzékelhető, mégis megerőlteti a szemünket, és fáradtságot okoz a képernyős munka során. Ennek megelőzése érdekében a FlexScan monitorok kifinomult hibrid fényerőszabályozással rendelkeznek, amely kiküszöböli a zavaró villogást.

Vessen véget a feszült vállaknak és a hátfájásnak

Ha laptopon dolgozol, hajlamos vagy meggörnyedni a hátadon és a nyakadon, és előrehúzni a válladat, hogy jobban lásd a képernyőt. Az eredmény feszült vállak, hátfájás és merev nyak. A FlexScan monitorok olyan állványokkal vannak felszerelve, amelyek általában több beállítási lehetőséget kínálnak, mint a piacon kapható többi monitor. Ez lehetővé teszi, hogy a monitort optimálisan és ergonómiailag az Ön nézési pozíciójához igazítsa. Ez javítja a testtartást és megkönnyíti a munkát.

Grafik_Ergonomie_richtig_ueberarbeitet_3000x2000.png
Helyes testtartás
Grafik_Ergonomie_falsch_3000x2000.png
Helytelen testtartás

Csatlakozás kompatibilis

A FlexScan monitorok különböző bemenetekkel vannak felszerelve, többek között USB-C, HDMI és DisplayPort. Az USB-C csatlakozó különösen érdekes, mivel notebookok csatlakoztatására használható USB-C vagy Thunderbolt interfészükön keresztül. Videó- és hanglejátszás, gyors adatátvitel, beleértve a hálózati jelet, valamint a csatlakoztatott eszközök áramellátása, mindez és még sok más is megvalósítható egyetlen USB-C kábellel. Az EIZO kijelző központi dokkolóállomássá válik, amelyhez a notebook gyorsan és kényelmesen csatlakoztatható. Egyes kijelzők még KVM switch vagy daisy chain funkciót is kínálnak. Ez megkönnyíti több monitor csatlakoztatását a notebookhoz vagy egy második számítógép csatlakoztatását a monitorhoz.

Externer_Monitor_Mit_jedem_Leptop_kompatibel.jpg

Termékajánlások a notebook bővítéséhez

Irodai monitorok a gyakorlatban

NEW-stage.jpg

NEW AG a jövő felé vezető úton az EIZO FlexScan EV2795-tel

A mönchengladbachi NEW AG 2000 óta kizárólag EIZO monitorokat használ. Az új munkaállomások esetében a vállalat most a FlexScan EV2795-re támaszkodik.

Tudjon meg többet
Hauck_Aufhaeuser_Stage_Startseite_2256x1270.jpg

A Hauck & Aufhäuser az EIZO-ra támaszkodik a bankban és az otthoni irodában

Az EIZO monitorok a Hauck & Aufhäuser hardveres felszerelésének szerves részét képezik a bankban és az otthoni irodában.

Tudjon meg többet
AKD_Stage_Startseite_1880x1058.png

Fenntarthatóság, minőség és tartósság

Ezek azok az okok, amelyek miatt az AKD az EIZO-t választja.

Tudjon meg többet
HUK_Stage_2048.jpg

A HUK-COBURG sikeresen tesztelte a FlexScan EV3285-öt

Az EIZO FlexScan EV3285 intenzív tesztelés után többek között USB-C csatlakozási lehetőségeivel és Picture-by-Picture funkciójával meggyőzte a vállalat saját informatikai osztályát.

Tudjon meg többet

Kérdése van?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat
H07_Kontakt.jpg