FLEXSCAN REFERENCIA

Fenntarthatóság, minőség és tartósság

Ezek azok az okok, amelyek miatt az AKD az EIZO-t választja.

AKD_Stage_Startseite_1880x1058.png

Az AKD egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda, amely Belgiumban, Hollandiában és Luxemburgban több mint 500 ügyvéddel, adószakértővel, közjegyzővel és munkatárssal rendelkezik. A cég mérete, munkatársai szakértelme és tapasztalata mind lehetővé teszik, hogy tanácsot adjon hazai és nemzetközi fúziók és felvásárlások során, megoldjon közszférabeli bonyolult kérdéseket, kisebb és nagyobb peres ügyeket kezeljen, és olyan nagyszabású projekteken dolgozzon, mint az energetikai átállás, vagy az adatvédelem és adatbiztonság.

Az AKD fenntartható és energiatakarékos monitort keresett a Benelux államokban található összes munkahelyre. A vállalat több monitor márkát alaposan értékelt bizonyos kritériumok alapján, beleértve a fenntarthatóságot, az energiahatékonyságot, a képernyő minőségét, a garanciát és a teljes tulajdonlási költséget (TCO). Több márka tesztelése és összehasonlítása után az EIZO lett a győztes. Az EIZO EV2460 modell felelt meg legjobban az AKD követelményeinek, teljesítette a kívánt kritériumokat és kiváló eredményt nyújtott.

AKD_Image_3000x2000.png
AKD_Image_2_3000x2000.jpg

A termelékenység maximalizálása érdekében az AKD munkaállomásonként két monitort választott, hogy a felhasználók hatékonyan tudjanak több feladatot is elvégezni, és egyszerre több alkalmazással dolgozni.

A minőség mellett az EIZO monitorok alacsony energiafogyasztása is összhangban van az AKD fenntarthatóság és a CO2-kibocsátás csökkentése iránti elkötelezettségével. A monitorok hozzájárulnak az AKD általános energiatakarékossági erőfeszítéseihez, és elősegítik a vállalaton belüli környezetbarát gyakorlatokat.

Az 1200 monitort elsősorban irodai munkára használják. Joost Reynvaan, az informatikai részleg vezetője szerint a monitorok kiváló teljesítményt és képernyőminőséget nyújtanak, lehetővé téve az alkalmazottak számára a kényelmes és hatékony munkavégzést. Az EIZO monitorok mára megbízható és nélkülözhetetlen eszközöknek bizonyultak az ügyvédi iroda számára.

"Irodánk számára fontos szempont a minőség, a megbízhatóság és a tartósság. Az EIZO monitorok teljesen lapos és szinte keret nélküli kialakításukkal az elegáns minimalizmus érzését keltik fel. Egyesítik az energiahatékonyságot a tartóssággal és a magas képminőséggel, ami jó felhasználói élményt eredményez az irodánkban mindenki számára."

Joost Reynvaan

Az IKT vezetője

AKD_1500x1500.png

Az AKD teljes körű szolgáltatást nyújtó ügyvédi irodáról

Website