Duravision

IP-dekóder megoldások

Az EIZO IP-dekóder megoldásai lehetővé teszik a biztonsági és megfigyelő kamerák számítógép nélküli csatlakoztatását, alkalmasak 24/7 használatra, és rendkívüli megbízhatóság és tartósság jellemzi őket.

Minden IP-dekóder megoldások
IP_Decoding_stage.jpg

A videómegfigyelésben a számítógépek használata gyakran nem kívánatos, nem túl gazdaságos vagy helyhiány miatt lehetetlen. Az EIZO kifejezetten erre a célra kínál különböző megoldásokat a legkülönfélébb igényekre. Az IP-dekóderes monitorokat tartalmazó komplett megoldástól a rendkívül rugalmas IP-dekóderes dobozig, amely szinte bármilyen, különböző képernyőátlójú és felbontású monitorral kombinálható, egészen a 4K-UHD felbontásig.

A hagyományos megoldás

A hagyományos biztonsági megoldások nagyszámú hardvert, szoftvert, kábelezést és egyéb alkatrészt igényelnek, valamint sok időt és erőfeszítést igényel a beüzemelés illetve a rendszer karbantartása eme teljes élettartama alatt. Minél több komponensből áll egy rendszer, annál több a potenciális hibaforrás, amely veszélyeztetheti a felügyelt terület biztonságát.

Konventionelle-Loesung_1728x500_HU.jpg

A DuraVision IP-dekóder megoldás

  • Számítógép-mentes csatlakoztathatóság az egyszerűsített kezelésért és a szoftveres biztonsági problémák elkerülése érdekében
  • Egyszerűsített telepítés kevesebb kábellel és hardverrel az egész infrastruktúrában
  • Kisebb számú eszköz szükséges a rendszerben, ami csökkenti a karbantartási követelményeket

A DuraVision IP-dekóder megoldások LAN-on keresztül közvetlenül csatlakoznak egy IP-kamerához vagy adatátviteli kapcsolóhoz (switchhez), azonnali videó streaminget biztosítva a valós idejű megfigyeléshez. A termékcsalád tartalmaz IP-dekóderdobozt vagy integrált dekódolással ellátott monitorokat. A dekódermegoldások kényelmesen vezérelhetők webes felületen vagy a VMS-be integrált API-n keresztül, és lehetővé teszik az IP-megfigyelő kamerák vezérlését is.

IP-Decoder-Box.jpg

Teljes rugalmasság az IP-dekóder box segítségével

Az EIZO IP-dekóder doboza különösen alkalmas monitorfalakhoz vagy különböző képernyőátlójú és felbontású képernyőkhöz. A videohálózathoz való számítógép nélküli csatlakozásnak köszönhetően ebben az esetben sincs szükség sem számítógépre, sem szoftverre. A kompakt box a VESA rögzítéssel helytakarékosan rögzíthető a monitorokhoz. Az átfogó funkciók és a kompatibilitás az EIZO IP-dekóder boxot egy nagyon rugalmas és helytakarékos megoldási komponenssé teszik.

Integrált riasztások a hálózaton keresztül

Az IP-dekóder megoldások webes API-n keresztül támogatják a helyi biztonsági rendszerekkel való egyedi integrációt, így lehetővé teszik a riasztásokra való reakciót a hálózaton keresztül.

Amikor egy esemény bekövetkezik, és riasztást küld az IP-kamerák, a beléptető rendszer, a veszélyérzékelő, a VMS vagy más rendszerektől, az EIZO IP-dekóder megoldásai előre meghatározott cselekvéssel reagálhatnak, például az elrendezés módosításával, egy üzenet megjelenítésével, hangaktiválással, a kamera módósításával, maszkolással és így tovább.

Tudjon meg többet az Alert-to-Action

Alert_to_Action_3000x2000.jpg
IP-Decoder-Solutions_1080x1080.jpg

Funkcionalitás a vezető VMS-ekkel

Az EIZO vezető biztonsági és felügyeleti megoldások szolgáltatóival együttműködve biztosítja a különböző videokezelő rendszerek (VMS) műszaki kompatibilitását és funkcionális támogatását, valamint közösen fejleszt olyan megoldásokat, amelyek megfelelnek a végfelhasználói igényeknek.

Tudjon meg többet a videokezelő rendszerekkel való integrációról

Együttműködés a vezető kameragyártókkal

Az EIZO IP dekóder megoldásainak az IP kamerákkal való optimális kompatibilitása érdekében a vezető kameragyártókkal való együttműködés központi szerepet játszik az EIZO kutatásában és fejlesztésében.

Partner_Logos_1080x1080.jpg

Az IP-dekódoló megoldások előnyei a videófelügyelethez

  • Számítógép nélküli csatlakozás az IP-videófelügyeleti rendszerhez
  • Tökéletes megoldás monitorfalakhoz, nagy képernyőátlójú és felbontású berendezésekhez, élőben történő megtekintés üzletekben, épületekben, mélygarázsokban, kültéri területeken és beléptető rendszerekben
  • Nagyfokú megbízhatóság és hosszú termékéletciklus
  • Megfelelő a hét 7 napján (24/7) éjjel-nappal történő használatra.

A DuraVision IP dekóder termékpaletta

Hivatkozások

Salzgitter_Content_Firma.jpg

Salzgitter AG

Az acél- és technológiai csoport az EIZO-ra támaszkodik a videofelügyelet terén. Az EIZO IP-dekóder megoldásának köszönhetően az analóg videóbiztonsági rendszerek gyorsan és egyszerűen átállíthatók az új digitális szabványra.

Bővebben
Edmonton_AlanBaird-VMS.jpg

Edmonton Transit Service

Az Edmonton Transit Service kanadai közlekedési vállalat integrált videomegfigyelési megoldást használ EIZO IP-dekóderes monitorokkal és Genetec VMS-sel a vasútállomások megfigyelésére.

Bővebben
Klaerwerk_Nuernberg_Galery3.jpg

Városi vízelvezetés és környezeti elemzés Nürnberg

Közvetlen betekintés a számítógépes rendszerbe a DuraVision FDF2711W-IP-nek köszönhetően.

Bővebben

EIZO: erős partner

Tapasztalt B2B beszállítóként az EIZO kiválóan felkészült arra, hogy tanácsot adjon a vállalatoknak, és együtt dolgozzanak ki megfelelő megoldásokat minden alkalmazáshoz. Vegye fel a kapcsolatot kereskedelmi csapatunkkal, szívesen támogatjuk Önt bármilyen projektben - egyéni támogatással, a vásárlás előtt és után.

Kapcsolatfelvétel
H07_Kontakt.jpg