DuraVision referencia

Salzgitter AG

Az acél- és technológiai csoport az EIZO IP dekódermegoldásaira támaszkodik a videómegfigyelésben

Salzgitter_stage1.jpg

Az analógról a digitális videótechnológiára való átállás miatt a Salzgitter Digital Solutions GmbH (SZDS), mint a Salzgitter AG (SZAG) informatikai szolgáltató vállalata, kihívásokkal nézett szembe. Ennek oka az volt, hogy a SZAG számos területén közvetlen kapcsolat volt a kamera és a monitor között, néha képosztóval együtt.

Az analógból digitális lesz

A megfelelő professzionális digitális megoldás keresése során az acél- és technológiai csoport régóta működő informatikai partnere végül rábukkant az EIZO IP Decoder Box DX0211-IP

Salzgitter_Quote-1.jpg

"Az EIZO IP dekóder megoldásának köszönhetően az analóg videóbiztonsági rendszerek gyorsan és egyszerűen átállíthatók az új digitális szabványra. A számítógép nélküli koncepció emellett az érzékeny infrastruktúrák védelmét (adatvédelem) is figyelembe veszi."

Sascha Dittwaldt

Szakmai tanácsadó Demand Management az SZDS-nél

Az egyszerű telepítés időt takarít meg

A DX0211-IP EIZO IP dekóderdoboz használata számos előnyt kínál a SZAG számára. Például több IP-kamera képei egy monitoron - mérettől és felbontástól függetlenül - egyidejűleg és rugalmasan elrendezve jeleníthetők meg. Ráadásul a monitor működtetéséhez sem számítógépre, sem szoftverre vagy egyéb hardverre nincs szükség, ami jelentősen megkönnyíti a megoldás telepítését, időt és energiát takarít meg.

>

IP dekóderdobozok felszerelve

Az IP dekóderdobozok helytakarékos telepítése

Salzgitter_Quote-2.jpg

"A DX0211-IP IP dekóderdoboz nagyfokú rugalmassága és megbízhatósága miatt tökéletes megoldás számunkra. A számítógép nélküli működés kiküszöböli a Windows operációs rendszerrel járó időigényes frissítést és foltozást. A karbantartási ráfordítás így sokkal kisebb számunkra."

Patrick Lemke

Csoportvezető Üzenettechnológia, Monitoring és vezérlőrendszerek az SZDS-nél

IP dekódoló doboz használatban

A DX0211-IP alkalmazási területei a SZAG-nál változatosak. Kezdetben a darurendszerek analóg közvetlen csatlakozásait váltották le. Telepítésenként egy EIZO IP dekóderdobozt telepítettek, amely a darutól függően akár négy videófolyamot is megjelenít egy monitoron. Ez lehetővé teszi, hogy a darukezelő pontosan és biztonságosan irányíthassa a daru gémjét. Időközben a vállalat a teljes vezérlőpultjait is átállítja a digitális videótechnológiára. A gyártás szempontjából fontos kamerákról akár tizenhat videótartalom is átkerül a vezérlőhelyiségekben csatlakoztatott monitorokra, és megfigyelhető. Az IP dekóderdobozt mindig akkor használják, ha sem felvételek, sem videószerverek nem kívánatosak vagy szükségesek.

Videófelügyelet a vezérlőteremben

Videófelügyelet a vezérlőteremben - akár 16 videófolyam is továbbítható a csatlakoztatott monitorokra.

A SZAG ipari környezetében a magas szintű hozzáférhetőség és a 24/7-es működés kulcsfontosságú. A vállalatnál a legtöbb kamerát ezért a termelés biztonsága biztosítására is használják. A DX0211-IP IP dekóderdoboz használata minimálisra csökkenti a meghibásodások gyakoriságát. Ha pedig az elvárásokkal ellentétben mégis probléma merülne fel egy doboz esetében, az gyorsan és hatékonyan cserélhető, ami egy termelési környezetben létfontosságú lehet.

Salzgitter_Content_Firma.jpg

A Salzgitter Digital Solutions GmbH-ról

A Salzgitter Digital Solutions GmbH Németország egyik vezető IT-szolgáltatója, a nagy múltú német acélipari és technológiai konszern, a Salzgitter AG száz százalékos tulajdonú leányvállalata. Az IT-szolgáltató több mint 30 éves tapasztalatra tekint vissza a belső és külső ügyfeleknél.

A weboldalhoz