4K UHD IP dekóder doboz

DX0212-IP DuraVision

Ideális megoldás videófalakhoz és biztonsági környezetekhez. Erőteljes dekódolás és rugalmas videokezelés.

  • H.265, H.264, MJPEG
  • 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s simultaneous streams
  • Alert-to-Action
Termékkép DX0212-IP DuraVision

Számítógép nélküli

Használat nagyobb teljesítménnyel

Integrált megoldás

A DuraVision DX0212-IP gyorsan és egyszerűen hozzácsatlakoztatható a kívánt IP kamerához, a szükséges felvételek pedig közvetlenül a csatlakoztatott monitoron is megjeleníthetők. Az egyszerű üzembe helyezés, valamint a hely- és költségtakarékos üzemeltetés érdekében nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardvereszköz a használatához. Az érzékeny jellegű vizuális adatok kezeléséhez szükséges berendezések alacsony számának köszönhetően jelentős mértékben kiküszöbölhetők a hagyományos rendszerekre jellemző hibalehetőségek.

Innovatív dekódoló technológia dekóderdoboz kivitelben

A DuraVision DX0212-IP egy olyan, külső dekóderdoboz, amely az EIZO egyedülálló IP-dekódoló monitorjaira jellemző innovatív dekódoló technológiát nyújtja a felhasználók számára. A különböző IP kamerák felvételeit dekódoló és tömörítő készülékkel valós időben tekinthetők meg a videók. Az eltérő méretű és felbontású monitorokkal is nagyszerűen felhasználható készülék videofalakhoz és többmonitoros rendszerekhez különösen ideális választás.

Computerless-operation_Innovative-Decoder-Technology.jpg

Videodekódolás

A H.265 (HEVC), valamint H.264 és MJPEG kodekek dekódolására is alkalmas DuraVision DX0212-IP a valós idejű megjelenítésnek köszönhetően bármilyen helyzet gyors kiértékelését lehetővé teszi. A kiemelkedő képfrissítési frekvenciát (fps – képkocka/másodperc) nyújtó dekódoló technológia használatával pedig a nagy felbontású videók is tökéletes minőségben jeleníthetők meg. A készülékkel akár 16 különböző, Full HD (1920 x 1080) felbontású videofelvétel is egyidejűleg jeleníthető meg a monitoron, állandó, 20 fps képfrissítési frekvenciával.

IP kamerák felvételeinek valós idejű megjelenítése

A videofelvételek valós idejű megjelenítése érdekében a kívánt IP kamerák közvetlenül csatlakoztathatók hozzá a DuraVision DX0212-IP készülékhez, szükségtelenné téve ezzel a decentralizált videofelvételi rendszerek használatát, például a felvételek videokamerára mentését vagy a felhőalapú archiválást. Ez különösen olyan esetekben hasznos, amikor szükségessé válik a videók valós idejű megjelenítése, a felvételek mentése azonban nem megengedett.

Computerless-operation_Live-Streaming.jpg

Akár 48 IP kamera is regisztrálható

Az internetes kezelőfelületen keresztül elérhető, felhasználóbarát Videokamera-regisztrációs listájának köszönhetően a DuraVision DX0212-IP dekóderdoboz akár 48 különböző, többek között 4K felbontású IP kamera regisztrálását is lehetővé teszi. A videokamerák automatikus felismerésére is alkalmas készüléken manuálisan is végrehajtható a regisztráció, a különböző beállítások pedig gyorsan és egyszerűen, akár a központi munkaállomáson keresztül is elvégezhetők.

Biztonságos befektetés a több mint 300 különböző kameratípus támogatásának köszönhetően

A DuraVision DX0212-IP az ONVIF Profile S, Axis VAPIX és Panasonic protokollok szerint működő videokamerák támogatásával rugalmassá teszi az üzembe helyezést, és széles körű kompatibilitást kínál. Ezenkívül az RTSP-n keresztüli közvetlen kapcsolat is elérhető (Direct URI).

A kamera-kompatibilitással kapcsolatos részleteket is találja.

Computerless-operation_Secure-Investment.jpg

RTSP (Real-Time Streaming Protocol) támogatása HTTP/HTTPS-en keresztül

Az IP-dekóder HTTP-n vagy HTTPS-en keresztül is képes fogadni a streamet, és így akkor is képes kommunikálni a kamerával, ha a DirectURI-t választja, még akkor is, ha az RTSP-t egy tűzfal vagy útválasztó blokkolja.

Computerless-operation_RTSP_over_HTTP_HTTPS.jpg

Kényelmes kezelhetőség

Jellemzők a kényelmes munkavégzéshez

Beállítható képernyő-elrendezés

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületen keresztül hétféle alapértelmezett módon állítható be a videofelvételek elrendezése, akár 32 video képek megjelenítését is lehetővé téve ezzel. Két képernyős megoldás esetén az elrendezés egy dekóderdobozon vagy dekódermonitoron keresztül mindkét monitorra kiterjed. Az egyéni igények kielégítése és a rugalmas felhasználás érdekében azonban akár teljes mértékben személyre is szabható az egyes monitorokon megjelenítendő képernyők elrendezése. A videókat megjelenítő ablakok egyesítésével a fontosnak tartott területekre összpontosíthat, megosztásukkal pedig részletesebb módon tekintheti meg a kívánt tartalmat. A videofelvételek az eredeti képarány szerint, vagy a testre szabott felületet teljes mértékben kitöltve is megtekinthetők.

Comfortable-use_Screen-layout-32-screens.jpg

Képrögzítést lehetővé tevő szekvenciális kijelző

A szekvenciális képmegjelenítésnek köszönhetően a felhasználó által kiválasztott videofolyam a többi kép megváltoztatásakor is statikus marad. Így a kívánt kamerafelvétel mindig szem előtt marad, miközben egyéb területek is megfigyelhetők.

Comfortable-use_Sequential-Lock.gif

A videokamerák felhasználóbarát PTZ vezérlése

A PTZ beállítások a videokamera-beállítások használata helyett közvetlenül a videokamera megfelelő képrészén belül végezhetők el. A felhasználóbarát kezelőfelület optimalizálja a kezelést és hatékonyabbá teszi az felügyeleti tevékenységet.

Comfortable-use_PTZ.jpg

Virtuális PTZ funkció

A virtuális PTZ funkció lehetővé teszi a megjelenített kép egy területének digitális nagyítását a közelebbi vizsgálathoz. A nagyítás után a képet a felhasználó virtuálisan felfelé, lefelé, balra vagy jobbra helyezheti valós időben. Ez akkor hasznos, ha olyan kamerák videóját nézi, amelyek nem rendelkeznek PTZ funkcióval.

Comfortable-use_VirtualPTZ.jpg

Parancstovábbítás hálózati eszközökre

Az értesítési ablakon keresztül a felhasználók a valós idejű nézetből manuálisan közvetlenül az IP monitorra vagy az egyéb hálózati eszközökre továbbíthatják a HTTP-parancsokat. Például egy ajtózár működtetését vagy egy riasztás kikapcsolását követően visszatérhetnek a megjelenítés eredeti állapotához.

Comfortable-use_Command-network.jpg

Egyszerűbb használatot lehetővé tevő USB-csatlakozók

A felhasználói felület vagy a webes felhasználói felület vezérléséhez USB egér, billentyűzet vagy joystick csatlakoztatható egy USB downstream porton keresztül.

A nem kívánt hozzáférés, illetve adatátvitel megakadályozása érdekében azonban az USB-adathordozók nem támogatottak.

Biztonsági rendszerekbe történő integrálhatóság

Nagyfokú kompatibilitás

Átfogó partneri kapcsolatok a videokezelő rendszerek gyártóival

Integration-security-systems_VMS.jpg

Alert-to-Action

Integrált riasztások a hálózaton keresztül

Az IP-dekóder megoldások webes API-n keresztül támogatják a helyi biztonsági rendszerekkel való egyedi integrációt, hogy a hálózaton keresztül reagálhassanak a riasztásokra.

Amikor egy esemény bekövetkezik, és riasztás érkezik az IP-kamerákról, a beléptető rendszerről, a veszélyérzékelésről, a VMS-ről vagy más rendszerekről, az EIZO IP dekóder megoldások előre meghatározott művelettel reagálhatnak, például elrendezés beállításával, üzenet megjelenítésével, hang aktiválásával, kamera beállításával, maszkolással, bekapcsolási állapottal és így tovább. A műveletek meghatározott időpontra is ütemezhetők, például a kamera elrendezésének automatikus módosítása minden vasárnap 16:00-kor.

A munkafolyamatok összekapcsolása és integrálása biztosítja, hogy a legfontosabb információk a megfelelő időben jelenjenek meg, hogy gyorsan reagálhassunk a helyzetekre.

Tudjon meg többet az Alert-to-Action

Biztonságos hálózati kommunikáció

A biztonságos kommunikáció jegyében HTTPS protokollt támogató DuraVision DX0212-IP monitor hitelesített hozzáférést garantál az adott hálózaton belül.

SNMP (Simple Network Management Protocol)

Az SNMP egy kommunikációs protokoll a hálózathoz csatlakoztatott eszközök felügyeletére és vezérlésére. Egy SNMP-menedzserből és egy SNMP-ügynökből áll. Az EIZO IP-dekódoló megoldások SNMP-ügynökként működnek, és az SNMP-kezelőtől küldött kérésre válaszolva visszaadják az eszközre vonatkozó információkat, és állapotváltozást jelentenek, ha egy meghatározott esemény bekövetkezik. A DuraVision DX0212-IP támogatja az SNMP v1 és v2c protokollt.

Maszkolás és beállítható virtuális határok

A DuraVision DX0212-IP statikus (adatvédelmi) maszkok és virtuális határok beállítását is lehetővé teszi a valós idejű megtekintésre szolgáló munkakörnyezetet használó kezelők számára. A maszkolással az érintett környezet az alkalmazandó adatvédelmi előírásoknak megfelelő módon tartható szemmel. A virtuális határok különösen akkor bizonyulhatnak hasznosnak, ha a tényleges határok egyébként csak nehezen láthatók át vagy tarthatók szemmel. Videofolyamonként egyidejűleg legfeljebb 10 objektum használható, ezek mérete, alakja és színe pedig igény szerint beállítható. A forrásként szolgáló adatfolyamot mindez nem érinti. Így a felügyeleti tevékenység megbízható módon, a vonatkozó adatvédelmi előírások szerint végezhető, az eredeti adatok pedig külön tárolhatók.

Integration-security-systems_PrivacyMask.jpg
Maszkolás

Példa bankjegykiadó automatánál alkalmazott adatvédelmi maszkolásra: 1.: elrejtett bankkártya; 2.: elrejtett billentyűzet

Integration-security-systems_VirtualLimitation.jpg
Beállítható virtuális határok

A példában virtuális vonal veszi körül a megfigyelt utcarészt.

Hosszabbítási engedélyek

További funkciókhoz

Hosszabbítási engedélyek

Streaming Gateway

A Streaming Gateway az IP-kameráktól bejövő videót egy második IP-dekóderdobozra vagy egy IP-dekódermonitorra (FDF2712W-IP vagy FDF2312W-IP) továbbítja élő megtekintés céljából. A funkció támogatja az RTP protokollokat is, és továbbítja a streamet a címzett portjára, még akkor is, ha a címzett nem tud RTP streamet kérni.

Stabil átvitel

A Streaming Gateway RTSP vagy SRT protokollt használ a stabil videóátvitel érdekében, még alacsony sávszélességű vagy ingadozó stabilitású hálózatokon is.

Összevonási mód

Egyesítési módban a több IP-kamerából származó videostreamek egyetlen videostreamként egyesülnek. Ez jelentősen csökkenti a hálózati forgalmat a különálló streamekhez képest, miközben a stream minősége megmarad. Az egyesített adatfolyam RTSP vagy SRT formátumban kerül kimenetre a stabil átvitel biztosítása érdekében.

Streaming_Gateway_Merge-Mode.jpg

Az egyesítési mód legfeljebb 32 kamerafolyamot támogat.

Relé üzemmód

A relé üzemmód megkettőzi és elosztja a bejövő videófolyamokat. A streamek így több monitoron is kimenetre és megjelenítésre kerülhetnek anélkül, hogy a kamerát több egyidejű átvitellel terhelnék.

Streaming-Gateway_Relay-Mode_EIZO.png
Streaming Gateway

A Streaming Gateway kezeli a bejövő streameket a kamera tehermentesítése érdekében. A relé üzemmód legfeljebb 48 videófolyamot támogat.

Streaming-Gateway_Relay-Mode_Conventional.png
Hagyományos megoldás

A kamerának többféle megtekintési környezethez kell továbbítania és átalakítania a videót, ami sok feldolgozási műveletet eredményez.

Felvételek lejátszása

Az IP-kamerák által rögzített videósorozatok gyorsan előhívhatók és lejátszhatók. A kamera és a videósorozat egyszerűen kiválasztható a lehúzható menüből (Panasonic/iPro vagy AXIS protokollal rendelkező kamerák támogatása szükséges).

Enterprise-Licence_PlaybackVideo.jpg

Távolról származó valós idejű felvételek megtekintése a webes felhasználói felületen keresztül

A távoli kezelőállomások monitorain látható élő videofolyamok valós időben (1fps) jeleníthetők meg a webes felhasználói felületen keresztül. Mivel a valós idejű megjelenítés a konfiguráláskor megtekinthető, a telepítési hely felkeresése nélkül ellenőrizhető.

Enterprise-Licence_RemoteLiveStream.jpg

Az élő stream nézet a kiválasztott IP-dekóder monitor aktuális képernyőtartalmát mutatja.

Az Icon Arranger funkció lehetővé teszi, hogy az Élő nézet menüt az Ön által kiválasztott előre beállított ikonokkal és nevekkel testre szabja. Ezenkívül legfeljebb hét egyéni elrendezés menthető és adható hozzá az Élő nézet menühöz.Mithilfe der Icon-Arranger-Funktion lässt sich das Menü in der Live-Ansicht mit Preset-Symbolen Ihrer Wahl anpassen. Zusätzlich lassen sich bis zu sieben benutzerdefinierte Layout-Presets speichern und zum Live-Ansichtsmenü hinzufügen.

Enterprise-Licence_MenuCustomization.jpg

A megjelenítési beállítások módosításai a célmonitoron láthatók

Portré és fekvő formátum

Szükség esetén a képernyő kijelzője elforgatható a fekvő formátumról a függőleges formátumra.

Enterprise-Licence_ScreenRotation_Box.jpg

VMS Failover

Az EIZO dekódoló megoldása szükség esetén automatikusan átveszi a képmegjelenítést a kívánt elrendezésben, közvetlenül a kamerafolyamokból. Így tartalékmegoldást kínál, ha - bármilyen esemény miatt - a VMS már nem indít vagy nem szolgáltat streameket a képernyőkimenethez. Ez különösen akkor érdekes, ha a VMS-hez való csatlakozás sérülékeny, például gyenge infrastruktúra esetén. Vagy ha különleges veszélyek fenyegetnek, és a VMS leállítása bűncselekmények vagy terrorista akciók középpontjában áll.

VMS-Failover-without_HU.jpg

VMS failover nélkül: a videostream már nem jelenik meg

VMS-Failover-with_HU.jpg

VMS failover esetén: a videójel továbbra is közvetlenül az IP-kameráról érkezik

Kapcsolat stabilitása, hozzáférés-szabályozás és titkosítás a nagyobb biztonság érdekében

SRT (Biztonságos, megbízható szállítás)
Az SRT egy nyílt forráskódú videóátviteli protokoll, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű, biztonságos, alacsony késleltetésű videó továbbítását a nyilvános interneten keresztül. Ideális a videostreaminghez olyan környezetben, ahol a késleltetés és a következetes kapcsolat kihívást jelent, például hajókon vagy távoli helyeken.

LDAP hozzáférés-szabályozás
Az LDAP protokoll támogatása nagyobb biztonságot és hozzáférés-szabályozást biztosít. A meglévő tartományok és megosztások így alkalmazhatók az IP-dekódoló termékekhez.

AXIS SRTP titkosítás
Az AXIS SRTP (Secure Real-Time Protocol) az AXIS kamerák titkosított videófolyamaihoz áll rendelkezésre.

Egyszerű üzembe helyezés

Karbantartást nem igénylő használat

Hatékony helykihasználást lehetővé tevő szerelőlapok

A VOP-01 szerelőlap használatával a DuraVision DX0212-IP bármilyen, VESA szabvány szerinti monitor* hátlapjához gyorsan és egyszerűen hozzáerősíthető. Keskeny kialakításának és kompakt méreteinek köszönhetően a dekóderdoboz a hatékonyabb helykihasználás érdekében tökéletesen hozzárögzíthető a falra vagy a mennyezetre felszerelt monitorok hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben.

* Bizonyos monitoroknál a VESAMP100 szerelőlap is szükséges a VOP-01 lap csatlakoztatáshoz.

Installation_MinimalFootprint.jpg

Hálózati adapter nélküli tápellátás

PoE+ elosztójának köszönhetően a DuraVision DX0212-IP tápellátásához nem szükségesek kábelek és hálózati adapter, így mindig átlátható és rendezett marad az üzembe helyezésre szolgáló helyiség. A PoE+ használatát nem támogató helyiségekhez egy külön megvásárolható hálózati adapter is elérhető.

Kevés hőt kibocsátó, ventilátor nélküli kivitel

A zajtalan működésű DuraVision DX0212-IP nem használ ventilátort, az alacsony mértékű hőkibocsátás pedig hosszú távú megbízhatóságot kölcsönöz a számára. A hatékony hőelvezetést lehetővé tevő felső szellőzőnyílásoknak köszönhetően huzamosabb idejű használatnál sem melegszik fel a dekóderdoboz.

Installation_FanlessSolution.jpg

Felső szellőzőnyílások a dekóderdoboz hatékony hűtéséért

Konzolok (külön megvásárolható kiegészítők)

Két különböző konzol választható az IP-dekódoló kényelmes elhelyezése érdekében:

A VESAMP szerelőlappal gyorsan és egyszerűen VESA-kompatibilissé alakíthatók a (Quick Release) FlexStand állvánnyal rendelkező EIZO monitorok. A VESA szabvány szerinti szerelvények a monitorhoz mellékelt állvány eltávolítását és a szerelőlap megfelelő elhelyezését követően rögzíthetők.

A DuraVision DX0212-IP készülék a hatékonyabb helykihasználás érdekében VOP-01 típusú eszköz segítségével erősíthető hozzá a VESA szabványnak megfelelő monitor hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben (a Quick Release FlexStand állvánnyal rendelkező monitorokhoz VESAMP100 használatával rögzíthetők hozzá a VESA szabvány szerinti szerelvények).

A DuraVision DX0212-IP-dekóderhez használható opcionális DVAC-01  hálózati tápegységgel tartós áramellátási megoldást kínálunk az olyan rendszerekhez, melyek a PoE+ tápellátást nem támogatják.

Installation_Brackets-IPDecoderBox.jpg

1. VESAMP100, 2. VOP-01, 3. DVAC-01

Tartósság

És megbízhatóság

2 év garancia

Az EIZO 2 év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

2_years_garantie_across_hu.jpg

24/7 használat

A DX0212-IP 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az DX0212-IP készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EIZO DX0212-IP készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 és ISO 50001 szabvány szerinti környezet- és energiagazdálkodási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A DX0212-IP hosszú élettartamra van tervezve - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még hosszú évekig elérhetők maradnak. Mivel a termék kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették, a hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló DX0212-IP előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Műszaki adatok

Általános
Termékszám
DX0212-IP
Burkolatszín
Fekete
Felhasználási terület Videófelügyelet, Iparág
Termékcsalád DuraVision
Felhasználási terület IP dekóder monitorok, Videófelügyelet, Vezérlő helyiségek
IP dekódolás
Videó dekódolás H.265, H.264, MJPEG
Streaming protocols RTP (H.265, H.264, MJPEG, MPEG2-TS), UDP (MPEG2-TS)
Egyidejű adatfolyamok száma 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s
Display performance [H.265/H.264] 1 x 3840x2160 / 30 fps; 4 x 3840x2160 / 20 fps; 9 x 1920x1080 / 25 fps; 16 x 1920x1080 / 20 fps; 32 x 1280x720 / 15 fps [MJEPEG] 640x480 / 30fps
Max. Rozlišení Výstup signálu 3840 x 2160 / 60 Hz
Alaprajzok képrögzítés, custom, folyosó formátum, 3x3, 4x4, 4x8, forgatás, 1x1, 2x2
Támogatott protokollok Axis VAPIX, Panasonic/i-PRO, RTSP, ONVIF Profile S
VMS-támogatás Qognify, Milestone Systems, Siemens, Genetec (max. 16 streams), Accellence Technologies, Mobotix
Vezetői támogatás SNMP v1, v2c
IP besorolás/védettség
Jellemzők és működés
Web API a konfiguráláshoz és működtetéshez
PTZ vezérlés előre beállított támogatással
Kommunikációs protokollok DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, NTP, RTP, RTSP, SNMP
Adatvédelmi maszkolás és virtuális határ
Alert-to-Action
Parancsok küldése hálózati eszközöknek
Választható funkciók (licencelés szükséges) Playback recorded video, LDAPS Protocol, livestream nézet, SRT Protocol (H.265, H.264), LDAP protokoll, SRTP Protocol (H.265, H.264), VMS támogatás, VMS failover, IEEE 802.1X Protocol, ikon rendező
24/7 működés
Csatlakozások
LAN/RJ-45
Jelbemenetek RJ-45 (IP-Video)
Jelkimenetek 2x HDMI
USB-csatlakozókkal kapcsolatos termékjellemzők USB 2
USB downstream csatlakozó 1x Typ A
Hálózati csatlakoztatás RJ-45
LAN standards IEEE802.3ab (1000BASE-T)
Control port USB-Protocol
Elektromos adatok
Teljesítményfogyasztás (maximális) [wattban] 25.5 ((via PoE+), 21,5 (via power adapter))
Tápegység PoE+ / Power adapter; 42,5-57 V (48 V typ.)
Méretek és súly
Méretek (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 165x44,2x130
Súly [kg-ban] 0.77
Műszaki rajz (PDF) Műszaki rajz (PDF)
VESA furatok távolsága 100 x 100
Tanúsítás és szabványok
Certification CE, UKCA, CB, RCM, cTÜVus, FCC-A, CAN ICES-3 (A), VCCI-A, RoHS, WEEE, BIS
Szoftver és tartozékok
További szállítási terjedelem 1x rövid jelkábel (HDMI - HDMI), Kézikönyv via download, Rövid útmutató
Garancia
Garanciaidőszak 2 év
Garancia típusa 24/7

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Kézikönyv DX0212-IP

Adatlap - DX0212-IP

PDF | 8 MB

Termék kép DX0212-IP

ZIP | 13 MB

DuraVision IP Decoding Solutions

(Angol)

PDF | 967 KB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Angol)

PDF | 9 MB

Szoftver

Eszközmeghajtók DX0212-IP

Monitor teszt

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

GYIK

Ahhoz, hogy a monitor mindig újnak nézzen ki és megnöveljük az élettartamát, javasolt azt rendszeresen tisztítani. A burkolatot és a képernyő felületet az alább leírtaknak megfelelően tisztítsa:

FONTOS: Soha ne használjon hígítót, benzolt, alkoholt (etanolt, metanolt vagy izopropil-alkoholt), súrolókrémet vagy más erős oldószert, mivel ezek roncsolhatják a burkolatot és az LCD kijelzőt.

Burkolat
A foltokat a burkolatról puha textília segítségével távolítsa el, melyet előtte kímélő tisztítószerrel nedvesítsen be. Semmi esetre se permetezzen fényesítőszert vagy tisztítószert közvetlenül a burkolatra. (A pontos részleteket megtalálja a kézikönyvben.)

LCD képernyő
Szükség esetén a képernyő felületét puha textíliával (pl. pamut vagy szemüvegtisztító kendő) tisztíthatja meg. A makacs foltok rendszerint enyhén megnedvesített ruhával egyszerűen eltávolíthatók.

Az EcoView automatika rövid gombnyomás segítségével bekapcsolható. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. Ezáltal a munkahelyen az állandó kontrasztnak köszönhetően a legoptimálisabb ergonómia biztosítható, ami mellékesen a pénztárcát és a környezetet is kíméli.

Nem, nincs szükség illesztőprogramra. A monitorok felismerése a jelvezetékeken keresztül történik, és hagyományos vagy Plug & Play monitorként telepíthetők.

Konkrét javaslatot nem tudunk adni. A kimeneti jel legyen digitális és támogassa a monitor maximális felbontását.

Digitális jelkódolási rendszer a digitális tartalmak, például videó, zene stb. másolásának megakadályozása céljából. A digitális tartalmak engedély nélküli megosztása ellen véd azáltal, hogy a tartalmakat a küldő oldalon kódolva, DVI kimeneten keresztül továbbítja, és a fogadó oldalon ismét dekódolja azokat. A digitális tartalmakat nem lehet újra előállítani, ha a küldő- és fogadó készülék egyike sem támogatja a HDCP funkciót.

Méri a környezeti megvilágítás mértékét, és teljesen automatikusan úgy állítja be a képernyő fényerejét, hogy az állandó kontrasztot biztosítson. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. A fényerősség manuálisan is beállítható.

A képernyők képelemek millióit tartalmazzák, melyek felülete egyenként kevesebb mint egy század mm2. Természetesen előfordulnak hibás elemek, melyek állandóan vagy egyáltalán nem világítanak. Láthatóságuk alapvetően a környezetüktől függ. A világító elemek pl. világos környezet esetén szinte teljesen láthatatlanok. A pixelhibát tekintve minden LCD képernyő egyedi.
Azért, hogy egyértelmű választ adjunk, milyen gyakoriságú pixelhibát nem tartunk elfogadhatónak, az EIZO képernyőket a nemzetközileg elismert előírásoknak megfelelően ellenőrizzük. Átlagosan minden eszköz jelentősen a tűréshatár alatt van. Az EIZO nem használja azokat az LCD modulokat, amelyek nem teljesítik ezeket a követelményeket.  Modelltől függően az EIZO monitorok nulla pixelhiba garanciával rendelkeznek a teljesen világító alpixelekre vonatkozóan (a kép részelemei ISO 9241-307). Mindez a vásárlás dátumától számított hat hónapig érvényes.

Meghibásodás esetén hogyan javíttathatom az EIZO monitoromat?
A javításokat és a helyszíni csereszolgáltatást a szervizpartnerünk végzi:

Reworks Szerviz Kft.
1139 Budapest
Frangepán u. 46.
www.display.hu

Kérjük hívja a segélyvonalat a +36.1.340.9951-es számon.
A munkatársak hétfőtől péntekig, 9.00 és 17.00 óra között fogadják a hívásokat.

Garancia & Szervizszolgáltatás

A német elektromos és elektronikai törvény 2006. március 24.-i hatályba lépése óta az elektromos eszközöket már nem szabad a szemétbe dobni. Környezetkímélő módon kell azokat ártalmatlanítani és újrahasznosítani. Mindez az EIZO régi eszközeire is vonatkozik.

Otthoni végfelhasználóként a régi monitorát egyszerűen adja le a kommunális gyűjtőhelyen. Ez Önnek nem jár költséggel. A legközelebbi gyűjtőhelyről érdeklődjön az önkormányzatnál.

Amennyiben Ön üzleti partnerünk, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk.

10 a 25 GYIK-ekből jelenik meg

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei