Számos interfész PC és videó számára
Számos bemenet számítógépek és videofelvevők csatlakoztatásához

A készülék HDMI-bemenete a számítógépek csatlakoztatásán kívül a különböző digitális források, mint például a HDD-felvevőeszközök jeleinek vételére is alkalmas. A kompozit (BNC) bemenet analóg videofelügyeleti eszközök és térfigyelő videokamerák csatlakoztatására szolgál. A monitor az NTSC, PAL és SECAM jelformátumokat egyaránt támogatja.


Szabályozható felbontás

A monitor a HDMI-bemeneten keresztül fogadott Full HD (1920 x 1080) felbontású jelek saját natív, 1280 x 1024 felbontású megjelenítésére is alkalmas.

A natívtól eltérő felbontást arányosan skálázva vagy a teljes képernyő méretére nagyítva képes megjeleníteni. Ez különösen az alkalmazások, vagy az 1280 x 1024 képpont felbontás kezelésére nem alkalmas digitális, illetve analóg jelek használatakor hasznos.


Választható Túlpásztázás és Normál nézet

A monitor a Túlpásztázást és a Normál nézet szerinti megtekintést egyaránt lehetővé teszi. A 100%-os képtartalmat megjelenítő Normál nézet ideális megoldás a szokásos videojelek megtekintéséhez. A Túlpásztázás funkció a képtartalomnak hozzávetőleg a 95%-át jeleníti meg, és eltávolítja a lényegtelen TV-jelekkel kapcsolatos adatokat a kép széleiről. 


Tiszta színek az Up View funkciónak köszönhetően

Az EIZO Up View funkció biztosítja, hogy a színek ne legyenek elmosódottak, amikor felpillantunk a képernyőre. Ez nagyon hasznos lehet például akkor, ha a monitort a falra vagy a mennyezetre erősítettük.

Up View funkció nélkül
UpView funkció nélkül
Up View funkcióval
Up View funkcióval

Tökéletes láthatóság, bármilyen fényviszonynál

A 325 cd/m2 maximális fényerőnek köszönhetően a képernyő bármilyen megvilágításnál tökéletes láthatóságot biztosít, még a legerősebb nappali fény esetén is.


Kevesebb képzaj és villódzás

A monitor az Y/C jeltípusnak köszönhetően villódzás- és torzításmentes képi megjelenítést tesz lehetővé. A Y/C jeltípusnál a luminancia (Y) és a szín (C) jelek elkülönítve kerülnek továbbításra, így elkerülhetők az áthallásból eredő hibák. Mindemellett a monitor 16,77 millió színt képes megjeleníteni kristálytisztán és élénken. 


Villódzásmentes képi megjelenítés

A megfelelő fényerő-szabályozás érdekében, és a képernyő villódzásának kiküszöböléséért LED-es háttérvilágítással láttuk el a monitort. Így kevésbé fárad el a felhasználó szeme, ha hosszabb időn keresztül a képernyő előtt dolgozik.


Beépített hangszóró számítógéphez és videoeszközökhöz

A hang lejátszásáról két 0,5 W-os, beépített sztereó hangszóró gondoskodik. A hangszórók mind a számítógép, mind a videoeszköz hangját képesek megszólaltatni.


Garantált 24 órás üzemeltethetőség

Ezt a kimagaslóan megbízható monitort kifejezetten 24 órás üzemeltetésre terveztük. Ennek alátámasztásaként az EIZO 2 év év garanciát biztosít a készülékre. 

Referenciák

Monitorok használatban - Ki miért választ EIZO kijelzőt
Tovább

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket a GYIK pont alatt találja
Tovább a GYIK-hez