EIZO Technologies GmbH

Az EIZO Technologies GmbH több mint 40 éves tapasztalattal fejleszt monitor- és kijelző megoldásokat az ipar, az orvostudomány, az autóipar és a repülésbiztonság területei számára.

A Münchentől délre található Geretsriedi székhelyű, 90 alkalmazottból álló csapat arra szakosodott, hogy ügyfelei számára testre szabott megoldásokat valósítson meg, a legmagasabb színvonalon. Közvetlenül a helyszínen fejlesztenek, majd a saját SMD gyártósoron állítanak elő teljes megoldásokat és eredeti gyári felszerelés céljára készülő alkatrészeket is. Ugyanebben az épületben történik a végső összeszerelés és a szállítás előtti 100%-os működésellenőrzés is.

Ez a fajta kiszervezési stratégia három alapvető fontosságú előnyt biztosít az ügyfelek számára: saját ötleteik és elképzeléseik megvalósítása, a rendkívül magas folyamat- és minőségi szabványoknak történő megfelelés biztosítása, valamint a termékek hosszú időn keresztül fennálló elérhetősége és műszaki támogatása, amivel az ügyfél részéről minimálisra csökkenthető a tervezési költség. Az EIZO Technologies GmbH elkötelezettségét a DIN EN ISO 9001 minőségirányítási és a DIN EN ISO 14001 környezetirányítási szabványok teljesítését igazoló tanúsítványok elnyerése is jól jelzi.


Cím

Az EIZO Technologies GmbH főépülete

EIZO Technologies GmbH
Benzweg 3
82538 Geretsried

Telefon: +49 8171 / 34 92 0
Fax: +49  8171 / 34 92 16
E-mail: etg.info@eizo.com

Tovább a weboldalra


Tanúsítványok

Hosszú élettartamú és hosszú távon rendelkezésre álló termékek gyártójaként a minőség az egyik legfőbb alapkövetelmény cégünk számára. Termékeink alkalmazási célja és az ezzel kapcsolatos magas szintű követelmények ösztönző erőt jelentenek számunkra a minőség és megbízhatóság folyamatos fenntartása és fejlesztése tekintetében. A minőség azonban a megfelelő termékminőségnél jóval többet jelent a számunkra. Gyártási folyamataink, valamint felszerelésünk és gépparkunk hatékonyságát különböző, belső, illetve külső jellegű ellenőrzési eljárások keretében rendszeresen felülvizsgáljuk. Folyamatosan magas színvonalú szolgáltatások, az ajánlattételtől egészen a kiszállításig, és még azon is túl.

Tovább a weboldalra