Ha szükséges, az RX370 hibrid gamma funkciója automatikusan kiválasztja a képnek megfelelő fényerősségi jellemzőt. Például a monokróm röntgenképek a DICOM® szürkeárnyalatos jellemzőkkel jelennek meg, míg más képek fénysűrűsége gammafüggvényt követ. Ezáltal ideális a PACS-képek pontos reprodukálására a vetítéses radiográfiából, valamint színes képek vagy kombinált színes és szürkeárnyalatos képek esetében.

Az RX370 egyik új munka- és áramlási funkciója az Instant Backlight Booster. Átmenetileg kb. 1100 cd/m2 -re állítja a monitor fényerejét, hogy még jobban felismerje a szürkeárnyalatos különbségeket. A fényerő rövid idő után automatikusan visszaáll az eredeti beállításra, így a képernyő továbbra is használható a tipikus diagnosztikai körülmények között.

Az RX370 kialakítása és technológiája egyszerre kínál ergonomikus kényelmet és páratlan megjelenítési pontosságot a modern radiológiában való használathoz. Az RX370 még a csomagolóanyagok tekintetében is példaértékű. A polisztirol helyett formázott cellulózból készült párnázatot használnak. Ez újrahasznosított kartonból és papírból készült.

A funkciók egy pillantásra:

 1. Kompakt és kényelmes 3 megapixeles színes képernyő radiológiai jelentéskészítéshez
 2. A struktúrák egyértelmű felismerése a nagy kontraszt és az elmosódás csökkentése révén
 3. 543 milliárd árnyalatú paletta a pontos megjelenítéshet akár 10 bites színvisszaadáshoz
 4. Hibrid Gamma PXL funkció a szürkeárnyalatos és színes képek pixelpontos megjelenítéséhez a kívánt fénysűrűségi jelleggörbékkel.
 5. Homogén kijelzőfelület a fénysűrűség-eloszlás automatikus szabályozásának köszönhetően (DUE)
 6. A DIN 6868-157 és a QS-RL szerinti kalibráláshoz, átvételi és állandósági vizsgálathoz előkészítve.
 7. Könnyű minőségbiztosítás és beépített kalibrációs érzékelő
 8. Fényérzékelő a környezeti fény mérésére a diagnosztikai állomáson
 9. Ergonomikus kialakítás friss, letisztult esztétikával, valamint kompakt mérettel és keskeny kávával

Mint minden RadiForce modellre, az EIZO az RX370-re is öt év garanciát kínál, beleértve a csereszolgáltatást is. Ez maximális beruházási biztonságot és alacsony TCO-t (Total Cost of Ownership) jelent.

Minden RX370-et társadalmilag felelős módon gyártanak. A termelés mentes a gyermek- és kényszermunkától. A beszállítóinkat az ellátási lánc mentén gondosan választjuk ki, és ők is elkötelezettek e felelősségvállalás mellett. Ez különösen az úgynevezett konfliktusövezetből származó ásványi anyagokra vonatkozik.

Az RX370-et a vállalat saját gyárában gyártják az ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező környezetirányítási rendszer szerint. Ez magában foglalja a hulladék, a szennyvíz és a kibocsátások, az erőforrás- és energiafogyasztás csökkentésére irányuló intézkedéseket, valamint a környezettudatos magatartás ösztönzését a munkavállalók körében.

Az EIZO már több mint egy évtizede nyilvánosan beszámol a társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem területén végzett tevékenységéről az  éves CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésben.

Ajánlott tartozékok:

 1. Minőségbiztosítási szoftver: EIZO RadiCS és EIZO RadiNET pro
 2. Komfortvilágítás: RadiLight
 3. Ajánlott grafikus kártya: EIZO MED-XN72
Termék kép:
RadiForce RX370

RadiForce RX370

Új 3 megapixeles színes monitor radiológiai jelentéskészítéshez - ideális monokróm és színes képek pontos megjelenítéséhez.

Fedezze fel a RadiForce RX370-et most