Ajánlott grafikus kártyák RadiForce monitorokhoz

MED-XN63

Nagy igénybevétel esetén is maximális teljesítményt nyújtó MED-XN63 diagnosztikai vezérlő

8 GByte GDDR6 | 4 x Mini DisplayPort | Bus System PCI Express 3.0 x16

Termékkép MED-XN63

A RadiForce monitorokhoz ajánlott grafikus kártyák

A nagy felbontású RadiForce monitorok kivételes képességeinek megfelelő kihasználásához az EIZO által jóváhagyott MED-XN grafikus kártyát ajánljuk. Ezek az NVIDIA Quadro grafikus kártyákon alapulnak, és az illesztőprogramok és a BIOS tekintetében az EIZO RadiForce monitormegoldások meghajtásának speciális követelményeihez vannak optimalizálva. Egyetlen grafikus kártyával akár négy képernyőt tartalmazó megoldás is megvalósítható. Az EIZO minden MED-XN grafikus kártyához technikai támogatást és garantált szervizt kínál.

 

A legnagyobb tisztaság és biztonság

Az EIZO RadiForce monitormodell és a MED-XN grafikus kártya EIZO által hitelesített kombinációjának egyértelmű gyártói ajánlása garantálja a helyes működést, a feladatoknak megfelelő teljesítményt és a teljes kompatibilitást.

 

Kiváló képminőség

Megjeleníti a képeket akár 10 bites szürkeárnyalatos mélységben.

 

Natív képmegjelenítés

Kikapcsolható interpoláló illesztőprogram funkciók (pl. dithering) és színkezelési lehetőségek a megbízható diagnózis érdekében.

 

Nagyfokú beruházásbiztonság

A jelentősen hosszabb termékéletciklusok, a magas rendelkezésre állási stratégia és a nagyon stabil árak segítik a hosszú távú projekteket.

 

5 év garancia

Öt év garancia szervizelés esetén.

Műszaki adatok

Maximalizált csúcsteljesítmény.
Ajánlott képernyőosztály: 3, 4 és 6 MP jelentés.

Bus Interface

PCI Express 3.0 x16

Compatible OS

Windows 11, Windows 10

Frame Buffer Memory

8 GB GDDR6

Memory bandwidth

up to 160 GB/s

Memory interface

128 bit

Display Colors / Grayscale Tones

10-bit, 8-bit

Output Terminals

4 x Mini DisplayPort

Accessories

3 x mDP-DP-Adapter, EIZO Driver Disk (DVD)

Daisy Chain Support

Yes

Maximum Power Consumption

50 W

Chassis

Low Profile

Recommended power supply

Min. 350 W

Dimensions (W x H)

156.0 x 68.9 mm

Warranty

5 years warranty

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Adatlap - MED-XN-Line Graphic Boards

(Angol)

PDF | 2 MB

Szoftver

Eszközmeghajtók - MED-XN63

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei