8 megapixeles monitor USB-C dokkolóval

MX317W RadiForce

USB-C dokkoló monitor szürke- és színes képekhez a (tele)radiológiában.

  • 77,5 cm (30,5")
  • 8 Megapixeles (színes)
  • 17:9 Formátum
Termékkép MX317W RadiForce

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A legjobb kapcsolódás

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat

Videólejátszás, gyors adatátvitel, beleértve a hálózati jelet, valamint a csatlakoztatott eszközök áramellátását, mindez és még sok más is megvalósítható egyetlen USB-C kábellel. A MX317W központi dokkolóállomássá válik, amelyhez gyorsan és kényelmesen csatlakoztathatja notebookját. Különösen praktikus, ha notebookot használ a teleradiológiai vagy telepatológiai otthoni irodában.

A 94 W-os tápegység USB-C jelkábelen keresztül megbízhatóan tölti a kis számítógépeket vagy notebookokat. Ezáltal több hely szabadul fel az asztalon, mivel egy további számítógépes tápegység feleslegessé válik.

Connectivity_USB-C_RadiForce_HU.jpg

Láncba kapcsolás

Hatékony többképernyős felhasználás

A monitor C típusú USB-csatlakozójának köszönhetően több monitor láncba kapcsolásához mindössze egyetlen kábelt kell hozzácsatlakoztatni a számítógéphez (Daisy Chain felhasználási mód). Így akár a két képernyőből álló rendszerek is kényelmesen, zavaró kábelrengeteg nélkül létrehozhatók. A különböző alkalmazások egyidejű futtatása és használata kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

Egyébként a DisplayPort csatlakozóval rendelkező számítógépek és monitorok is csatlakoztathatók az USB-C-hez. Az opcionális tartozékaink közül a CP200 a megfelelő kábel ehhez.

A Variable unbekannt USB-C daisy chain kompatibilitása.

Connectivity_DaisyChain_HomeTeleradiology.jpg

A megbízható hálózati kapcsolat érdekében

LAN-csatlakozó

A megbízható vezetékes hálózati kapcsolatot a monitor LAN-csatlakozója garantálja. A notebookok vagy számítógépek és a MX317W USB-kábellel történő egymáshoz csatlakoztatását követően a monitoron keresztül válik hozzáférhetővé a hálózati jel. Ez különösen az olyan, újabb notebookoknál előnyös, amelyek már nem rendelkeznek LAN-csatlakozóval. Ez lehetővé teszi a többek között a videokonferenciákhoz is elengedhetetlenül fontos stabil adatátvitelt. Hálózati eszközként a monitor saját MAC-címmel rendelkezik. Ez az átláthatóság biztosítja a hitelesített számítógépek hálózati hozzáférését a monitoron keresztül.

Connectivity_LAN.jpg

Egy monitor, sokféle csatlakozó

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne: a legtöbb végeszközt, például számítógépet, laptopot, egeret vagy billentyűzetet közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatja. Mivel a MX317W különböző jelcsatlakozókkal és csatlakozókkal rendelkezik. Ez megkönnyíti a mindennapi munkát, és rendben tartja az íróasztalát.

Képminőség

Pontosság, fényerő, kontraszt és élesség

Kimagasló képminőség a legfinomabb részletekért

A 8 Megapixeles (színes) megapixeles felbontásnak, a 1800:1 kontrasztaránynak és az akár 550 cd/m2 értékű stabil fényerőnek köszönhetően a monitor rendkívüli képminőséggel rendelkezik. Még a legfinomabb részletek is differenciáltan jelennek meg, függetlenül attól melyik látószögből nézi a monitort. Ez nagyon előnyös lehet akkor, ha több orvos is figyeli a képernyőt.

ImageQuality_ExcellentImageQuality_MX317W.jpg

Monokróm és színes képek megtekintése egyetlen monitorral

A Hybrid Gamma PXL funkció automatikus módon, képpontokra lebontva különbözteti meg egymástól a monokróm és a színes felvételeket. Az ily módon létrejövő, hibridrendszerű kijelzőn minden egyes képpont optimális színárnyalatban jelenik meg. A hagyományos, kétdimenziós azonosításhoz képest e megoldás pontosabb és megbízhatóbb megjelenítést eredményez.

Az MX317W ugyanolyan megbízhatóan jeleníti meg a kifinomult monokróm képeket, mint a színes képeket minden elképzelhető modalitásból. A gyakorlatban ez jelentős hatékonyságnövekedést jelent, mivel a különböző képalkotó eljárások képei egyetlen monitoron jeleníthetők meg.

ImageQuality_HybridGammaPXL_16to9_format.jpg

Előre beállított üzemmód a digitális patológiához

Az MX317W rendelkezik egy képmegjelenítési móddal a patológiai képekhez. Ez személyre szabott beállításokat kínál a mikroszkopikus sejt- és szövetszerkezetek nagy részletességű megjelenítéséhez a monitoron. Az EIZO monitorok patológiához való használatakor ajánlott a teljes rendszer értékelése, beleértve a szkennert is.

Preset_Mode_for_Digital_Pathology.jpg

Elmosódottság-csökkentő

A nagy fényerőt nyújtó LCD panelek általában elmosódott formában adják vissza az egyébként jóval élesebb módon is megjeleníthető felvételeket. Az EIZO elmosódottság-csökkentő funkcióval gondoskodik ennek kiküszöböléséről. Így a kristálytiszta megjelenítés során a körvonalak legapróbb részletei sem vesznek el.

Egyenletes képminőség a beépített fényerősség-érzékelőnek köszönhetően

A keretbe épített fénysűrűség-érzékelő biztosítja a fehérpont és a színárnyalat karakterisztika pontos kalibrálását. Méri a fényerőt és szürkeárnyalatot, és a DICOM® szabvány alapján önállóan kalibrálja a monitort. Az érzékelő automatikusan működik, anélkül, hogy közben korlátozná a monitor látóterét. Ezáltal karbantartási költséget és időt takaríthat meg, és nyugodtan hagyatkozhat a mindig állandó képminőségre.

ImageQuality_IntegratedSensor_landscape.jpg

Egyenletes megvilágítás és magas színtisztaság

A monitor nagy színtisztasággal és egyenletes megvilágítással ragyog. Erről a Digital Uniformity Equalizer (DUE) gondoskodik, amely pixelről pixelre automatikusan korrigálja az egyenetlenségeket. A radiológiai és egyéb orvosi képek szürke- és színtónusai a teljes képernyőfelületen megfelelően reprodukálódnak. Ez elengedhetetlen a pontos kép reprodukcióhoz.

Állandó fényerő minden pillanatban

A háttérvilágításért felelős érzékelő folyamatosan felügyeli a monitor fényerejét. Az előnye: Már másodpercekkel a bekapcsolás után a meghatározott és kalibrált fényerő aktivizálódik, mely a teljes üzemidő alatt változatlan marad. Az érzékelőt láthatatlanul beépítették a monitorba.

ImageQuality_ConstantBrightness.jpg

A képernyő hátoldala

Egymilliárd színárnyalat a 13 bites LUT-tal

A készülék a színek visszaadását egy 13 bites keresőtábla (LUT) segítségével szabályozza. A DisplayPort és USB-C csatlakozókkal akár 10 bit is elérhető a kijelző számára. Ennek köszönhetően maximálisan 1 milliárd színárnyalat jeleníthető meg. Így a diagnosztikában elvárt karakterisztikák és finomstruktúrák pontosan felismerhetők.

ImageQuality_13bitLUT_with.jpg

13 bites LUT-tal

ImageQuality_13bitLUT_without.jpg

13 bites LUT nélkül

Szoftverek és kezelési kényelem

Kényelmes munkavégzést lehetővé tevő felszereltség

A képminőség következetes fenntartása

Az állandó képminőség fenntartására tervezett, opcionális EIZO RadiCS szoftver lehetővé teszi a monitorok átfogó karbantartását és felügyeletét, mely a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági mérésen át egészen az archiválásig minden területen használható. Dolgozzon egyszerre több monitoron is a RadiNET Pro szoftver használatával. Ezen a rendszeren keresztül központilag vezérelheti minden monitor kalibrálását, és az előzményeket is ellenőrizheti. Így jelentős időt takaríthat meg, és a teljes intézményben egységesen magas képminőséget biztosíthat. A RadiCS LE alapváltozat - átvételi és állandósági vizsgálat nélkül - már a RadiForce monitorok tartozéka.

 

SoftwareUse_RadiCS_RadiNetPro.jpg

A Work-and-Flow-technológia

A modalitások növekvő digitalizálásával a radiológusok egyre több információval szembesülnek a képernyőjükön. Az EIZO egyedülálló work-and-flow technológiája a radiológusok igényeihez tervezett új funkciókkal hatékonyan ellensúlyozza az adatok összetettségét. A RadiForce MX317W monitorral és a hozzá tartozó RadiCS-LE szoftverrel a felhasználók kihasználhatják a változatos Work-and-Flow funkciók előnyeit.

Több információ a Work-and-Flow-funkciókhoz

Point-and-Focus funkció: a kielemezni kívánt képrészlet kijelölése

A Point-and-Focus funkcióval gyorsan és egyszerűen, az egér vagy a billentyűzet használatával jelölheti ki a megtekinteni kívánt képterületet. A fényerő és a szürkeérték megfelelő beállításával a kívánt képrészletek kiemelése érdekében elsötétíthetők a szomszédos területek.

WaF_Point-and-Focus.gif

Hide-and-Seek funkció: gyorsan hozzáférhető információk

A Hide-and-Seek funkció legfőbb előnye, hogy nem szükséges további monitor az orvosi jelentések megjelenítéséhez, valamint a betegnyilvántartások és egyéb információk gyors és hatékony eléréséhez. Ha az egérmutatót a képernyő szélére vagy attól távolabbra mozgatja, egy Kép a képben ablakon keresztül jelenítheti meg és rejtheti el a szükséges információkat.

WaF_Hide-and-seek.gif

Switch-and-Go funkció: két rendszer egyetlen billentyűzeten és egéren keresztüli használata

A két számítógépes rendszert alkalmazó diagnosztikai munkaállomásoknál dolgozók a Switch-and-Go funkciónak köszönhetően mindössze egyetlen billentyűzet és egér használatával válthatnak át a két eszköz között. A két rendszer közötti átváltáshoz mindössze csak át kell húznia az egérmutatót az egyik képernyőről a másikra, és vissza. Ez nem csak a munkavégzés hatékonyságát fokozza, de a munkaállomás is áttekinthetőbbé válik.

WaF_Switch-and-go.gif

Átfogó kényelem

Hatékonyság a képreprodukcióban

Ideális lejátszási módok a különböző modalitásokhoz

A kézi üzemmódváltó funkció különböző üzemmódokat biztosít a különböző modalitásokból származó képek, például CR, CT, endoszkópia és patológiai képek reprodukálásához. A mellékelt RadiCS LE szoftverrel az üzemmódok előre beállíthatók, így a képernyő automatikusan átvált az optimális képmegjelenítési állapotra.

Select_the_Ideal_Mode_for_Modalities.jpg

1. CR üzemmód; 2. CT üzemmód; 3. patológiai üzemmód; 4. endoszkópia üzemmód

Elegáns formaterv

A lekerekített sarkokkal és elegáns ívekkel ellátott ház hátulja kifiomult esztétikát képvisel, és kellemes benyomást kelt a betegek és a felhasználók számára.

Design_Curved-Design.jpg

Ergonomikus állvány

Ergonomikus és stabil: az állítható állvány az ergonómiát tartja szem előtt. A monitort a hátának, nyakának és ülőhelyzetének leginkább megfelelő módon elforgathatja és megdöntheti. A magassága fokozatmentesen állítható, és szinte az asztalra azaz az állvány aljára süllyeszthető. Ez lehetővé teszi, hogy a kép felső sorát ergonomikusan a szemmagasság alatt helyezze el.

foot_height.png
Magasságállítás

100 mm

foot_tilt_FlexScan.png
Dőlésszög

5° előre és 30° hátrafelé

foot_swivel_FlexScan.png
Elfordítás

70°

RadiLight: Szemkímélő komfortlámpa az EIZO-tól

Az EIZO teljesen új, felhasználóbarát komfortlámpája sötét helyiségben dolgozó radiológusok számára. A monitor mögötti lágy háttérvilágítás csökkenti a szem fáradását, mely akkor alakul ki, ha gyakran kell a tekintetet a fényes képernyő és a sötétben lévő tárgyak között váltogatni.

Diagnostics_RadiLight.jpg

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

Környezetbarát anyaghasználat

A MX317W több mint 70 %-ban újrahasznosított műanyagból áll. Ez csökkenti a környezetbe kerülő műanyaghulladék mennyiségét, kíméli az erőforrásokat és elősegíti az anyagok újrafelhasználását a természetes ökoszisztémák megőrzése érdekében.

Sustainability_Eco-Material_RF-BK_.jpg

Környezetbarát csomagolás

Az EIZO az MX317W készülék csomagolásához cellulózból készült párnázatot használ. Az anyag újrahasznosított kartonból és papírból készül, és ártalmatlanításakor sokkal kisebb a környezeti hatása, mint a hagyományos polisztirolnak vagy műanyagnak. Az összes kábelt kartontartó rekeszben tárolják, ahelyett, hogy egyenként műanyag zacskókba csomagolnák.

Sustainabilty_Packaging_RadiForce.jpg

Balra: hagyományos csomagolás / Jobbra: környezetbarát anyagok

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az MX317W készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EIZO MX317W készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 és ISO 50001 szabvány szerinti környezet- és energiagazdálkodási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A MX317W hosszú élettartamra van tervezve - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még hosszú évekig elérhetők maradnak. Mivel a termék kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették, a hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló MX317W előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainabilty_Durable_RadiForce.jpg

Garancia

Legmagasabb befektetési biztonság

5 év garancia

Az EIZO öt év garanciát biztosít helyszíni csereszervizzel. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

5_years_garantie_across_HU.jpg

Válassza cégünk grafikus kártyáit

Pontos diagnózisok

EIZO Grafikus kártya MED-XN63

Az EIZO típusú grafikus kártya optimálisan támogatja a RadiForce MX317W szoftver tulajdonságait, funkcióit és beállításait. Pontos jelentéstételt tesz lehetővé, és egyszerre több monitort is képes vezérelni. Az EIZO technikai támogatást és garanciális szolgáltatást nyújt a grafikus kártyához.

További információk a grafikus kártyákról

MED-XN63.jpg

Műszaki adatok

Általános
Termékszám
MX317W
Burkolatszín
Kétszínű, Fekete-fehér
Felhasználási terület Gyógyászat
Termékcsalád RadiForce
Felhasználási terület Számítógépes tomográfia/MR, Patológia, (az EIZO monitorok patológiához való használatakor ajánlott a teljes rendszer értékelése, beleértve a szkennert is), Roncsolásmentes vizsgálatok
EAN
4995047064800
Képernyő
Képátló [col] 30,5
Képátló [cm] 77,5
Képarány 17:9
Látható felület (szélesség x magasság) [mm-ben] 685,7 x 361,6
Felbontás megapixelben 8 Megapixeles (színes)
Ideális/ajánlott felbontás 4096 x 2160 (4K DCI)
Képpont távolság [v mm] 0,1674 x 0,1674
Paneltechnológia IPS
Max. látószög (vízszintes) 178
Max. látószög (függőleges) 178
Megjeleníthető színek vagy szürkeszintek 1,07 milliárd szín (DisplayPort, 10 bit), 16,7 millió szín (DisplayPort, 8 bit), 16,7 millió szín (HDMI, 8 bit)
Színskála/keresőtábla 543 milliárd színárnyalat / 13 bit
Max. fényerő (jellemző ) [cd/m²] 550
Gyárilag kalibrált fényerő [cd/m²] 270
Max. sötétkamrás kontraszt 1800:1
Válaszidő fekete/fehér/fekete váltás (tipikus) 25
Háttérvilágítás LED
Jellemzők és működés
USB-C docking
KVM switch
Előre beállított szín-/szürkeszint mód 2x manuális memóriahely, Text, sRGB, DICOM, Patho
DICOM színárnyalat karakterisztika
A fényerő és a fénysűrűség jellemzőinek hardveres kalibrálása
Digital Uniformity Equalizer (homogenitás korrekció)
Hybrid Gamma PXL
Elmosódottság-csökkentő funkció
Érzékelők Környezetifény-érzékelő, Integrált fényerősség-érzékelő, Háttérvilágítás-érzékelő
Automatikus jelbemenet felismerés
Képernyőmenü nyelv de, en, fr, es, it, se
Beállítási lehetőségek DICOM színárnyalati görbe, Fényerő, Kontraszt, Színhőmérséklet/Fehérpont, Gamma, Színtelítettség, Felbontás, Jelbemenet kihagyása, OSD nyelv, Bemeneti jel, Billentyűzár, Elmosódottság-csökkentő
Beépített tápegység
Csatlakozások
LAN/RJ-45
Jelbemenetek USB-C (DisplayPort Alt Mode), HDMI, 2x DisplayPort
Jelkimenetek USB-C (láncoláshoz)
Daisy-chain képes
USB-csatlakozókkal kapcsolatos termékjellemzők USB 2
USB upstream csatlakozó 1 x C típusú (DisplayPort Alt Mode, max. 94 W tápellátással), 2 x B típusú
USB downstream csatlakozó 3 x A típusú, 1 x C típusú (DisplayPort Alt Mode, max. 15 W tápellátással)
Hálózati csatlakoztatás RJ-45
LAN standards IEEE802.3ab (1000BASE-T)
Grafikus jel DisplayPort, HDMI (RGB, YUV)
Elektromos adatok
Vízszintes/függőleges frekvenciák USB Type-C: 31 - 134 kHz / 59 - 61 Hz; DisplayPort: 31 - 134 kHz / 59 - 61 Hz; HDMI: 31 - 136 kHz / 59 - 61 Hz
Energiafogyasztás (tipikus) [wattban] 62
Teljesítményfogyasztás (maximális) [wattban] 260 (maximális fényerőnél, valamint az összes jelbemenet és USB csatlakozó üzemelésekor)
Max. Spotřeba energie v pohotovostním režimu [ve wattech] 0.5
Spotřeba energie při vypnutém napájení [ve wattech] 0
Tápegység AC 100-240V, 50/60Hz
Max. USB-C Power Delivery [Watt-ban] 94
Méretek és súly
Méretek (állvánnyal együtt) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 721 x 469,5 - 569,5 x 225,1
Súly (állvánnyal együtt) [kg-ban] 12.4
Méretek (állvány nélkül) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 721 x 401 x 73
Súly (állvány nélkül) [kg-ban] 8.2
Műszaki rajz (PDF) Műszaki rajz (PDF)
Az állvány elforgathatósága [°-ban] 70
Dönthetőség előre/hátrafelé [°-ban] 5 / 30
Magasságbeállítási tartomány [mm-ben] 100
VESA furatok távolsága 100 x 100
Tanúsítás és szabványok
Certification CE (Medical Device), UKCA (Medical Device), ANSI/AAMI ES60601-1, CSA C22.2 Nr. 601-1, EN60601-1, IEC60601-1, CB, RCM, FCC-B, CAN ICES-3 (B), VCCI-B, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
Szoftver és tartozékok
Kapcsolódó szoftverek és egyéb tartozékok letöltése való elérhetősége RadiCS LE
További szállítási terjedelem 2x Jelkábel DisplayPort – DisplayPort, 2x USB kábel (típusú A - típusú B), Jelkábel HDMI - HDMI, USB/jelkábel (USB-C - USB-C), Kézikönyv via download, Tápkábel, Rövid útmutató
Választható tartozékok RadiCS (UX2-Kit), RadiLight, UX2-Sensor, RadiNET Pro
Ajánlott grafikus kártya MED-XN63
Garancia
Garanciaidőszak 5 év

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Kézikönyv - MX317W

Adatlap - MX317W

PDF | 6 MB

Termék kép MX317W

ZIP | 12 MB

RadiForce Prospektus

(Angol)

PDF | 9 MB

Adatlap - MED-XN-Line Graphic Boards

(Angol)

PDF | 2 MB

Szoftver

Eszközmeghajtók - MX317W

Monitor teszt

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

RadiCS

Átfogó jellegű minőségbiztosítást nyújtó szoftver: a kalibrálástól az eszközkezelésen keresztül egészen az ingadozási és állandósági mérésekig.

RadiCS LE

A RadiCS LE minőségbiztosítási szoftver az EIZO RadiForce monitorok kalibrálására és a kalibrációs adatok kezelésére szolgál.

RadiNET Pro

Távoli monitorvezérlési lehetőséggel felszerelt EIZO szoftver nagyméretű intézményekben alkalmazott hálózatalapú minőségbiztosítási célokra.

GYIK

Speciálisan a RadiForce sorozat képmegjelenítő eszközeinek minőségbiztosítására lett kifejlesztve az EIZO RadiCS szoftvere. Ez számos vizsgálati és kiigazítási lehetőséget nyújt, azért hogy minden RadiForce LCD monitoron állandó és következetes legyen a képmegjelenítés, de más gyártók képernyőit is támogatja. A szoftver automatikusan végigvezet a tesztképeken és segíti az előírásoknak megfelelő mérések és megállapítások elvégzését - mindezt idő- és költséghatékonyan. A mérési eredmények pl. automatikusan a dokumentumokba jutnak és archiválódnak, és az optimális RadiNET Pro szoftver segítségével központilag lehet azokat kezelni. Az emlékeztető funkcióval ellátott naptár segítségével elvégezhetőek az ütemtervszerű felülvizsgálatok. A fényesség méréshez, beleértve a fátyolos fényerőt is, arra alkalmas mérőeszköz szükséges. A különböző fényességmérők mérési értékei a RadiCS szoftver segítségével automatikusan leolvashatók.

Szoftvere RadiCS

A Környezet- és Természetvédelemért, valamint a Nukleáris biztonságért felelős Német Szövetségi Minisztérium (BMU) szerint a minőségbiztosítás irányelve a röntgenrendelet (QS-RL) alapján: „Az emberek röntgengépekkel történő vizsgálata és kezelése esetén el kell végezni a minőségbiztosítást” a mérvadó.

DIN V 6868-157. Ez a DIN szabvány a képmegjelenítő rendszerek ingadozási és állandósági mérését szabályozza a radiográfiában, a kívánt képminőség elérése érdekében.

A testtájaktól/módszerektől függően a képmegjelenítő berendezésekkel szemben különböző minimális követelményeket támaszt a DIN 6868-157 szabvány. Az EIZO RadiCS elnevezésű minőségbiztosítási szoftvere ehhez I-VIII-ig terjedő csoportot tartalmaz. A következő táblázat tartalmazza az osztályok besorolását és a minimális követelményeket. 

Hasznos tudnivaló: Minden DIN 6868-157 szabványnak megfelelő diagnosztikai képmegjelenítő rendszerhez ingadozási mérés szükséges.

Igen, ez lehetséges a notebook nyitott és zárt állapotában a monitor tápellátási funkcióján keresztül. Ehhez deaktiválja a notebook USB-C tápellátását üresjárati üzemmódban a monitor Administrator menüjében.

Kompatibilitási mód bekapcsolva = tápellátás aktív üresjáratban
Kompatibilitási mód kikapcsolva = tápellátás csak bekapcsolt állapotban

A notebook bekapcsolt monitorral történő indításához aktiválja a BIOS/UEFI-ben a "Power On with AC attach" funkciót.
A számítógéptől függően a funkció neve némileg eltérő lehet.

Ahhoz, hogy a monitor mindig újnak nézzen ki és megnöveljük az élettartamát, javasolt azt rendszeresen tisztítani. A burkolatot és a képernyő felületet az alább leírtaknak megfelelően tisztítsa:

FONTOS: Soha ne használjon hígítót, benzolt, alkoholt (etanolt, metanolt vagy izopropil-alkoholt), súrolókrémet vagy más erős oldószert, mivel ezek roncsolhatják a burkolatot és az LCD kijelzőt.

Burkolat
A foltokat a burkolatról puha textília segítségével távolítsa el, melyet előtte kímélő tisztítószerrel nedvesítsen be. Semmi esetre se permetezzen fényesítőszert vagy tisztítószert közvetlenül a burkolatra. (A pontos részleteket megtalálja a kézikönyvben.)

LCD képernyő
Szükség esetén a képernyő felületét puha textíliával (pl. pamut vagy szemüvegtisztító kendő) tisztíthatja meg. A makacs foltok rendszerint enyhén megnedvesített ruhával egyszerűen eltávolíthatók.

A különösen pontos képi megjelenítéshez elengedhetetlenül fontos a homogén fénysűrűség-eloszlás és a kiváló színtisztaság. Erre szolgál a DUE, azaz a digitális képkiegyenlítő (Digital Uniformity Equalizer) áramkör. Ez automatikusan kijavítja a képfelületen jelentkező fényerő- és színtelítettség egyenetlenségeket, minden egyes színárnyalatnál, képpontról képpontra.

A legtöbb modell esetén az EIZO RadiForce monitorok garanciája 5 év, beleérte a helyszíni csereszolgáltatást. A diagnosztikai monitorok esetén az EIZO az QS-RL szerinti minimális követelménynél jelentősen magasabb képernyő fényerőt javasol. Az EIZO garantálja ezt a javasolt fényerőt.
A megfelelő termékadatlapok tartalmazzák, hogy melyik RadiForce modellre mennyi garancia vonatkozik.

Az adatok átköltöztetésekor a RadiCS 5 telepítő varázslója és a RadiNET Pro megfelelő funkciója egyaránt frissül.

Fontos követelmény: A telepített RadiCS 4-nek 4.6.1 vagy annál frissebb verziójúnak kell lennie. Ennél korábbi verziójú RadiCS 4 esetén előbb végezze el a szükséges frissítést.

A monitor és a számítógép egy szaknyelven kézfogásnak nevezett eljárás keretében teljes mértékben önállóan kezelik a tápellátást. Ennélfogva a tápellátás túlterhelésbiztos, a kábel csatlakoztatásán kívül pedig semmilyen egyéb műveletet nem igényel a felhasználó részéről. Javaslat: használja a mellékelt C típusú USB-kábelt, mivel az 5 amperes töltőáram használatát is támogatja.

10 a 40 GYIK-ekből jelenik meg

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei