Szoftver orvosi szakemberek számára

RadiNET Pro

Távoli monitorvezérlési lehetőséggel felszerelt EIZO szoftver nagyméretű intézményekben alkalmazott hálózatalapú minőségbiztosítási célokra.

Termékkép RadiNET Pro

Központi adminisztráció és

hatékony minőségirányítás

Az EIZO RadiNET Pro szoftvere lehetővé teszi a kórházi hálózatba kapcsolt összes monitor központi kezelését és ezáltal hatékony minőségirányítását. A kórházakban a nagyszámú monitor minőségellenőrzésének fenntartása összetett és rendkívül időigényes feladat. Az EIZO a kórházi hálózathoz csatlakoztatott ügyfélmonitorok központosított kezelését kínálja, így a minőségbiztosítási folyamatok felügyelete hatékonyabbá válik.

RadiNET_Pro_en.png

Hatékony irányítás átfogó műszerfallal

A Dashboard funkció lehetővé teszi, hogy egy pillantással ellenőrizze a létesítményben lévő összes RadiForce monitor működési állapotát, és kezelje az eszközöket. Az adatok átfogó grafikus formátumban jelennek meg, így a rendszergazdák gyorsan értékelhetik az információkat és hatékonyan kezelhetik a RadiForce monitorokat, ami többek között az új monitorok beszerzésének előre történő tervezésénél is nagy segítséget jelent.

Dashboard

Központosított monitorkezelés

A RadiNET Pro a kórházi hálózathoz csatlakoztatott valamennyi monitor és RadiCS szoftvert futtató gazdagép távolból is elvégezhető, központosított kezelését is lehetővé teszi. Mivel ez egy internetalapú alkalmazás, a rendszergazdák az internetböngészőn keresztül a kórház bármely pontjáról zökkenőmentesen végrehajthatják a szükségessé vált minőségbiztosítási feladatokat.

Időtakarékos távoli kalibrálás

A minőségbiztosítási feladatok, mint például az előlapi érzékelővel (IFS) elvégzendő ellenőrzések és kalibrálások távolból is végrehajthatók. Ezzel jelentős időt és energiát takaríthatnak meg a minőségbiztosítási teendők elvégzéséért felelős felhasználók és rendszergazdák.

Távoli kalibrálás

Virtuális asztali infrastruktúra

A hatékonyságnövelés, a költségcsökkentés és a helytakarékosság érdekében napjainkban egyre gyakoribbá válnak az orvosi területen használatos virtuális asztali rendszerek. A RadiNET Pro alkalmazásával a virtuális asztali infrastruktúrán keresztül kezelhetők a gazdagépek és a rendszerbe kapcsolt monitorok.

Virtuális asztali infrastruktúra

Egységes készletgazdálkodás

A készletgazdálkodási adatok, mint például a RadiForce monitorok és a betegakták megjelenítésére szolgáló FlexScan EV modellek nevei és üzemóraszámai a RadiNET Pro segítségével is megtekinthetők. A különböző információk, így többek között a csatlakoztatott számítógépekkel és a felhasznált grafikus kártyákkal, valamint az egészségügyi intézménnyel és a telepítési hellyel kapcsolatos adatok menthetők is. Az eszközhasználat hatékonyabbá tétele is lehetséges, például a régóta üzemelő monitorok rövidebb ideje használatban levő képernyőkre cserélésével.

A kezelésre vonatkozó szabályoknak a felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével elvégzett mentésével a különböző csoportokhoz és intézményekhez tartozó monitorok működési módjai is optimalizálhatók.

Unified-Asset-Management_neu.jpg

Távolból is elvégezhető csoportszintű beállítások

A monitorkalibrálások, valamint az ingadozási és állandósági mérések ütemezésén kívül a Backlight Saver funkcióval és a monitorok főkapcsolóival összefüggő beállítások az egyes intézmények elhelyezkedésétől függően csoportházirend alapján is elvégezhetők a különböző készülékek tekintetében. Az említett csoportházirendek egy felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével határozhatók meg az egyes intézmények, illetve osztályok számára.

Csoportos házirendek

Biztonságos csoportkezelés

A csoportházirendek hatékony használata szempontjából a házirendekkel kapcsolatos beállításokon kívül az érintett alkalmazás megbízhatósága is különös jelentőséggel bír. Mivel a RadiNET Pro automatikusan elvégzi a beállított csoportházirendek újonnan üzembe helyezett monitorokra történő telepítését, azokat nem szükséges manuális módon külön-külön feltölteni az egyes képernyők használatához. Ennélfogva a monitorkezelés is automatikusan történik, az előzetesen beállított házirend szerint.

Akár 8000 képernyő egyidejű kezelése

Az akár 1000 különböző munkaállomás 8000 képernyőjének egyidejű kezelésére is alkalmas RadiNET Pro szoftver a kórház teljes hálózatának irányítását lehetővé teszi, a diagnosztikai képmegjelenítő eszközöktől egészen a KIS/RIS monitorokig.

Figyelmeztetések

Amennyiben szükségessé válik egy monitor képminőségének felülvizsgálata, automatikus értesítés érkezik a megadott e-mail-címre.

Jelentések összeállítása

Az egyes monitorokra vonatkozó részletes információkról igény esetén összefoglaló jelentések készíthetők. A jelentések az üzembe helyezés dátumát, a kalibrációs mérések eredményeit, valamint az ingadozási és állandósági mérések adatait is magukban foglalják. A szükséges dokumentumok pedig egyszerűen kinyomtathatók. A különböző képernyőkre vonatkozó dokumentumok gyorsan, mindössze egyetlen lépésben összeállíthatók és kinyomtathatók. 

A tökéletes kiegészítő

Az EIZO külön megvásárolható, az egyenletes képminőség garantálása céljából kifejlesztett RadiCS szoftvere a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági méréseken keresztül egészen az archiválásig a monitorok teljes körű karbantartását és vizsgálatát lehetővé teszi. 

Tudjon meg többet a (külön megvásárolható) RadiCS szoftverről

RadiCS_5_website.jpg

Műszaki adatok

RENDSZERGAZDAI SZÁMÍTÓGÉPPEL SZEMBENI KÖVETELMÉNYEK

 

TÁMOGATOTT INTERNETBÖNGÉSZŐ

Microsoft Edge 79 vagy újabb verzió / Google Chrome™

MIN. FELBONTÁS

1024x768

KISZOLGÁLÓVAL SZEMBENI KÖVETELMÉNYEK

 

OPERÁCIÓS RENDSZEREK

Windows Server 2022 Standard, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2012 R2 Standard, Windows 11 Pro / Enterprise, Windows 10 Pro / Enterprise (64-bit)

ADATBÁZISOK

SQL Server 2022 Standard / Express Edition, SQL Server 2019 Standard/Express Edition, SQL Server 2016 Standard / Express Edition SP2

LEMEZTERÜLET

Legalább 150 GB

MEMÓRIA

Legalább 8 GB

Általános információk/működés

 

Max. A kezelendő PC-k száma

1000 PC-k

KEZELHETŐ MONITOROK MAXIMÁLIS SZÁMA

8000 Monitorok

TÁMOGATOTT NYELVEK

Német, angol, francia, japán, kínai