Szoftver

RadiNET Pro

Távoli monitorvezérlési lehetőséggel felszerelt EIZO szoftver nagyméretű intézményekben alkalmazott hálózatalapú minőségbiztosítási célokra.

Termékkép RadiNET Pro

RadiNET Pro

Központi adminisztráció és hatékony minőségirányítás

A hálózatba kapcsolt kórházi monitorok központi kezelését lehetővé tevő EIZO RadiNET Pro szoftverrel hatékonyabbá válik a minőségirányítási teendők ellátása. A kórházakban használt jelentős monitorállományok minőség-ellenőrzése összetett és különösen időigényes eljárás. Az EIZO a kórházi hálózathoz csatlakoztatott monitorok központi kezelésével számottevően felgyorsítja a minőségbiztosítási folyamatok felügyeletét.

RadiNET Pro

Hatékony irányítás átfogó műszerfallal

A Dashboard funkció lehetővé teszi, hogy egy pillantással ellenőrizze a létesítményben lévő összes RadiForce monitor működési állapotát, és kezelje az eszközöket. Az adatok átfogó grafikus formátumban jelennek meg, így a rendszergazdák gyorsan értékelhetik az információkat és hatékonyan kezelhetik a RadiForce monitorokat.

Dashboard

Központosított monitorkezelés

A RadiNET Pro a kórházi hálózathoz csatlakoztatott valamennyi monitor és RadiCS szoftvert futtató gazdagép távolból is elvégezhető, központosított kezelését is lehetővé teszi. Mivel ez egy internetalapú alkalmazás, a rendszergazdák az internetböngészőn keresztül a kórház bármely pontjáról zökkenőmentesen végrehajthatják a szükségessé vált minőségbiztosítási feladatokat.

Időtakarékos távoli kalibrálás

A minőségbiztosítási feladatok, mint például az előlapi érzékelővel (IFS) elvégzendő ellenőrzések és kalibrálások távolból is végrehajthatók. Ezzel jelentős időt és energiát takaríthatnak meg a minőségbiztosítási teendők elvégzéséért felelős felhasználók és rendszergazdák.

Távoli kalibrálás

Virtuális asztali infrastruktúra

A hatékonyságnövelés, a költségcsökkentés és a helytakarékosság érdekében napjainkban egyre gyakoribbá válnak az orvosi területen használatos virtuális asztali rendszerek. A RadiNET Pro alkalmazásával a virtuális asztali infrastruktúrán keresztül kezelhetők a gazdagépek és a rendszerbe kapcsolt monitorok.

Virtuális asztali infrastruktúra

Egységes készletgazdálkodás

A készletgazdálkodási adatok, mint például a RadiForce monitorok és a betegakták megjelenítésére szolgáló FlexScan EV modellek nevei és üzemóraszámai a RadiNET Pro segítségével is megtekinthetők. A különböző információk, így többek között a csatlakoztatott számítógépekkel és a felhasznált grafikus kártyákkal, valamint az egészségügyi intézménnyel és a telepítési hellyel kapcsolatos adatok menthetők is. Az eszközhasználat hatékonyabbá tétele is lehetséges, például a régóta üzemelő monitorok rövidebb ideje használatban levő képernyőkre cserélésével.

A kezelésre vonatkozó szabályoknak a felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével elvégzett mentésével a különböző csoportokhoz és intézményekhez tartozó monitorok működési módjai is optimalizálhatók.

Egységes eszközkezelés

Távolból is elvégezhető csoportszintű beállítások

A monitorkalibrálások, valamint az ingadozási és állandósági mérések ütemezésén kívül a Backlight Saver funkcióval és a monitorok főkapcsolóival összefüggő beállítások az egyes intézmények elhelyezkedésétől függően csoportházirend alapján is elvégezhetők a különböző készülékek tekintetében. Az említett csoportházirendek egy felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével határozhatók meg az egyes intézmények, illetve osztályok számára.

Csoportos házirendek

Biztonságos csoportkezelés

A csoportházirendek hatékony használata szempontjából a házirendekkel kapcsolatos beállításokon kívül az érintett alkalmazás megbízhatósága is különös jelentőséggel bír. Mivel a RadiNET Pro automatikusan elvégzi a beállított csoportházirendek újonnan üzembe helyezett monitorokra történő telepítését, azokat nem szükséges manuális módon külön-külön feltölteni az egyes képernyők használatához. Ennélfogva a monitorkezelés is automatikusan történik, az előzetesen beállított házirend szerint.

Akár 8000 képernyő egyidejű kezelése

Az akár 1000 különböző munkaállomás 8000 képernyőjének egyidejű kezelésére is alkalmas RadiNET Pro szoftver a kórház teljes hálózatának irányítását lehetővé teszi, a diagnosztikai képmegjelenítő eszközöktől egészen a KIS/RIS monitorokig.

Figyelmeztetések

Amennyiben szükségessé válik egy monitor képminőségének felülvizsgálata, automatikus értesítés érkezik a megadott e-mail-címre.

Jelentések összeállítása

Az egyes monitorokra vonatkozó részletes információkról igény esetén összefoglaló jelentések készíthetők. A jelentések az üzembe helyezés dátumát, a kalibrációs mérések eredményeit, valamint az ingadozási és állandósági mérések adatait is magukban foglalják. A szükséges dokumentumok pedig egyszerűen kinyomtathatók. A különböző képernyőkre vonatkozó dokumentumok gyorsan, mindössze egyetlen lépésben összeállíthatók és kinyomtathatók. 

További termékjellemzők

  • Új monitorok megvásárlásának előzetes tervezése
  • A RadiCS szoftver távoli frissítése
  • CSV fájlok exportálása

A tökéletes kiegészítő

Az EIZO külön megvásárolható, az egyenletes képminőség garantálása céljából kifejlesztett RadiCS szoftvere a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági méréseken keresztül egészen az archiválásig a monitorok teljes körű karbantartását és vizsgálatát lehetővé teszi. 

Tudjon meg többet a (külön megvásárolható) RadiCS szoftverről

Tartozékok RadiNET Pro

Műszaki adatok

A RadiNET Pro műszaki jellemzői

 

Kezelhető monitorok maximális száma

8000

Támogatott nyelvek

Német, angol, francia, japán, kínai

Rendszergazdai számítógéppel szembeni követelmények:

 

Támogatott internetböngésző

Microsoft Windows Internet Explorer 11.0

 

Google Chrome 68.0

 

Microsoft Edge 42.1

Min. felbontás

1024x768

Kiszolgálóval szembeni követelmények:

 

Operációs rendszerek

Windows Server 2016 Standardv

 

Windows Server 2012 R2 Standard

 

Windows 10 (Fall Creators frissítés / Pro 2018. áprilisi frissítés / Enterprise 64 bites változat)

 

Windows 10 SP1 (64 bites)

 

Windows 7 SP1 Professional / Enterprise / Ultimate

 

Windows 7 SP1 (64 bites)

Adatbázisok

SQL Server 2016 Standard SP1 / Express Edition SP1

 

SQL Server 2014 Standard SP1 / Express Edition SP1

Lemezterület

Legalább 150 GB

Memória

Legalább 4 GB