Kiegészítő tartozékok

UX2-Sensor

Kalibrációs érzékelő orvosi monitorokhoz

A RadiCS szoftverrel kombinálva

Termékkép UX2-Sensor

UX2 - Kalibrációs érzékelő orvosi monitorokhoz

Az UX2 kalibrációs érzékelő a RadiCS szoftverrel együtt méri a RadiForce monitorok fénysűrűségi jelleggörbéjét. A hardveres kalibrálás keretében a fényerő és a kontraszt eltérések automatikusan beállítódnak. Így lehetővé teszi az orvosi monitorok pontos kalibrálását a DICOM®-szabványnak megfelelően.

 

Hosszú távú stabilitás és nagy teljesítmény

A hagyományos érzékelőket könnyen befolyásolják a környezeti változások, például a páratartalom, ami a teljesítmény csökkenéséhez vezethet. Az UX2 érzékelő ezért ugyanazon a technológián alapul, mint az EIZO integrált elülső érzékelői. A nedvességgel és az ütésekkel szembeni ellenálló képességének köszönhetően így hosszú távon is lehetővé teszi a pontos mérést és kalibrálást.

UX2_Image_v3.jpg
Egyszerű működés

Az UX2 érzékelő LED-es kijelzővel van felszerelve. Ez azt jelzi, hogy az érzékelő sikeresen csatlakozott-e a monitorhoz. A folyamatos minőségi teljesítmény biztosítása érdekében védősapkával is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az érzékelő használaton kívül szennyeződjön.

Az USB-port segítségével az UX2 érzékelő könnyen csatlakoztatható a monitorhoz.

UX2_Image_LED_v1_grau.gif
LED fény
UX2_Image_Schutzkappe_grau.png
Védősapka
UX2_Image_USB-Anschluss_grau.png
USB-port
Kalibrálás a DICOM® szabvány szerint

Az UX2 érzékelő a RadiCS szoftverrel együtt lehetővé teszi a fehérpont és a tónusértékek jellemzőinek pontos kalibrálását a DICOM®-szabványnak megfelelően. A monitor jellemzőinek öregedés miatti változásai automatikusan korrigálódnak.

UX2_Image_Kalibrierung_grau.jpg

Támogatott monitorok

Az UX2 érzékelő az EIZO RadiForce monitorokhoz használható, kivéve az MX300W, MX240W, MX220W és MX210 modelleket.