27" Full HD IP dekóder monitor

FDF2712W-IP DuraVision

27"-os monitor a videofolyamok számítógép nélküli megjelenítéséhez integrált IP-dekódolással. Sem szoftverre, sem más hardverre nincs szükség.

  • H.265, H.264, MJPEG
  • 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s simultaneous streams
  • Alert-to-Action
Termékkép FDF2712W-IP DuraVision

Számítógép nélküli

Használat nagyobb teljesítménnyel

Integrált megoldás

A DuraVision FDF2712W-IP gyorsan és egyszerűen hozzácsatlakoztatható a kívánt IP kamerához, a szükséges felvételek pedig közvetlenül a csatlakoztatott monitoron is megjeleníthetők. Az egyszerű üzembe helyezés, valamint a hely- és költségtakarékos üzemeltetés érdekében nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardvereszköz a használatához. Az érzékeny jellegű vizuális adatok kezeléséhez szükséges berendezések alacsony számának köszönhetően jelentős mértékben kiküszöbölhetők a hagyományos rendszerekre jellemző hibalehetőségek.

Videodekódolás

A H.265 (HEVC), valamint H.264 és MJPEG kodekek dekódolására is alkalmas DuraVision FDF2712W-IP a valós idejű megjelenítésnek köszönhetően bármilyen helyzet gyors kiértékelését lehetővé teszi. A kiemelkedő képfrissítési frekvenciát (fps – képkocka/másodperc) nyújtó dekódoló technológia használatával pedig a nagy felbontású videók is tökéletes minőségben jeleníthetők meg. A készülékkel akár 16 különböző, Full HD (1920 x 1080) felbontású videofelvétel is egyidejűleg jeleníthető meg a monitoron, állandó, 20 fps képfrissítési frekvenciával.

Többmonitoros konfiguráció

A DuraVision FDF2712W-IP Full HD monitor HDMI-kimenete egy további, legfeljebb Full HD felbontású (1920 x 1080) monitor csatlakoztatását is lehetővé teszi. Az így létrehozható többmonitoros munkakörnyezetben a felhasználó rugalmas módon, két különböző képernyőn jelenítheti meg az ugyanazon hálózati forrásból származó videókat.

Computerless-operation_Multi-Monitor.jpg

IP kamerák felvételeinek valós idejű megjelenítése

A videofelvételek valós idejű megjelenítése érdekében a kívánt IP kamerák közvetlenül csatlakoztathatók hozzá a DuraVision FDF2712W-IP készülékhez, szükségtelenné téve ezzel a decentralizált videofelvételi rendszerek használatát, például a felvételek videokamerára mentését vagy a felhőalapú archiválást. Ez különösen olyan esetekben hasznos, amikor szükségessé válik a videók valós idejű megjelenítése, a felvételek mentése azonban nem megengedett.

Computerless-operation_Live-Streaming.jpg

Akár 48 IP kamera is regisztrálható

Az internetes kezelőfelületen keresztül elérhető, felhasználóbarát Videokamera-regisztrációs listájának köszönhetően a DuraVision FDF2712W-IP dekóderdoboz akár 48 különböző, többek között 4K felbontású IP kamera regisztrálását is lehetővé teszi. A videokamerák automatikus felismerésére is alkalmas készüléken manuálisan is végrehajtható a regisztráció, a különböző beállítások pedig gyorsan és egyszerűen, akár a központi munkaállomáson keresztül is elvégezhetők.

Biztonságos befektetés a több mint 300 különböző kameratípus támogatásának köszönhetően

A DuraVision FDF2712W-IP az ONVIF Profile S, Axis VAPIX és Panasonic protokollok szerint működő videokamerák támogatásával rugalmassá teszi az üzembe helyezést, és széles körű kompatibilitást kínál. Ezenkívül az RTSP-n keresztüli közvetlen kapcsolat is elérhető (Direct URI).

A kamera-kompatibilitással kapcsolatos részleteket is találja.

Computerless-operation_Secure-Investment.jpg

Kényelmes kezelhetőség

Jellemzők a kényelmes munkavégzéshez

Beállítható képernyő-elrendezés

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületen keresztül hétféle alapértelmezett módon állítható be a videofelvételek elrendezése, akár 32 video képek megjelenítését is lehetővé téve ezzel. Két képernyős megoldás esetén az elrendezés egy dekóderdobozon vagy dekódermonitoron keresztül mindkét monitorra kiterjed. Az egyéni igények kielégítése és a rugalmas felhasználás érdekében azonban akár teljes mértékben személyre is szabható az egyes monitorokon megjelenítendő képernyők elrendezése. A videókat megjelenítő ablakok egyesítésével a fontosnak tartott területekre összpontosíthat, megosztásukkal pedig részletesebb módon tekintheti meg a kívánt tartalmat. A videofelvételek az eredeti képarány szerint, vagy a testre szabott felületet teljes mértékben kitöltve is megtekinthetők.

Comfortable-use_Screen-layout-32-screens.jpg

Képrögzítést lehetővé tevő szekvenciális kijelző

A szekvenciális képmegjelenítésnek köszönhetően a felhasználó által kiválasztott videofolyam a többi kép megváltoztatásakor is statikus marad. Így a kívánt kamerafelvétel mindig szem előtt marad, miközben egyéb területek is megfigyelhetők.

Comfortable-use_Sequential-Lock.gif

A videokamerák felhasználóbarát PTZ vezérlése

A PTZ beállítások a videokamera-beállítások használata helyett közvetlenül a videokamera megfelelő képrészén belül végezhetők el. A felhasználóbarát kezelőfelület optimalizálja a kezelést és hatékonyabbá teszi az felügyeleti tevékenységet.

Comfortable-use_PTZ.jpg

Virtuális PTZ funkció

A virtuális PTZ funkció lehetővé teszi a megjelenített kép egy területének digitális nagyítását a közelebbi vizsgálathoz. A nagyítás után a képet a felhasználó virtuálisan felfelé, lefelé, balra vagy jobbra helyezheti valós időben. Ez akkor hasznos, ha olyan kamerák videóját nézi, amelyek nem rendelkeznek PTZ funkcióval.

Comfortable-use_VirtualPTZ.jpg

Parancstovábbítás hálózati eszközökre

Az értesítési ablakon keresztül a felhasználók a valós idejű nézetből manuálisan közvetlenül az IP monitorra vagy az egyéb hálózati eszközökre továbbíthatják a HTTP-parancsokat. Például egy ajtózár működtetését vagy egy riasztás kikapcsolását követően visszatérhetnek a megjelenítés eredeti állapotához.

Comfortable-use_Command-network.jpg

Egyszerűbb használatot lehetővé tevő USB-csatlakozók

A felhasználói felület vagy a webes felhasználói felület vezérléséhez USB egér, billentyűzet vagy joystick csatlakoztatható egy USB downstream porton keresztül.

A nem kívánt hozzáférés, illetve adatátvitel megakadályozása érdekében azonban az USB-adathordozók nem támogatottak.

Biztonsági rendszerekbe történő integrálhatóság

Nagyfokú kompatibilitás

Átfogó partneri kapcsolatok a videokezelő rendszerek gyártóival

Integration-security-systems_VMS.jpg

Alert-to-Action

Integrált riasztások a hálózaton keresztül

Az IP-dekóder megoldások webes API-n keresztül támogatják a helyi biztonsági rendszerekkel való egyedi integrációt, hogy a hálózaton keresztül reagálhassanak a riasztásokra.

Amikor egy esemény bekövetkezik, és riasztás érkezik az IP-kamerákról, a beléptető rendszerről, a veszélyérzékelésről, a VMS-ről vagy más rendszerekről, az EIZO IP dekóder megoldások előre meghatározott művelettel reagálhatnak, például elrendezés beállításával, üzenet megjelenítésével, hang aktiválásával, kamera beállításával, maszkolással, bekapcsolási állapottal és így tovább. A műveletek meghatározott időpontra is ütemezhetők, például a kamera elrendezésének automatikus módosítása minden vasárnap 16:00-kor.

A munkafolyamatok összekapcsolása és integrálása biztosítja, hogy a legfontosabb információk a megfelelő időben jelenjenek meg, hogy gyorsan reagálhassunk a helyzetekre.

Tudjon meg többet az Alert-to-Action

Biztonságos hálózati kommunikáció

A biztonságos kommunikáció jegyében HTTPS protokollt támogató DuraVision FDF2712W-IP monitor hitelesített hozzáférést garantál az adott hálózaton belül.

Maszkolás és beállítható virtuális határok

A DuraVision FDF2712W-IP statikus (adatvédelmi) maszkok és virtuális határok beállítását is lehetővé teszi a valós idejű megtekintésre szolgáló munkakörnyezetet használó kezelők számára. A maszkolással az érintett környezet az alkalmazandó adatvédelmi előírásoknak megfelelő módon tartható szemmel. A virtuális határok különösen akkor bizonyulhatnak hasznosnak, ha a tényleges határok egyébként csak nehezen láthatók át vagy tarthatók szemmel. Videofolyamonként egyidejűleg legfeljebb 10 objektum használható, ezek mérete, alakja és színe pedig igény szerint beállítható. A forrásként szolgáló adatfolyamot mindez nem érinti. Így a felügyeleti tevékenység megbízható módon, a vonatkozó adatvédelmi előírások szerint végezhető, az eredeti adatok pedig külön tárolhatók.

Integration-security-systems_PrivacyMask.jpg
Maszkolás

Példa bankjegykiadó automatánál alkalmazott adatvédelmi maszkolásra: 1.: elrejtett bankkártya; 2.: elrejtett billentyűzet

Integration-security-systems_VirtualLimitation.jpg
Beállítható virtuális határok

A példában virtuális vonal veszi körül a megfigyelt utcarészt.

Hosszabbítási engedélyek

További funkciókhoz

Hosszabbítási engedélyek

Felvételek lejátszása

Az IP-kamerák által rögzített videósorozatok gyorsan előhívhatók és lejátszhatók. A kamera és a videósorozat egyszerűen kiválasztható a lehúzható menüből (Panasonic/iPro vagy AXIS protokollal rendelkező kamerák támogatása szükséges).

Enterprise-Licence_PlaybackVideo.jpg

Távolról származó valós idejű felvételek megtekintése a webes felhasználói felületen keresztül

A távoli kezelőállomások monitorain látható élő videofolyamok valós időben (1fps) jeleníthetők meg a webes felhasználói felületen keresztül. Mivel a valós idejű megjelenítés a konfiguráláskor megtekinthető, a telepítési hely felkeresése nélkül ellenőrizhető.

Enterprise-Licence_RemoteLiveStream.jpg

Az élő stream nézet a kiválasztott IP-dekóder monitor aktuális képernyőtartalmát mutatja.

Az Icon Arranger funkció lehetővé teszi, hogy az Élő nézet menüt az Ön által kiválasztott előre beállított ikonokkal és nevekkel testre szabja. Ezenkívül legfeljebb hét egyéni elrendezés menthető és adható hozzá az Élő nézet menühöz.Mithilfe der Icon-Arranger-Funktion lässt sich das Menü in der Live-Ansicht mit Preset-Symbolen Ihrer Wahl anpassen. Zusätzlich lassen sich bis zu sieben benutzerdefinierte Layout-Presets speichern und zum Live-Ansichtsmenü hinzufügen.

Enterprise-Licence_MenuCustomization.jpg

A megjelenítési beállítások módosításai a célmonitoron láthatók

Portré és fekvő formátum

Szükség esetén a képernyő kijelzője elforgatható a fekvő formátumról a függőleges formátumra.

Enterprise-Licence_ScreenRotation_Monitor.jpg

VMS Failover

Az EIZO dekódoló megoldása szükség esetén automatikusan átveszi a képmegjelenítést a kívánt elrendezésben, közvetlenül a kamerafolyamokból. Így tartalékmegoldást kínál, ha - bármilyen esemény miatt - a VMS már nem indít vagy nem szolgáltat streameket a képernyőkimenethez. Ez különösen akkor érdekes, ha a VMS-hez való csatlakozás sérülékeny, például gyenge infrastruktúra esetén. Vagy ha különleges veszélyek fenyegetnek, és a VMS leállítása bűncselekmények vagy terrorista akciók középpontjában áll.

VMS-Failover-without_HU.jpg

VMS failover nélkül: a videostream már nem jelenik meg

VMS-Failover-with_HU.jpg

VMS failover esetén: a videójel továbbra is közvetlenül az IP-kameráról érkezik

Kapcsolat stabilitása, hozzáférés-szabályozás és titkosítás a nagyobb biztonság érdekében

SRT (Biztonságos, megbízható szállítás)
Az SRT egy nyílt forráskódú videóátviteli protokoll, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű, biztonságos, alacsony késleltetésű videó továbbítását a nyilvános interneten keresztül. Ideális a videostreaminghez olyan környezetben, ahol a késleltetés és a következetes kapcsolat kihívást jelent, például hajókon vagy távoli helyeken.

LDAP hozzáférés-szabályozás
Az LDAP protokoll támogatása nagyobb biztonságot és hozzáférés-szabályozást biztosít. A meglévő tartományok és megosztások így alkalmazhatók az IP-dekódoló termékekhez.

AXIS SRTP titkosítás
Az AXIS SRTP (Secure Real-Time Protocol) az AXIS kamerák titkosított videófolyamaihoz áll rendelkezésre.

Egyszerű üzembe helyezés

Karbantartást nem igénylő használat

Rugalmas és egyszerű telepítés

VESA rögzítőrendszer
A VESA rögzítőrendszerrel falra vagy mennyezetre egyaránt felszerelhető DuraVision FDF2712W-IP telepítése különböző munkakörnyezetekben is gyorsan és egyszerűen végezhető el.

Beépített tápegység
A beépített tápegységnek köszönhetően mindössze egy tápkábel szükséges a készülék tápellátásához. Így mindig rendezett marad az üzembe helyezési terület.

Lopás elleni védelem
A monitor biztonsági zárjával és annak tartóelemével hatékonyan megakadályozható a készülék – például drótkötéllel megkísérelt – eltulajdonítása.

Tartósság

És megbízhatóság

2 év garancia

Az EIZO 2 év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

24/7 használat

A FDF2712W-IP 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az FDF2712W-IP készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EIZO FDF2712W-IP készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 és ISO 50001 szabvány szerinti környezet- és energiagazdálkodási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A FDF2712W-IP hosszú élettartamra van tervezve - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még hosszú évekig elérhetők maradnak. Mivel a termék kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették, a hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló FDF2712W-IP előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Műszaki adatok

Általános
Termékszám
FDF2712W-IP
Burkolatszín
Fekete
Felhasználási terület Videófelügyelet, Iparág
Termékcsalád DuraVision
Felhasználási terület IP dekóder monitorok, Videófelügyelet, Vezérlő helyiségek
Képernyő
Képátló [col] 27
Képátló [cm] 68,6
Képarány 16:9
Látható felület (szélesség x magasság) [mm-ben] 597,6 x 336,2
Ideális/ajánlott felbontás 1920 x 1080 (Full HD)
Képpont távolság [v mm] 0,311 x 0,311
Paneltechnológia VA
Max. látószög (vízszintes) 178
Max. látószög (függőleges) 178
Megjeleníthető színek vagy szürkeszintek 16,7 millió szín (RJ-45, 8 bit)
Max. fényerő (jellemző ) [cd/m²] 350
Max. sötétkamrás kontraszt 3000:1
Válaszidő fekete/fehér/fekete váltás (tipikus) 12
Háttérvilágítás LED
IP dekódolás
Videó dekódolás H.265, H.264, MJPEG
Streaming protocols RTP (H.265, H.264, MJPEG, MPEG2-TS), UDP (MPEG2-TS)
Egyidejű adatfolyamok száma 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s
Display performance [H.265/H.264] 1 x 3840x2160 / 30 fps; 4 x 3840x2160 / 20 fps; 9 x 1920x1080 / 25 fps; 16 x 1920x1080 / 20 fps; 32 x 1280x720 / 15 fps; [MJPEG] 640x480 / 30fps
Max. Rozlišení Výstup signálu 1920 x 1080 / 60 Hz
Alaprajzok képrögzítés, custom, folyosó formátum, 3x3, 4x4, 4x8, forgatás, 1x1, 2x2
Támogatott protokollok Axis VAPIX, Panasonic/i-PRO, RTSP, ONVIF Profile S
VMS-támogatás Qognify, Milestone Systems, Siemens, Genetec (max. 16 streams), Accellence Technologies, Mobotix
Vezetői támogatás SNMP v1, v2c
IP besorolás/védettség
Jellemzők és működés
Web API a konfiguráláshoz és működtetéshez
PTZ vezérlés előre beállított támogatással
Kommunikációs protokollok DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, NTP, RTP, RTSP, SNMP
Adatvédelmi maszkolás és virtuális határ
Alert-to-Action
Parancsok küldése hálózati eszközöknek
Választható funkciók (licencelés szükséges) Playback recorded video, LDAPS Protocol, livestream nézet, SRT Protocol (H.265, H.264), LDAP protokoll, SRTP Protocol (H.265, H.264), VMS támogatás, VMS failover, IEEE 802.1X Protocol, ikon rendező
24/7 működés
Beépített hangszóró
Beépített tápegység
Csatlakozások
LAN/RJ-45
Jelbemenetek RJ-45 (IP-Video)
Jelkimenetek 1x HDMI
USB-csatlakozókkal kapcsolatos termékjellemzők USB 2
USB downstream csatlakozó 2 x A típusú
Hálózati csatlakoztatás RJ-45
LAN standards IEEE802.3ab (1000BASE-T)
Audio-/fejhallgató kimenet 3,5 mm sztereó jack csatlakozó
Elektromos adatok
Teljesítményfogyasztás (maximális) [wattban] 59 (maximális fényerőnél, valamint az összes jelbemenet és USB csatlakozó üzemelésekor)
Spotřeba energie při vypnutém napájení [ve wattech] 0
Tápegység AC 100-240V, 50/60Hz
Méretek és súly
Méretek (állvánnyal együtt) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 640 x (404,5–554,5) x 245
Súly (állvánnyal együtt) [kg-ban] 9.9
Méretek (állvány nélkül) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 640 x 379 x 65
Súly (állvány nélkül) [kg-ban] 7.1
Műszaki rajz (PDF) Műszaki rajz (PDF)
Az állvány elforgathatósága [°-ban] 344
Dönthetőség előre/hátrafelé [°-ban] 5 / 35
Forgathatóság vízszintes/függőleges elrendezés (forgástengely) jobbra
Magasságbeállítási tartomány [mm-ben] 150
VESA furatok távolsága 100 x 100
Tanúsítás és szabványok
Certification CE, UKCA, CB, RCM, cTÜVus, FCC-A, CAN ICES-3 (A), TÜV/S, PSE, VCCI-A, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, BIS
Szoftver és tartozékok
További szállítási terjedelem Kézikönyv via download, Tápkábel, Rövid útmutató
Garancia
Garanciaidőszak 2 év
Garancia típusa 24/7

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Kézikönyv FDF2712W-IP

Adatlap - FDF2712W-IP

PDF | 8 MB

Termék kép FDF2712W-IP

ZIP | 13 MB

EIZO DuraVision and FlexScan solutions for control rooms

(Angol)

PDF | 928 KB

DuraVision IP Decoding Solutions

(Angol)

PDF | 967 KB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Angol)

PDF | 9 MB

Szoftver

Eszközmeghajtók FDF2712W-IP

Monitor teszt

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

GYIK

Ahhoz, hogy a monitor mindig újnak nézzen ki és megnöveljük az élettartamát, javasolt azt rendszeresen tisztítani. A burkolatot és a képernyő felületet az alább leírtaknak megfelelően tisztítsa:

FONTOS: Soha ne használjon hígítót, benzolt, alkoholt (etanolt, metanolt vagy izopropil-alkoholt), súrolókrémet vagy más erős oldószert, mivel ezek roncsolhatják a burkolatot és az LCD kijelzőt.

Burkolat
A foltokat a burkolatról puha textília segítségével távolítsa el, melyet előtte kímélő tisztítószerrel nedvesítsen be. Semmi esetre se permetezzen fényesítőszert vagy tisztítószert közvetlenül a burkolatra. (A pontos részleteket megtalálja a kézikönyvben.)

LCD képernyő
Szükség esetén a képernyő felületét puha textíliával (pl. pamut vagy szemüvegtisztító kendő) tisztíthatja meg. A makacs foltok rendszerint enyhén megnedvesített ruhával egyszerűen eltávolíthatók.

Az EcoView automatika rövid gombnyomás segítségével bekapcsolható. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. Ezáltal a munkahelyen az állandó kontrasztnak köszönhetően a legoptimálisabb ergonómia biztosítható, ami mellékesen a pénztárcát és a környezetet is kíméli.

Nem, nincs szükség illesztőprogramra. A monitorok felismerése a jelvezetékeken keresztül történik, és hagyományos vagy Plug & Play monitorként telepíthetők.

Konkrét javaslatot nem tudunk adni. A kimeneti jel legyen digitális és támogassa a monitor maximális felbontását.

Digitális jelkódolási rendszer a digitális tartalmak, például videó, zene stb. másolásának megakadályozása céljából. A digitális tartalmak engedély nélküli megosztása ellen véd azáltal, hogy a tartalmakat a küldő oldalon kódolva, DVI kimeneten keresztül továbbítja, és a fogadó oldalon ismét dekódolja azokat. A digitális tartalmakat nem lehet újra előállítani, ha a küldő- és fogadó készülék egyike sem támogatja a HDCP funkciót.

Méri a környezeti megvilágítás mértékét, és teljesen automatikusan úgy állítja be a képernyő fényerejét, hogy az állandó kontrasztot biztosítson. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. A fényerősség manuálisan is beállítható.

A képernyők képelemek millióit tartalmazzák, melyek felülete egyenként kevesebb mint egy század mm2. Természetesen előfordulnak hibás elemek, melyek állandóan vagy egyáltalán nem világítanak. Láthatóságuk alapvetően a környezetüktől függ. A világító elemek pl. világos környezet esetén szinte teljesen láthatatlanok. A pixelhibát tekintve minden LCD képernyő egyedi.
Azért, hogy egyértelmű választ adjunk, milyen gyakoriságú pixelhibát nem tartunk elfogadhatónak, az EIZO képernyőket a nemzetközileg elismert előírásoknak megfelelően ellenőrizzük. Átlagosan minden eszköz jelentősen a tűréshatár alatt van. Az EIZO nem használja azokat az LCD modulokat, amelyek nem teljesítik ezeket a követelményeket.  Modelltől függően az EIZO monitorok nulla pixelhiba garanciával rendelkeznek a teljesen világító alpixelekre vonatkozóan (a kép részelemei ISO 9241-307). Mindez a vásárlás dátumától számított hat hónapig érvényes.

Meghibásodás esetén hogyan javíttathatom az EIZO monitoromat?
A javításokat és a helyszíni csereszolgáltatást a szervizpartnerünk végzi:

Reworks Szerviz Kft.
1139 Budapest
Frangepán u. 46.
www.display.hu

Kérjük hívja a segélyvonalat a +36.1.340.9951-es számon.
A munkatársak hétfőtől péntekig, 9.00 és 17.00 óra között fogadják a hívásokat.

Garancia & Szervizszolgáltatás

A német elektromos és elektronikai törvény 2006. március 24.-i hatályba lépése óta az elektromos eszközöket már nem szabad a szemétbe dobni. Környezetkímélő módon kell azokat ártalmatlanítani és újrahasznosítani. Mindez az EIZO régi eszközeire is vonatkozik.

Otthoni végfelhasználóként a régi monitorát egyszerűen adja le a kommunális gyűjtőhelyen. Ez Önnek nem jár költséggel. A legközelebbi gyűjtőhelyről érdeklődjön az önkormányzatnál.

Amennyiben Ön üzleti partnerünk, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk.

10 a 25 GYIK-ekből jelenik meg

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei