FDF4627W-IP DuraVision

IP dekódoló monitor biztonsági és térfigyelő videokamerák számítógép nélküli csatlakoztatásához. Axis (VAPIX) vezérlési protokollok, Panasonic IP videokamerák, valamint az ONVIF szabvány támogatása.

  • H.264, MJPEG
  • Full HD: 1-4 streams, simultaneous streams VGA: 1-16 streams simultaneous streams
  • Alert-to-Action
Termékkép FDF4627W-IP DuraVision

Számítógép nélküli

Használat nagyobb teljesítménnyel

Több térfigyelő kamera csatlakoztatása számítógép nélkül

A monitor kiválóan használható térfigyelő kamerák képeinek hatékony megjelenítésére. LAN-kábelen keresztül akár 16 IP videokamera csatlakoztatható közvetlenül a monitorhoz. Ennélfogva a monitor számítógép nélkül is működtethető, a VESA rögzítőrendszernek köszönhetően pedig a falra és a mennyezetre egyaránt felszerelhető. Ez feleslegessé teszi költséges számítógép telepítését, és leegyszerűsíti a vezetékek elvezetését. Mindössze áramellátás és hálózati kapcsolat szükséges hozzá. (A ábra az FDF2304W-IP monitoron keresztüli megjelenítést szemlélteti)

Computerless-operation_Camera-connection.jpg

Nagy teljesítményű dekódolási technológia

A monitor dekódolási technológiájának köszönhetoen a képek késleltetés nélkül, és az eredeti forrásadatoknak megfelelo módon jelennek meg. Így nem szükséges további dekódoló használata.

Adatvédelem és a videokamera képeinek megtekintése

Bizonyos esetekben szükségessé válhat az élő videó megtekintése, a felvételek mentése azonban nem megengedett. Miként garantálható azonban, hogy nem készülnek felvételek? Mivel az EIZO IP-dekódoló megoldások kizárólag a videók valós idejű megjelenítését teszik lehetővé, a kezelőszemélyzetnek nem áll módjában a videofelvételek elérése, illetve azok exportálása. Példaként említhetők a kórházakban, a büntetés-végrehajtási intézetekben, az üzletek kiszolgáló pultjainál és a recepciós pultoknál történő felhasználási módok, valamint a személyvédelemmel összefüggő alkalmazások.

Mentés közvetlenül a videokamerára és élő videók

Decentralizált videofelvételi rendszerek használatakor – például, ha a felvételeket közvetlenül a videokamerára mentik, vagy ha felhőrendszerű archiválást alkalmaznak – nehézségessé válhat a valós idejű megtekintés. Adott esetben külön szoftvert igényelhet, a felhőalapú megtekintés pedig megnövelheti az internetes adatforgalmat (2). Mivel azonban a videokamerák teljes mértékben elkülönülnek a rögzítés céljára szolgáló rendszertől, az EIZO DuraVision FDF4627W-IP a kamerákkal felvett videók közvetlenül élőben tekinthetők meg (1).

Computerless-operation_Edge-Recording.jpg

Az EIZO IP-dekódoló megoldások közvetlenül valós időben jelenítik meg a videókat. Ennélfogva kisebb sávszélességet igényel a használatuk és egyszerűbbé válik az integrálásuk, amivel Ön költségeket takaríthat meg.

Biztonságos befektetés a több mint 300 különböző kameratípus támogatásának köszönhetően

A DuraVision FDF4627W-IP az ONVIF Profile S, Axis VAPIX és Panasonic protokollok szerint működő videokamerák támogatásával rugalmassá teszi az üzembe helyezést, és széles körű kompatibilitást kínál. Ezenkívül az RTSP-n keresztüli közvetlen kapcsolat is elérhető (Direct URI).

A kamera-kompatibilitással kapcsolatos részleteket is találja.

Computerless-operation_Secure-Investment.jpg

Kényelmes kezelhetőség

Jellemzők a kényelmes munkavégzéshez

Beállítható képernyő-elrendezés

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületen keresztül 6 alapértelmezett módon állítható be a videofelvételek elrendezése, akár 16 video képek megjelenítését is lehetővé téve ezzel. Az egyéni igények kielégítése és a rugalmas felhasználás érdekében azonban akár teljes mértékben személyre is szabható az egyes monitorokon megjelenítendő képernyők elrendezése. A videókat megjelenítő ablakok egyesítésével a fontosnak tartott területekre összpontosíthat, megosztásukkal pedig részletesebb módon tekintheti meg a kívánt tartalmat. A videofelvételek az eredeti képarány szerint, vagy a testre szabott felületet teljes mértékben kitöltve is megtekinthetők.

Biztonsági rendszerekbe történő integrálhatóság

Nagyfokú kompatibilitás

VMS Failover

Az EIZO dekódoló megoldása szükség esetén automatikusan átveszi a képmegjelenítést a kívánt elrendezésben, közvetlenül a kamerafolyamokból. Így tartalékmegoldást kínál, ha - bármilyen esemény miatt - a VMS már nem indít vagy nem szolgáltat streameket a képernyőkimenethez. Ez különösen akkor érdekes, ha a VMS-hez való csatlakozás sérülékeny, például gyenge infrastruktúra esetén. Vagy ha különleges veszélyek fenyegetnek, és a VMS leállítása bűncselekmények vagy terrorista akciók középpontjában áll.

VMS-Failover-without_HU.jpg

VMS failover nélkül: a videostream már nem jelenik meg

VMS-Failover-with_HU.jpg

VMS failover esetén: a videójel továbbra is közvetlenül az IP-kameráról érkezik

Átfogó partneri kapcsolatok a videokezelő rendszerek gyártóival

Integration-security-systems_VMS.jpg

Genetec Biztonsági központ beépülő modul

Az EIZO és a Genetec szoros együttműködésből megszületett beépülő modul a felhasználók biztonsági rendszerekkel szemben támasztott legmagasabb fokú elvárásainak is tökéletesen megfelel.A Genetec™ Biztonsági központ elnevezésű videofal-keretrendszerét telepítő felhasználók gyorsan és egyszerűen, akár távolból is elvégezhetik az EIZO DuraVision IP-dekódoló monitorok beállításait és kezelését. A Biztonsági központ kezelőfelületét használó kezelőszemélyzet tagjainak a beállítások célmonitoron keresztüli alkalmazásához mindössze „húzd és ejtsd” módszerrel be kell húzniuk a kívánt pozícióba a regisztrált videokamerával készített felvételt. A megjelenítendő videofelvételek száma és elrendezése szintén egyszerűen, ugyanezen a képernyőn állítható be. Meghatározott események bekövetkeztekor a DuraVision IP-dekódoló készülékek a Biztonsági központ parancsai alapján hajtják végre a szükséges műveleteket, jogosulatlan belépés esetén például felnagyítják a képernyőt.

Integration-security-systems_GenetecSecurityCenter.jpg

Az IP-dekódolóeszközökkel kapcsolatos kamerapozíció és videó-elrendezés a Genetec Security Center platformon keresztül kezelhető.

Személyre szabható eseményalapú reakciók Alert-to-Action funkcióval

A FDF4627W-IP a Web-API alkalmazásprogramozási felületen keresztül integrálható a biztonsági rendszerekbe. Az API felület biztonsági hálózaton belüli kommunikáció és riasztásokra történő reagálás céljára szolgál. Az IP kameráról, a veszély- vagy belépés felismerésről vagy a videokezelő rendszerről (VMS – Video Management System) az IP-dekódoló készülékre továbbított riasztásokkal számos különböző funkció aktiválható, így többek között az elrendezés beállításához, a szöveg megjelenítéséhez, a kamera beállításához vagy egyéb funkciókhoz szükségesek is. 

Ennek az intelligens reakciónak és megjelenítésnek a megvalósítása biztosítja, hogy a kezelők a helyzetekre való gyors reagáláshoz megfelelő időben rendelkeznek a leglényegesebb információkkal. Az EIZO az Alert-to-Action különböző környezethez való egyedi beállításához szorosan együttműködik a biztonsági rendszerek szolgáltatóival és a végfelhasználókkal.

Alert-to-Action - célzottan és gyorsan a képben

Az Alert-to-Action segít időben megjeleníteni a biztonsági személyzet számára releváns képeket a nagy forgalmú területeken vagy a kritikus infrastruktúrákban. Az erőforrásokra való tekintettel a reagálási képességet racionalizálják, miközben a biztonságot fenntartják például a kórházakban, a tömegközlekedésben vagy sok más helyen.

Integration-security-systems_Alert-to-Action_EventResponse.jpg

Képminőség

Pontosság, fényerő, kontraszt és élesség

A tiszta képért

Visibility Optimizer

A Visibly Optimizer rendszer a Low-Light Correction és Outline Enhancer képjavító technológiák segítségével valós idejű, tiszta és pontos képet állít elő. Ennek előnyei: A képjavítás a monitorban megy végbe, és már egyszerűbb térfigyelő kamerák esetén is használható.

A Low Light Correction és Outline Enhancer funkciók egyidejuleg akár 4 különbözo videokamerához is egyedileg állíthatók be, függetlenül a képelrendezés módjától. Ez különösen akkor hasznos, ha egyidejuleg több videokamerát alkalmaznak az eltéro fényviszonyokkal rendelkezo környezetek meg gyelésére.

A sötétebb területek finomított megjelenítése

Low-Light Correction

A Low-Light Correction automatikusan érzékeli a sötét és életlen képterületeket, és optimalizálja azokat. A sötét területeket világosításával a valódi képmélység érzetét kelti. Így a térfigyelő kamerák megfigyelőképessége gyenge fényviszonyok esetén is fokozható. Ez azt jelenti, hogy a személyek vagy tárgyak nem „olvadnak egybe" az árnyékokkal.

Nagyon hasznos és praktikus megoldás a nappali és éjszakai előbeállítások használata. Távvezérlőn keresztül választhat az előre beállított nappali és éjszakai módok közül. Ezek a mindenkori változó fényviszonyoknak megfelelően vannak beállítva.

Élesebb képek

Outline Enhancer

Az EIZO által fejlesztett Outline Enhancer technológia elemzi a megjelenített tartalmat és automatikusan javítja az életlen területeket. A kép élesebb, és kisebb a torzulás. Az előtérben lévő tárgyak a valódi mélységélesség érdekében erősebb fókuszt kapnak.

Zajelnyomás

A monitor csökkenti a videotömörítés hatására keletkező képponthibákat.

Pontos képi megjelenítés a 10 bites konvertálásnak köszönhetően

A monitor a 8 bites jeleket 10 bitesre konvertálja és az optimális színértékeket a 10 bites keresőtáblából (LUT) választja ki. Az eredmény: Színhű és finom felbontású képélmény. Az optimalizált adatok végül ismét 8 bites kimeneti jellé változnak. Ennek köszönhetően a színárnyalat megjelenítés fokozatmentes marad. Ez különösen a nehezen megkülönböztetheto személyek és objektumok azonosításakor hasznos.

Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés

A FDF4627W-IP monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. A visszaverődő fény szétszórásával minimális szintűre mérséklődik a visszatükröződés, így a FDF4627W-IP hatékonyan megelőzi a tükröződést és a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.

Ergonomics_Anti-glare.png

Overdrive a villámgyors képváltásért

A túlhajtás funkció felgyorsítja a kapcsolási időt, így a szürke-szürke váltások átlagosan mindössze 7 ms (azaz miliszekundum) alatt történnek. Bosszantó utófény nélkül nézhet filmeket és gyors képváltásokat. Az ablakok vagy képek görgetésekor és pozícionálásakor a kijelző egy pillantás alatt olvasható - gyorsabban, mint ahogyan azt érzékelni lehetne. Az energiafogyasztás és az energiahatékonyság mindig szem előtt van.

Egyszerű üzembe helyezés

Karbantartást nem igénylő használat

Karbantartásmentes működés

A Variable unbekannt karbantartásmentes működésre lett tervezve, és védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen. A használata nem igényel víruskereső programot, biztonsági frissítéseket, operációs rendszerrel kapcsolatos karbantartást és különféle engedélyezési eljárásokat. Ez jelentősen lecsökkenti a karbantartási igényt, és kiküszöböli a felesleges leállásokat és költségeket.

Beépített tápegység

A beépített tápegységnek köszönhetően a monitort követlenül a hálózati aljzathoz csatlakoztathatjuk.

Tartósság

És megbízhatóság

2 év garancia

Az EIZO 2 év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív technológia, prémium alapanyagokból előállítva.

2_years_garantie_across_hu.jpg

24/7 használat

A FDF4627W-IP 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Fenntarthatóság

Vállalati felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az FDF4627W-IP készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Sustainability_Production.jpg

Környezet- és klímavédelem

Az EIZO FDF4627W-IP készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 és ISO 50001 szabvány szerinti környezet- és energiagazdálkodási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A FDF4627W-IP hosszú élettartamra van tervezve - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még hosszú évekig elérhetők maradnak. Mivel a termék kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették, a hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló FDF4627W-IP előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Műszaki adatok

Általános
Termékszám
FDF4627W-IP
Burkolatszín
Fekete
Felhasználási terület Videófelügyelet, Iparág
Termékcsalád DuraVision
Felhasználási terület IP dekóder monitorok, Videófelügyelet
Képernyő
Képátló [col] 46
Képátló [cm] 116,8
Képarány 16:9
Látható felület (szélesség x magasság) [mm-ben] 1018 x 573
Ideális/ajánlott felbontás 1920 x 1080 (Full HD)
Képpont távolság [v mm] 0,53 x 0,53
Paneltechnológia VA
Max. látószög (vízszintes) 178
Max. látószög (függőleges) 178
Megjeleníthető színek vagy szürkeszintek 16,7 millió szín (RJ-45, 8 bit), 16,7 millió szín (HDMI, 8 bit)
Max. fényerő (jellemző ) [cd/m²] 700
Max. sötétkamrás kontraszt 4000:1
Reakció idő szürke-szürke váltás (jellemző) [ms] 7
Háttérvilágítás LED
IP dekódolás
Videó dekódolás H.264, MJPEG
Egyidejű adatfolyamok száma Full HD: 1-4 streams, VGA: 1-16 streams
Támogatott protokollok Axis VAPIX, Panasonic/i-PRO, RTSP, ONVIF Profile S
VMS-támogatás Genetec (max. 16 streams), Accellence Technologies, Schille
Jellemzők és működés
PTZ vezérlés előre beállított támogatással
Alert-to-Action
24/7 működés
Képjavítási folyamat Smart Insight/Low-Light Correction, Smart Resolution/Outline Enhancer
Képernyőmenü nyelv de, en, fr, es, it, se
Beállítási lehetőségek Image noise reduction
Távvezérlés
Beépített tápegység
Csatlakozások
Jelbemenetek RJ-45 (IP-Video), HDMI (HDCP 1.4)
Hálózati csatlakoztatás RJ-45
Elektromos adatok
Teljesítményfogyasztás (maximális) [wattban] 110
Max. Spotřeba energie v pohotovostním režimu [ve wattech] 16
Spotřeba energie při vypnutém napájení [ve wattech] 0
Tápegység AC 100-120 V / 200-240 V, 50/60 Hz
Méretek és súly
Méretek (állvány nélkül) (szélesség x magasság x mélység) [mm-ben] 1067 x 622,5 x 80,4
Súly (állvány nélkül) [kg-ban] 19.6
Műszaki rajz (PDF) Műszaki rajz (PDF)
Dönthetőség előre/hátrafelé [°-ban] 0 / 0
VESA furatok távolsága 400 x 200
Tanúsítás és szabványok
Környezeti feltételek 0 - 40 °C / 20-80 % (R.H., non condensing)
Certification CE, CB, UL/cUL, FCC-A, CAN ICES-3 (A), VCCI-A, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
Szoftver és tartozékok
További szállítási terjedelem Távvezérlő, Kézikönyv via download, Tápkábel, Rövid útmutató
Garancia
Garanciaidőszak 2 év

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Kézikönyv - FDF4627W-IP

Adatlap - FDF4627W-IP

PDF | 5 MB

Termék kép FDF4627W-IP

ZIP | 804 KB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Angol)

PDF | 9 MB

DuraVision IP Decoding Solutions

(Angol)

PDF | 967 KB

Szoftver

Eszközmeghajtók - FDF4627W-IP

Monitor teszt

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

GYIK

Ahhoz, hogy a monitor mindig újnak nézzen ki és megnöveljük az élettartamát, javasolt azt rendszeresen tisztítani. A burkolatot és a képernyő felületet az alább leírtaknak megfelelően tisztítsa:

FONTOS: Soha ne használjon hígítót, benzolt, alkoholt (etanolt, metanolt vagy izopropil-alkoholt), súrolókrémet vagy más erős oldószert, mivel ezek roncsolhatják a burkolatot és az LCD kijelzőt.

Burkolat
A foltokat a burkolatról puha textília segítségével távolítsa el, melyet előtte kímélő tisztítószerrel nedvesítsen be. Semmi esetre se permetezzen fényesítőszert vagy tisztítószert közvetlenül a burkolatra. (A pontos részleteket megtalálja a kézikönyvben.)

LCD képernyő
Szükség esetén a képernyő felületét puha textíliával (pl. pamut vagy szemüvegtisztító kendő) tisztíthatja meg. A makacs foltok rendszerint enyhén megnedvesített ruhával egyszerűen eltávolíthatók.

Az EcoView automatika rövid gombnyomás segítségével bekapcsolható. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. Ezáltal a munkahelyen az állandó kontrasztnak köszönhetően a legoptimálisabb ergonómia biztosítható, ami mellékesen a pénztárcát és a környezetet is kíméli.

Nem, nincs szükség illesztőprogramra. A monitorok felismerése a jelvezetékeken keresztül történik, és hagyományos vagy Plug & Play monitorként telepíthetők.

Konkrét javaslatot nem tudunk adni. A kimeneti jel legyen digitális és támogassa a monitor maximális felbontását.

Digitális jelkódolási rendszer a digitális tartalmak, például videó, zene stb. másolásának megakadályozása céljából. A digitális tartalmak engedély nélküli megosztása ellen véd azáltal, hogy a tartalmakat a küldő oldalon kódolva, DVI kimeneten keresztül továbbítja, és a fogadó oldalon ismét dekódolja azokat. A digitális tartalmakat nem lehet újra előállítani, ha a küldő- és fogadó készülék egyike sem támogatja a HDCP funkciót.

Méri a környezeti megvilágítás mértékét, és teljesen automatikusan úgy állítja be a képernyő fényerejét, hogy az állandó kontrasztot biztosítson. Erősebb megvilágításnál megnöveli a képernyő fényerejét, míg gyengébb megvilágításnál csökkenti azt. A fényerősség manuálisan is beállítható.

A képernyők képelemek millióit tartalmazzák, melyek felülete egyenként kevesebb mint egy század mm2. Természetesen előfordulnak hibás elemek, melyek állandóan vagy egyáltalán nem világítanak. Láthatóságuk alapvetően a környezetüktől függ. A világító elemek pl. világos környezet esetén szinte teljesen láthatatlanok. A pixelhibát tekintve minden LCD képernyő egyedi.
Azért, hogy egyértelmű választ adjunk, milyen gyakoriságú pixelhibát nem tartunk elfogadhatónak, az EIZO képernyőket a nemzetközileg elismert előírásoknak megfelelően ellenőrizzük. Átlagosan minden eszköz jelentősen a tűréshatár alatt van. Az EIZO nem használja azokat az LCD modulokat, amelyek nem teljesítik ezeket a követelményeket.  Modelltől függően az EIZO monitorok nulla pixelhiba garanciával rendelkeznek a teljesen világító alpixelekre vonatkozóan (a kép részelemei ISO 9241-307). Mindez a vásárlás dátumától számított hat hónapig érvényes.

Meghibásodás esetén hogyan javíttathatom az EIZO monitoromat?
A javításokat és a helyszíni csereszolgáltatást a szervizpartnerünk végzi:

Reworks Szerviz Kft.
1139 Budapest
Frangepán u. 46.
www.display.hu

Kérjük hívja a segélyvonalat a +36.1.340.9951-es számon.
A munkatársak hétfőtől péntekig, 9.00 és 17.00 óra között fogadják a hívásokat.

Garancia & Szervizszolgáltatás

A német elektromos és elektronikai törvény 2006. március 24.-i hatályba lépése óta az elektromos eszközöket már nem szabad a szemétbe dobni. Környezetkímélő módon kell azokat ártalmatlanítani és újrahasznosítani. Mindez az EIZO régi eszközeire is vonatkozik.

Otthoni végfelhasználóként a régi monitorát egyszerűen adja le a kommunális gyűjtőhelyen. Ez Önnek nem jár költséggel. A legközelebbi gyűjtőhelyről érdeklődjön az önkormányzatnál.

Amennyiben Ön üzleti partnerünk, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk.

10 a 25 GYIK-ekből jelenik meg

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei