RadiForce

Patológiai monitorok

A patológiai monitorokhoz
medical_pathologie_header_2048x1050.jpg

Sejtek és szövetek kristálytiszta megjelenítése

A patológiával kapcsolatos digitalizálásnak köszönhetően a legapróbb sejt- és szöveti struktúrák is pontosan feltérképezhetők. Napjainkban az ilyen jellegű patológiai felvételeket optoelektronikus mikroszkópokon keresztül továbbítják a pontos vizsgálatokat lehetővé tevő képernyőre.

Ideális választás az egyéni patológiai követelmények teljesítéséhez

Az EIZO monitorok kiemelkedő képernyőfelbontásuknak és pontos színvisszaadásuknak köszönhetően tökéletesen kielégítik az ilyen jellegű igényeket. A nagy (térbeli) felbontás, a széles színskála, a mélyfekete szint, a homogén megvilágítás, az egyéni igényeknek megfelelően kalibrálható reprodukciós görbe és az egyenletes képvisszaadási minőség még az apró szöveti struktúrákat is egyértelműen reprodukálja. Ha EIZO monitorokat használnak patológiai diagnosztikához, az egész rendszert, beleértve a szkennert is, értékelni kell. Ahhoz, hogy a legcsekélyebb mértékű vagy éppen kóros jellegű elváltozások is felismerhetővé váljanak, kiváló képminőségű monitorok használata szükséges. 

Mi a fontos a patológiai monitor kiválasztásakor?

Pathologie_Teaser_1080x720.jpg
Pathologie_Teaser_Bildschirmgroesse_1080x720.jpg
Pathologie_Teaser_Arbeitsplatz.jpg
Pathologie_Teaser_Bildhomogenitaet_mit_und_ohne_DUE_1080X720.jpg
Pathologie_Teaser_Kalibrierung_neu.jpg
5_years_garantie_across_HU.jpg

Felbontás

Minél nagyobb a monitor felbontás, annál több részlet látható. A képek kevésbé pixelesek, élesebbek, és több tartalom jelenik meg egyszerre.

Képernyő mérete

A digitális patológiához 27 és 32 hüvelyk közötti, szélesvásznú monitorok javasoltak, hogy kitöltsék a felhasználó természetes látómezejét.

Munkahely

Ahhoz, hogy a lehető legjobb adatokat kapjuk az egyes képekből, a monitor kiválasztásakor figyelembe kell venni a képernyő méretét, felbontását, illetve  a monitor és a felhasználó közötti távolságot a munkaállomásnál.

Képhomogenitás

Inhomogeneity causes an image to appear differently depending on its position on the screen. This could result in the user having to move the image on the monitor in order to obtain all the information from it. With the DUE (Digital Uniformity Equalizer) function, medical monitors in the RadiForce series can compensate for differences in brightness and colour. As an example, the picture on the left shows a monitor with DUE and on the right a monitor without DUE. Példaként a bal oldali képen egy DUE-val ellátott monitor látható, a jobb oldalon pedig egy DUE nélküli monitor.

Kalibráció

A rendszeres minőségbiztosítás biztosítja, hogy a patológiai diagnózisok következetesek és megbízhatóak legyenek, így a szolgáltatott információkba vetett bizalom megmarad, és csökken a téves diagnózisok kockázata.

Hosszú élettartam

Az orvosi monitorokat a hagyományos monitorokhoz képest extra hosszú élettartam jellemzi. Ez azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül intenzíven használhatók.

Egyéb fontos pontok

Kép fényereje

A Német Patológusok Szövetségi Szövetsége a patológiai diagnosztikához legalább 300 cd/m2 névleges képfényerősségű monitorokat ajánl. A tartósan egyenletes fényerő elérése érdekében az EIZO még olyan monitorokat is ajánl, amelyek sokkal nagyobb fényerőt képesek generálni, hogy legyenek tartalékok az öregedésre és a világosabb munkakörnyezetre.

 

Kontraszt

A sötét és világos képterületeken való jó megkülönböztethetőség érdekében a patológiai diagnosztikához legalább 1000:1 névleges kontrasztaránnyal (statikus kontrasztarány) rendelkező képernyők ajánlottak. A Pathogen Association azt tanácsolja, hogy közepes fényerő és kontraszt beállításokat használjunk.

 

Szín

A patológusok munkája szempontjából fontos, hogy minden monitor megfeleljen a meghatározott színszabványoknak.

Pathologie_Teaser_Farbe_Bildschirm.png

Színátmenet 13 bites LUT-tal

Minőségbiztosítási szoftver

Az orvosi monitorok minőségbiztosítási szoftvere segít a regionális  és nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő vizsgálatok elvégzésében és a monitornak az adott munkakörnyezethez való igazításában.

Pathologie_Teaser_Qualitaetssicherung.jpg

Tudjon meg többet a patológiai útmutatóban

EIZO patológiai útmutató (Angol)

Az EIZO RadiForce monitorok előnyei a patológiában

  • Nagy képátlójú monitorok
  • Egyéni megjelenítési jellemzők kalibrálás általi rögzítése
  • Kiváló színdifferenciálás
  • Nagy felbontású Look Up Table: a pontos színmegjelenítésért
  • Nagy színmélységű fekete árnyalatok
  • Kimagasló megjelenítési minőség a fényerő-stabilitás érzékelőnek köszönhetően
  • Hosszú élettartam

Ha EIZO monitorokat használnak patológiai diagnosztikához, az egész rendszert, beleértve a szkennert is, értékelni kell.

Sikeresen végrehajtott diagnózisok

[Translate to Hungarian:] [Translate to English:] Referenzzentrum Mammografie Nord

Északi mammográfiai referenciaközpont

A korábbi, 5 megapixeles monitorokat tartalmazó kétképernyős megoldáshoz képest a RadiForce RX1270 egyképernyős megoldás kevesebb helyet foglal, és 12 megapixelével nagyobb felbontást kínál a még hatékonyabb jelentéskészítéshez.

Tudjon meg többet
[Translate to Hungarian:] [Translate to English:] MVZ Radiologie Karlsruhe

MVZ Radiológia Karlsruhe

Az MVZ Radiológia Karlsruhe optimálisan felszerelt a diagnosztikához az EIZO RadiForce RX1270 készülékkel

Tudjon meg többet
Mil_Sursee_6.jpg

MIL Sursee

A MIL AG Sursee-ben a RadiForce RX660 monitorokat radiológiai jelentések készítésére, az MS236WT-t pedig röntgensugarak ellenőrző monitoraként használja.

Tudjon meg többet

Még mindig vannak kérdései?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kontakt_teaser.jpg