FLEXSCAN REFERENCIA

Újonnan átadott központját is EIZO monitorokkal szerelte fel a trivago

trivago_stage_1536x800.jpg

A trivago a világ legnagyobb szálláskereső szolgáltatójaként napi több mint 2 és fél milliónyi szállásajánlat összehasonlítását kínálja a világ több mint 190 országából.

A trivago már 2016-ban az EIZO monitorok használata mellett döntött. Miután az EIZO illetékes üzletkötője előzőleg már bemutatta a FlexScan EV2450 és EV2750 modelleket a vállalat munkatársai számára, a trivago további cégen belüli teszteknek vetette alá az említett készülékeket. Mindkét monitor kiemelkedő képminőséget és széles körű funkcionalitást kínál. „Ezenkívül az EIZO és az informatikai forgalmazó részéről tapasztalt, különösen gördülékeny ügyintézés is mindenképpen említést érdemel” – mondja Nils Brauckmann, a trivago informatikai beszerzésekért felelős főmunkatársa.

trivago Campus a düsseldorfi Médiakikötőben

A 2005-ben Düsseldorfban alapított, és azóta is töretlenül fejlődő vállalat gyorsan kinőtte az eredeti székhelyét. A világ több mint 55 országából származó, újonnan felvett munkatárs megfelelő elhelyezése mindenképpen nagyobb épületet igényelt. Ezért úgy döntöttek, hogy egy nagyobb és korszerűbb központot építenek Düsseldorf MedienHafen negyedében. A trivago Campus névre keresztelt épületkomplexumot 2018 közepén adták át. A csepp alakú, hatszintes új főhadiszállás több mint 26 000 négyzetméter hasznos alapterületű, így akár 2100 alkalmazott számára is kényelmes munkakörnyezetet kínál.

trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_3.jpg
trivago_Teaser_Empfang.jpg
trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_1.jpg
trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_2.jpg

A trivago az újonnan kialakított munkahelyeket szintén EIZO monitorokkal szerelte fel. Az EV2450 modellből további 1550, az EV2750 változatból pedig 450 darabot rendelt a Campus számára. „Gyakorlatilag valamennyi munkahelyünket EIZO monitorokkal szereltük fel. A helyhez kötött munkaállomásokon kívül a Flexi Desk elnevezésű, rugalmasan alkalmazható íróasztaloknál dolgozó munkatársaink is ilyen márkájú képernyőket használnak. Az utóbbiak használata különösen rugalmas, mivel szükség esetén gyorsan és egyszerűen áthelyezhetők egy másik helyiségbe” – magyarázza Nils Brauckmann, majd hozzáfűzi: „Minden egyes íróasztalhoz két EV2450 monitor tartozik, igény esetén azonban az EV2750 is elérhető. Ezt a modellt többek között adatellenőrzés céljára használjuk.”

trivago_Teaser_Buero_1.jpg
trivago_Teaser_Buero_2.jpg

A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Mivel cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egyéni igényeire és a kényelmes munkakörnyezetre, a széles körű elégedettséget kiváltó, gyakorlatilag univerzális megoldást nyújtó készülékek rendkívül előnyös választásnak bizonyultak.

Nils Brauckmann

A trivago informatikai beszerzésekért felelős főmunkatársa