CuratOR Referenz

Hatékony és helytakarékos

EIZO megoldás az Imelda Kórház új generációs elektrofiziológiai laborjához

Működési színház EIZO 4K monitorral RadiForce LS580W

A híres bonheideni (Belgium) Imelda kórház egy általános orvosi kórház, körülbelül 600 ággyal, mintegy 1700 alkalmazottal és 160 orvossal. A kórház specialitásai közé tartoznak a szív- és érrendszeri sebészeti és kardiológiai, az ortopédiai és az általános sebészeti osztályok.

2021-ben az Imelda Kórház úgy döntött, hogy egy újgenerációs elektrofiziológiai (EP) laboratóriumot épít, hogy jobban kiszolgálja a betegeit. Egy átfogó tanulmány után a General Electric Healthcare (GEHC) nyerte meg a projektet.

A projekt

2021 végén üzembe helyezték a legmodernebb EP-laboratóriumot, amely a kórház egyik ikonjává vált.

Az EP-labor három elemből áll: egy műtő, egy vezérlőterem és egy szerverszoba. A GEHC-t bízták meg a műtő felszerelésével, míg az EIZO a vezérlő megoldását határozta meg, és felelt a telepítésért. Az EIZO a projekt során a tervezéstől a telepítésig szorosan együttműködött a GEHC-vel.

Az EIZO megoldása

A műtő területén az EIZO RadiForce LS580W 4K monitor került felszerelésre, amelynek 58 hüvelykes szélesvásznú monitorán az elektrofiziológusok minden szükséges információt egy pillantásra láthatnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyabban dolgozzanak, mivel nem kell további műveleteket végezniük az összes betegadat megszerzéséhez.

Irányítóterem EIZO RadiForce RX660-LM monitorokkal

A vezérlőteremből minden vizuális elemet összefűznek és a műtőben lévő nagy monitorra küldenek. A felhasználók három, egyenként 6 megapixeles felbontású és 30 hüvelyk képméretű EIZO RadiForce RX660-LM monitort használnak, amelyek egyesítik az összes olyan video jelforrást, amelyet korábban nyolc vagy több monitoron kellett megjeleníteni. Így kevesebb íróasztalra van szükség, és nincs szükség nagy vezérlőteremre.

A szerverteremben két EIZO Large Monitor Managers LMM0802 lett felszerelve a szerverszekrénybe. Összegyűjtik az összes videóforrást, és továbbítják azokat a vezérlőterembe.

Az EIZO e vizuális megoldása lehetővé teszi az összes rendelkezésre álló videoforrás kombinálását, a vezérlőteremben lévő munkaállomásokról történő elrendezését és vezérlését, valamint a műtőben lévő nagy képernyő megjelenítésének kezelését. Ez nagyon hatékony és zökkenőmentes munkafolyamatot, nagyfokú rugalmasságot és nagyfokú kényelmet tesz lehetővé, mivel a sebészeti csapat a megfelelő időben megkapja a szükséges információkat.

Üzembe helyezés

A telepítés után a kórház személyzetét a GEHC projektmenedzseret tanította be, aki korábban az EIZO-tól kapott képzést A visszajelzések és a tapasztalatok nagyon pozitívak, mivel az új EP-labor nagyobb kényelmet nyújt mind a betegek  mind a személyzet számára.

Működési színház EIZO 4K monitorral RadiForce LS580W