A filmkészítők számára 4K felbontás, a fotósok igényeinek kielégítéséhez pedig tökéletesen éles megjelenítés

Videofelvételeket készítő fotósok, fotózó filmkészítők, szabályos időközönként rögzített sorozatfelvételek (time-lapse), mozgó fotók: mindössze néhány példa annak érzékeltetésére, hogy napjainkra mennyire elmosódtak az egyre újabb formákat öltő vizuális tartalmak besorolásával kapcsolatos határok. Míg a filmalkotók körében a filmfelvételek UHD-4K felbontás szerinti megjelenítése, addig a fotósok számára a kinyomtatandó képek monitoron keresztüli előzetes jellegű és tökéletesen éles minőségben történő megtekinthetősége vált elsődleges szemponttá. Az EIZO ColorEdge CS2740 monitora mindkét követelménynek messzemenőkig megfelel. A monitor 164 ppi képpontsűrűségnek megfelelő 3840 x 2160 képpont felbontása hihetetlenül éles megjelenítést garantál.

A széles színtér, az egyedülállóan pontos megjelenítés és a villámgyors kalibráció tökéletes kombinációja

A képernyő pontosan úgy jeleníti meg a felvételeket, mint ahogy azokat a fényképezőgéppel rögzítették. Ez elengedhetetlenül fontos szempont a grafikai monitoroknál. Az esetleges rendellenességeket, mint például a fényerővel és a színmegjelenítéssel kapcsolatos eltéréseket az egyedi méréseknek és az optimális beállításoknak köszönhetően valamennyi ColorEdge CS2740 készüléknél már a gyárban felismerik és véglegesen kiküszöbölik. Mivel a ColorEdge CS2740 hardveres kalibrálása mindössze 90 másodperc* alatt elvégezhető, a gyári állapotra jellemző tökéletesség a készülék teljes élettartama alatt megőrizhető.

A szükséges színparancsokat a monitor EIZO-fejlesztésű processzora (ASIC) 16 bit színmélység szerint számítja ki. A telített színek ragyogó minőségű és megfelelően differenciált megjelenítése érdekében a CS2740 nagyszerűen lefedi a széles körben elterjedt színtereket (például az AdobeRGB esetében 99%-os lefedettséget nyújt). Ily módon a digitális munkafolyamatok további szakaszai is – mint például a próbanyomat-ellenőrzések – megbízhatóan végrehajthatók rajta.

Teljes körű csatlakoztathatóságot garantáló C típusú USB-csatlakozók

A kreatív szakemberek egyre inkább nemcsak útközben használják mobileszközeiket. Gyakran a nagy teljesítményű notebook az egyedüli rendelkezésre álló számítógép. Ennélfogva egyre nagyobb az igény a mobileszközök gyorsan és egyszerűen elvégezhető otthoni vagy irodai integrációja iránt.

Az EIZO új ColorEdge CS2740 grafikai monitorja az említett igények kielégítése jegyében született meg. A négy kimeneti USB-csatlakozónak és a C típusú bemeneti USB-csatlakozóknak köszönhetően a merevlemezek, az egér és a billentyűzet, valamint további perifériás eszközök, mint például a kártyaolvasók közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatók. A felhasználó mindössze egyetlen C típusú USB-kábellel csatlakoztathatja hozzá a laptopját a CS2740 monitorhoz, hogy mobileszköze teljes egészében beépüljön az adott munkafolyamatba, és hogy akár 60 W-os tápellátását biztosítson az említett készüléke számára. Nincs szükség külön dokkolóállomásra vagy további tápegységre. CS2740 készülékünket ezenkívül HDMI- és Display Port-bemenettel is elláttuk. A ColorEdge CS2740 tökéletesen alkalmas arra, hogy a kreatív szakemberek központi munkaállomásként használják.

Hihetetlenül gyors kalibráció

Az EIZO ColorNavigator 7 kalibrációs szoftver ingyenesen letölthető az EIZO weboldaláról. Az EIZO EX4 kalibrációs érzékelő használatával a ColorEdge CS2740 kalibrálása hozzávetőleg 90 másodperc alatt elvégezhető.

A külön megvásárolható CH2700 árnyékoló ernyő gyorsan és egyszerűen, mágneses módon – ragasztás és csavarozás alkalmazása nélkül – rögzíthető a helyére.

További termékjellemzők:

 1. Széles színskálájú IPS panel 3840 x 2160 képpont (4K-UHD felbontással és LED-es technológiával, valamint 1000:1 kontraszttal és 350 cd/m² fényerővel
 2. C típusú USB, Display Port- és HDMI-bemenet
 3. Négy kimeneti USB-csatlakozó (2 x USB 3.1, 2 x USB 2)
 4. Ingyenesen letölthető EIZO ColorNavigator kalibrációs szoftver
 5. Fogantyú az egyszerű hordozhatóságért
 6. Külön megvásárolható árnyékoló ernyő egyszerűen kezelhető, mágneses rögzítéssel
 7. 5 év helyszíni cseregarancia

Az ajánlott kiskereskedelmi ár 1651 EUR. A CS2740 májustól érhető el a szaküzletekben.

* EIZO EX4 és MacBook Pro készülékekkel végzett mérések alapján

CS2740 CS sorozat
CS2740 ColorEdge

4K-UHD felbontás a filmkészítők, tökéletes élesség a fotósok és egyedülállóan precíz és telített színmegjelenítés valamennyi felhasználó számára A C típusú USB-csatlakozóval is felszerelt CS2740 modellt a CS sorozat különösen sokoldalú tagjaként kifejezetten a nagyfokú színhűséget igénylő digitális munkafolyamatokkal kapcsolatos igények szem előtt tartásával fejlesztették ki.

 • 68,4 cm (26,9 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • IPS (Wide Gamut)
1689,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,4 cm (26,9 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • IPS (Wide Gamut)
Download