Szoftver rendszergazdák számára

ColorNavigator Network

A ColorNavigator Network a ColorEdge monitorok központosított minőségellenőrzését is lehetővé teszi.

Termékkép

Minőségellenőrző szoftver

Adminisztrátorok számára

Egységes színek és központosított minőségbiztosítás

Miután ColorNavigator 7 szoftver telepítését az összes érintett számítógépen végrehajtották, a rendszergazdák a ColorNavigator Network szoftver használatával a stúdió valamennyi ColorEdge monitorának minőségbiztosítását egyetlen helyről, akár automatikus módon végezhetik el.

ColorEdge monitorok központosított minőségellenőrzése hálózaton keresztül

A ColorNavigator Network központosított minőségellenőrzést (QC) és a ColorEdge monitorok kalibrálását biztosítja nyomdák és Postproduction stúdiók mellett olyan szervezetek számára, ahol több tartalomkészítő és szerkesztő dolgozik közös projekteken. A munkaállomásra telepített NetAgent vagy ColorNavigator 7 segítségével a rendszergazdák több ColorEdge-monitort is kezelhetnek egy webböngészőből, lehetővé téve a minőségellenőrzést és kalibrálást távoli helyekről.

A ColorNavigator Network támogatja a ColorNavigator NX-et is.

Több ügyfélmonitor időtakarékos kezelése

A hagyományos minőségellenőrzéssel a monitorokat egyenként kell beállítani, ami rendkívül időigényes folyamat. A ColorNavigator Network segítségével a rendszergazda központilag kezelheti több ColorEdge monitor minőségellenőrzését. Ez csökkenti a karbantartási terheket és biztosítja a monitorok közötti konzisztenciát.

ColorNavigator Network Host szerver

Monitorok távoli kezelése

A ColorNavigator Network lehetővé teszi a különböző helyszínek közötti egyszerű minőségellenőrzést is. Ez lehetővé teszi az egyes projektek vagy munkák beállításainak és szabványainak ellenőrzését, és biztosítja a konzisztenciát, ahogy a kép- és videóadatok a gyártási szakaszokon keresztül haladnak.

ColorNavigator Network Biztonságos felhőszerver

A ColorNavigator Network fő jellemzői

A ColorNavigator Network segítségével a rendszergazdák a webböngészőn keresztül egyedi beállításokat rendelhetnek a csatlakoztatott monitorokhoz. Akár projektenként vagy munkánként is kijelölhetik a feladatokat, hogy a gyártási munkafolyamat során mindig ugyanazokat a szabványokat alkalmazzák.

A támogatott funkciók a modelltől függően változhatnak.

 

Színes üzemmódok beállítása

Beállíthatja a monitor színmódját (standard mód / kiterjesztett mód), célértékeket állíthat be a kiterjesztett módhoz, beállíthatja a fényerőt, a fehér pontot, a gammát és a színteret a standard módhoz, és még sok minden mást. Egyszerűen beállíthatja az összes monitort egyszerre ugyanazokra a paraméterekre, még akkor is, ha máshol dolgozik, vagy más helyszíneken lévő stúdiókkal dolgozik együtt. Ez csökkenti a monitorok minőségellenőrzésének fenntartásához szükséges időt és erőfeszítést.

 

Önkalibrálás beépített érzékelőkkel

Ha beépített kalibrációs érzékelővel rendelkező ColorEdge CG sorozatú monitort kezel, a ColorNavigator Network segítségével távolról is elvégezheti a kalibrálást. Ezenkívül beprogramozhatja a monitort úgy is, hogy egy adott időpontban vagy rendszeres időközönként automatikusan újrakalibrálódjon. Ez biztosítja, hogy a monitorok színpontosak maradjanak, és a felhasználónak nem kell saját maga karbantartania a monitorbeállításokat.

 

Kulcszár kezelése

Zárolja az OSD-t, hogy megakadályozza a monitor beállításainak, például a színmódnak vagy a fényerőnek a véletlenszerű módosítását.

 

Kliens szoftver a távoli színkezeléshez

A NetAgent egy kliensszoftver, amely a háttérben fut, és lehetővé teszi a rendszergazdák számára a színkezelés távoli végrehajtását. Mivel ez a szoftver a háttérben fut, a felhasználók nem vesznek észre semmit, és nem kell aggódniuk a beállítások miatt.

 

Állapotfigyelés és eszközgazdálkodás

Ellenőrizze a csatlakoztatott monitorok állapotát, és a ColorNavigator Network segítségével regisztrálja az eszközinformációkat, beleértve a használat idejét, a színmód beállításait, az utolsó kalibrálás dátumát és időpontját stb. Ezenkívül minden egyes monitorhoz egyedi eszközadatok, például a csatlakoztatott PC és a felhasználónév is regisztrálhatók.

Gondtalan web hosting

A ColorNavigator Network egy biztonságos felhőkiszolgálón található. A felhasználónak tehát nincs szüksége saját szerverre, ami kezdeti beruházással és folyamatos költségekkel jár.

Megjegyzések:

Ez a termék az OpenSSL Project által az OpenSSL Toolkitben való használatra kifejlesztett szoftvert tartalmazza (https://www.openssl.org/).

Ez a termék Eric Young (eay@cryptsoft.com) által írt kriptográfiai szoftvert tartalmaz.

ColorNavigator Network Host szerver

Időt és munkát takarít meg

A ColorNavigator Network évente több száz órát takaríthat meg a rendszeres színkezelés karbantartásával kapcsolatban. A világ egyik legismertebb produkciós stúdiójának egy friss példájával élve, a megoldás alkalmazásával évente 411 órát takarítanak meg (lásd az ábrát).

Éves karbantartási idő

Az eredmények a telepítési környezettől függően változnak.

Támogatás és elérhetőség

A ColorNavigator Network kompatibilis a ColorEdge CG és CS sorozatú monitorokkal.

A CG3146 nem támogatott.

A távkalibrálás nem lehetséges a CX/CS sorozatú monitorok esetében, mivel azok nem rendelkeznek beépített kalibrációs érzékelőkkel. Ha a kalibrációs célt a ColorNavigator Network segítségével állítja be, külső érzékelőt kell csatlakoztatnia a monitorhoz, és a kalibrálást a ColorNavigator 7 szoftver segítségével kell elvégeznie. 

A ColorNavigator Networkről érdeklődjön az EIZO Group vállalatánál vagy az Ön országában működő forgalmazónál.