Szoftver irodai alkalmazások számára

MAC Address Clone Utility

Szoftver a LAN-kapcsolattal rendelkező EIZO monitor MAC-címének ideiglenes helyettesítésére a csatlakoztatott PC hitelesített MAC-címével.

Termékkép MAC Address Clone Utility

Hitelesített hálózati hozzáférés

LAN-kapcsolattal rendelkező monitoron keresztül

Egyes EIZO monitorok külön LAN-kapcsolattal rendelkeznek a stabil vezetékes hálózati kapcsolat érdekében. A notebookokat vagy PC-ket csak USB-kábelen keresztül kell csatlakoztatni ahhoz, hogy a monitoron keresztül hozzáférjenek a hálózati jelhez. Ez különösen előnyös azon notebookok esetén, amelyek már nem rendelkeznek LAN csatlakoztatással. Ez lehetővé teszi a gyors és stabil adatátvitelt, ami például videokonferenciákhoz szükséges.

Hálózati eszközként a monitor saját MAC-címmel rendelkezik. A MAC-cím (Media Access Control-Address) egy olyan azonosító, amelyet a hálózathoz csatlakozni képes eszközökhöz, például PC-khez, útválasztókhoz és mobiltelefonokhoz rendelnek hozzá.

A Windows-hoz készült "EIZO MAC Address Clone Utility" szoftver ideiglenesen hozzárendelheti a csatlakoztatott PC MAC-címét a monitorhoz. Ez az átláthatóság lehetővé teszi, hogy a hitelesített PC-k a monitoron keresztül hozzáférjenek a hálózathoz. Ez hasznos például közös használatú irodákban és tárgyalókban, ahol a különböző alkalmazottak a monitor LAN-kapcsolatán keresztül férnek hozzá a hálózathoz.


További hasznos információkat talál a GYIK-ben:

 

Connectivity_LAN.jpg

Elérhetőség

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, ha szeretné elérni és használni ezt a hasznos szoftvert.

Műszaki adatok

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows 11 / 10 (64 bites)

Kompatibilis FlexScan-modellek

EV3895, EV3450XC, EV3240X, EV2795, EV2740X, EV2495, EV2490

Kompatibilis ColorEdge modellek

CG2700X, CG2700S