SAJTÓKÖZLEMÉNY

EIZO DuraVision DX0212-IP, FDF2712W-IP és FDF2312W-IP

Sajtóközlemény

A legújabb számítógép nélküli IP dekóder megoldások a vezető videokezelő rendszerekbe integrálható videóbiztonsági rendszerekhez

A sikeres japán termékbevezetés után az EIZO Európában is bejelenti az aktuális IP dekóder megoldásokat. A DuraVision DX0212-IP, FDF2712W-IP és FDF2312W-IP modellek már kaphatók, és két monitorból (23 és 27 hüvelykes), valamint egy dekóderdobozból állnak, amelyhez bármilyen képernyő csatlakoztatható.

A DuraVision FDF2712W-IP és az FDF2312W-IP két full HD (1920 x 1080) felbontású IP dekóder monitor, amelyek a hálózaton keresztül továbbított videostreameket jelenítik meg, akár közvetlenül az IP kamerákról, akár a videókezelő rendszeren keresztül. A DuraVision DX0212-IP dekóderdoboz ugyanazt a dekóderplatformot használja, mint a monitorok, de rugalmasan képes akár 4K UHD (3840 x 2160) felbontás megjelenítésére a hozzá csatlakoztatott két képernyő mindegyikén.

Az EIZO IP-dekóder megoldások nem igényelnek számítógépet vagy további szoftvert vagy hardvert, ami jelentősen leegyszerűsíti a telepítést, és időt és munkaköltséget takarít meg. Ez kiküszöböli a potenciális hibaforrásokat, és megszünteti a hagyományos számítógépes telepítésekkel járó biztonsági kockázatokat. Segítségükkel jelentősen csökkenthető az érzékeny vizuális adatok kezelésében részt vevő eszközök száma.

Mivel az EIZO IP dekóder megoldások továbbfejlesztése és felszerelése korántsem fejeződött be, az EIZO rendszeresen kínál frissítéseket és bővítéseket az újonnan kifejlesztett technológiák és funkciók megvalósítása érdekében. Ezek standard frissítésként vagy a vállalati licenc részeként (opcionálisan) állnak rendelkezésre. Ez a frissítési lehetőség segít a termékek naprakészen tartásában a nagyobb biztonsági és felügyeleti rendszerekben való használat során, a hosszú távú megbízhatóság biztosításában és az optimalizált működéshez szükséges további funkciók megszerzésében.

Az EIZO a videóbiztonsági iparág vezető vállalataival együttműködve biztosítja IP dekóder megoldásainak technikai kompatibilitását és funkcionalitását a különböző videókezelő rendszerekkel (VMS). A közösen kifejlesztett plug-in-ek vagy az ezen VMS-megoldások támogatásának használatával a felhasználók egy központi platformról könnyen beállíthatják, kezelhetik és vezérelhetik a videolejátszást az EIZO megoldással és annak beállításaival.

Az IP dekóder megoldások emellett támogatják a helyi biztonsági rendszerekkel és eszközökkel való egyedi integrációt, és lehetővé teszik a hálózaton keresztüli kommunikációt és a riasztásokra való reagálást. Ha esemény történik, és riasztást küldenek az IP-kamerák, a beléptető rendszer, a VMS vagy más rendszerek, az EIZO IP dekódermegoldásai előre meghatározott művelettel reagálnak, például automatikus elrendezésbeállítással, üzenetmegjelenítéssel, a kamera PTZ-beállításával, maszkolással és egyebekkel. Az ilyen intelligens kijelzőrendszerek munkafolyamatba való beépítése biztosítja, hogy az operátorok a megfelelő időben kapják meg a legfontosabb információkat, hogy gyorsan reagálhassanak a helyzetekre.

A felhasználók opcionális vállalati licencet vásárolhatnak, amely hozzáférést biztosít az IP dekódoló megoldások fejlett funkcióihoz. Telepítésük vagy aktiválásuk az eszközökön rugalmas, és bármikor elvégezhető a hardver telepítése előtt vagy után. A további funkciók közé tartozik a rögzített videók lejátszása, az élő közvetítések távoli megtekintése a webes felhasználói felületen keresztül, a menük testreszabása és további protokollok támogatása, mint például az SRT (Secure Reliable Transport), LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), AXIS SRTP (AXIS Secure Real-Time Transport Protocol) és SNMP (Simple Network Management Protocol).

További jellemzők

• Interoperábilis több mint 300 kamerával
  • Integráció a GenetecTM Security Centerrel
  • Integráció a Milestone XProtect® rendszerrel.
  • Integráció a Qognify VMS-szel
  • Vizuális maszk és a virtuális vonal vizuális funkciói
  • HTTPS támogatás a biztonságos hálózati kommunikációhoz
  • 24/7 használat, 2 év gyártói garancia

Elérhetőség

A DuraVision DX0212-IP, FDF2712W-IP és FDF2312W-IP modellek azonnal szállíthatók.

Termék kép DX0212-IP

Termék kép FDF2712W-IP