ColorEdge Ambassador

Az EIZO ColorEdge monitorom a kedvenc csapattagom

Táncoló nő vörös hajjal és vörös ruhában.

Christian Ammann tehetséges divat- és szépségfotós, aki folyamatosan termékeket és embereket fotóz különböző nemzetközi ügyfelei számára. Olyan hírességeket fotózott, mint Samuel L. Jackson, Robbie Williams és Iggy Pop, és rendszeresen készít felvételeket olyan ismert divatmárkák számára, mint a Chanel, a L'Oréal és a MaxFactor.

Ezen a fotózáson ismét ki akarta élni teljes kreativitását. A feltörekvő balett-táncosnő, Marta Andreitsiv és a tervező Giancarlo Bello inspirálta. Christian a haj- és sminkes szakemberek, producerek és segítők csapatával igazi csodavilágot teremtett a Kurtheater Badenben tartott forgatáson. Kamerájával pedig varázslatos képekben örökítette meg a mozgást, amelyek elvarázsolnak és lenyűgöznek.

CG319X a forgatáson

A forgatáson mindig jelen van az EIZO ColorEdge CG319X. A mobil állványon a monitor gyorsan és egyszerűen szállítható, és így rugalmasan elérhető mindenhol. Christian Ammann kifejtette: “Rendkívül hasznos, ha van egy monitor a forgatáson. Az egész csapat azonnal megnézheti a képeket, és eldöntheti, hogy mit kell javítani. Ráadásul a monitornak köszönhetően teljesen biztos vagyok benne, hogy a színek pontosan olyanok, amilyeneket szeretnék.”

Kreativitás minden formában

Legyen szó fotóról vagy videóról, nyomtatásról vagy online megjelenítésről, az EIZO ColorEdge CG319X és az előre elmentett színprofilok segítségével a profilok módosítása gyerekjáték. Christian Ammann nagyra értékeli ezt a funkciót a forgatás során, mert a fotóknak és különösen a mozgóképeknek azonnal ellenőrizhetőnek kell lenniük. Ez biztosítja, hogy a különböző formátumú képek mindig tökéletesek legyenek.

A sikeres fotós saját profilját is eltárolja a monitoron, és egy ujjmozdulattal könnyedén elérheti azt.

Christian Ammann a monitorja előtt

Christian Ammannról

Christian Ammann (*1975) szabadúszó divat- és szépségfotós, valamint filmes. Már tizenkét évesen tudta, hogy fotós szeretne lenni. Zürichben tanult fotográfiát, és azóta nemzetközi szinten dolgozik. Ammann számos nemzetközi divatmárkának dolgozik, mint például a Chanel, a L'Oréal, a Max Factor, a Victorinox, a Mammut és az Audemars Piguet.

Christian Ammann

Inspiráló fényképek