Coloredge Ambassador

Christin Necker madártávlatból mesél történeteket

Légifelvétel hegyvidéki táj

Christin Necker hivatásos fotós és filmes. Küldetése, hogy a vizuális történetmesélés erejével inspirálja nézőit. Szakmai specialitásai közé tartozik a time-lapse, hyperlapse, drónvideózás, valamint a hegyek és tájak felfedezése - a világ szépségének, erejének és stílusának megörökítése érdekében. Munkái a nemzeti és nemzetközi televízióban is szerepeltek.

Christin a mozgásgrafikai tervezés tanulmányozása során szerzett tehetségére, tapasztalatára és gazdag tudására támaszkodik, hogy esztétikailag kellemes alkotásokat hozzon létre. Élvezi a technikai munkát is a forgatás alatt és után is, mert amikor kamerát ragad, tehetségének nincsenek határai. Pályafutásának egyik legnagyobb sikere volt, hogy a Los Angeles-i Független Filmfesztiválon elnyerte a legjobb time-lapse felvételért járó első díjat.Végül is, Christin a fotózást és a videózást arra szeretné használni, hogy a nyomtatott és a digitális médián keresztül elnyerje az emberek figyelmét, erőt adjon nekik és oktassa őket. Szabadidejében szívesen repül drónokkal és kereskedik az interneten.

Christin Necker
Légifelvétel folyami táj
Légifelvétel tóparti falu

Interjú Christin Neckerrel

Betekintés a karrierjükbe és a ColorEdge monitorral végzett munkájukba

EIZO: Christin, hogyan lettél fotós?
CN: Nagyon korán kezdődött - 14 éves koromban kezdtem el az első fotózásokat és filmeket forgatni a barátaimmal. Informatikus képzés és grafikai tervezés után belevágtam az önállóságba.

A tényleges fotós pályafutásom során rengeteget tanultam a gyakorlatban. Az általam ma használt tudás több éves tapasztalatra épül.

EIZO: Miért specializálódtál a drónos fotózásra?
CN: Lenyűgöz a tárgyak minden lehetséges szögből történő megörökítésének lehetősége. Ezért találkoztam valamikor a drónok témájával.

EIZO: Szükséged van valamilyen speciális felszerelésre?
CN: Szilárd alapfelszerelés. Egy full-frame (azaz teljes képmezős) fényképezőgép és magas minőségi lencse elengedhetetlen. Ezen kívül sok fényem is van. Így minden helyzetre fel vagyok készülve.

EIZO: Mi inspirál téged?
CN: A természet és az élet maga.

EIZO: Voltak különleges fénypontok vagy kihívások a pályafutásod során?
CN: Kiemelt pontok: Minden bizonnyal az első filmes díjam Los Angelesben. Valójában ez csak egy szívből jövő projekt volt, és hamar sláger lett belőle.

Kihívások: A különleges helyszíneken való forgatás mindig új és izgalmas.

EIZO: Számos díjat és elismerést kaptál már - mire vagy különösen büszke?
CN: Nagyon örülök, ha másokat is arra inspirálok, hogy belevessék magukat a film és a fotózás világába.

EIZO: Mennyire fontos számodra a stúdió felszereltsége?
CN: Nagyon fontos. Szilárd és megbízható hardverre van szükségem a napi munkámhoz. Az EIZO termékekre mindig számíthatsz. Hétközben általában napi 10-12 órán át megállás nélkül működnek.

EIZO: Mi tetszik a legjobban az EIZO monitorban?
CN: A méret hihetetlen nagy előny. És a 100%-ig valódi színek. Mindig biztos lehetek benne, hogy minden korrekt, amikor leadom a projektet.

Christin Necker a monitorja előtt.

"Az EIZO ColorEdge a tökéletes eszköz számomra, hogy teljes kontrollt gyakorolhassak a színkorrekciós folyamat felett. Sokkal könnyebbé teszi a munkafolyamatot, mert megbízhatok a monitor csodálatos színtechnológiájában."

Christin Necker

Christin Necker a ColorEdge CG319X készülékkel dolgozik és azt mondja.

Folyami táj, hegyekkel a horizonton.
Légi felvétel a városról a folyón.

Ismerje meg Christin Necker munkásságát